2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bazen bende doymak bilmiyorum..özellikle deli gibi meyve yemek istiyorum..ama dikkat etmemiz lazım kızlar ilk 4 ay en azından dişimizi sıksak sonrası kolay..gereksiz şeyler yemeyin .. pizza,makarna asla yemeyin!!!!!1

nooluyor ya hamburgerler pizzalar falan, bak benim de canım hamburger istedi, kendim yapayım bari evde malzemelerim var, gerçi benim yemek saatim değil şu an ama 2,5 gibi yerim artık :)))))

ye valla yarasın:=)

emotion ben pizza haftada iki kere yiyorum. sirf peynirli yada vejeteryan yiyorum. gayet te guzel oluyor korkma...
paticim ozelden eve gidince aciklicam durumumu. simdi sevgili notlarimla tophanede gunes keyfi yapiyorum
lynne downtom abbeyi oneren sanirim bendim. iyi seyirler begenmene sevindim.

yıyorum suan tavuklu yenı cıkmıs tavsıye ederımm

yuhh ya valla bazı konularda soyguncu bunlar devlette ücretsiz hepsi ama saglık icin diyoruz iste ne yapalım :)))

bende geçen kan tahlili yaptırdım ya 359 tuttu. Valla benim ciğerime oturdu ama yapacak birşey yok. Ya fufa içme bari ilacı tatlım. Geçmiş olsun ya.

bazen bende doymak bilmiyorum..özellikle deli gibi meyve yemek istiyorum..ama dikkat etmemiz lazım kızlar ilk 4 ay en azından dişimizi sıksak sonrası kolay..gereksiz şeyler yemeyin .. pizza,makarna asla yemeyin!!!!!1

valla ben nerdeyse 4 ayı gerıde bırakıcam ama allaha sukur hıc kılo almadımmm...o dedıklerını bındebır yıyorum sureklı yersen o zaman sorun teskıl eder herseyden az az yıceksın

kış meyvelerinden bıktım artık ben, makarnayı hergün yiyorum valla fena halde canım çekiyo ama azaltmam lazım artık :31:

ye valla yarasın:=)

yıyorum suan tavuklu yenı cıkmıs tavsıye ederımm

Yemekleri götüren tüm arkadaşlara afiyet olsun, yedikleriniz bebişlerinize yarasın size kilo yapmasın tabi bana da :))) ne güzel olur di mi :D Bravo vallahi kilo almayanları da ayrıca tebrik ederim nasıl oluyo o iş :)))

sana katılmıyorum bünye meselesi bu :) ben hiç kilo almadım ama yediklerim dudak uçuklatir. Kızım da da yedim hep 9 kilo aldim. Hala kendi pantolonlarimi giyiyordum düşün yani orda bir fotoğrafın var o kahve pantolon keten ve o hamilelik öncesinden düşün yani kendi giysilerimi giydim hep.

sana katılmıyorum bünye meselesi bu :) ben hiç kilo almadım ama yediklerim dudak uçuklatir. Kızım da da yedim hep 9 kilo aldim. Hala kendi pantolonlarimi giyiyordum düşün yani orda bir fotoğrafın var o kahve pantolon keten ve o hamilelik öncesinden düşün yani kendi giysilerimi giydim hep.

tabi biraz bünye meselesi bu iş..ama 9 kilo da bile kendi pantolanlarını giyiyosan süpermiş valla..sonuçta 9 kg nerden baksan 2 beden eder..sen bayağı zayıfsın heralde.)))k keşke bende öyle olsam

Yemekleri götüren tüm arkadaşlara afiyet olsun, yedikleriniz bebişlerinize yarasın size kilo yapmasın tabi bana da :))) ne güzel olur di mi :D Bravo vallahi kilo almayanları da ayrıca tebrik ederim nasıl oluyo o iş :)))

sahsen bennnn hamıle kalmadan once kıloyu stok yapmıstım heheheheh:)))ayrıcaa ıctıgım troıd ılacına baglıyorum..bırde ılk 4 ay pek kılo alınmazmıs zatenn 5.aydan sonra gorucezz..ben musaıtım davul gıbı sısıcem:)

bende geçen kan tahlili yaptırdım ya 359 tuttu. Valla benim ciğerime oturdu ama yapacak birşey yok. Ya fufa içme bari ilacı tatlım. Geçmiş olsun ya.

aldım kullnmmstım hıc enfeksıyon ıcın dun dr.la konustum hamıleler ıcemsın yazıo dıe oda sakıncası olmaz ıc dedı ama bgun aldım mahvettı benı hıc bole olmamıstım.saolsn cnm

tabi biraz bünye meselesi bu iş..ama 9 kilo da bile kendi pantolanlarını giyiyosan süpermiş valla..sonuçta 9 kg nerden baksan 2 beden eder..sen bayağı zayıfsın heralde.)))k keşke bende öyle olsam

kendime 1 gr almadım ki hala kendi çamaşırlarim oluyordu. Sadece göbek vardı ve göğüsler büyüdü. Gene aynısı oluyor. Bilmiyorum belki de profosyonel spor geçmişim olduğu içindir. Sprinterdim ben üniversite dahil.

kendime 1 gr almadım ki hala kendi çamaşırlarim oluyordu. Sadece göbek vardı ve göğüsler büyüdü. Gene aynısı oluyor. Bilmiyorum belki de profosyonel spor geçmişim olduğu içindir. Sprinterdim ben üniversite dahil.

aaaa belki değil kesinlikle spordan... ha şunu bileydik :) inşallah bende çok kg almam..70kg la hamile kaldım şuan 71im..acaba 6 aydan sonramı hızlanıyo kg alımı..

Evet canım haklısın bencede kesinlikle herkesin bünyesi çok farklı kimi yer yer hiç bişi olmaz kimi su içse yarar derler ya bence öyle, sen 1.den tecrübelisin zaten istediğin kadar ye :))) bende boyum uzun diye ona güveniyorum 12- 13 kiloya kadar tolere edebilirim :)))

Evet canım haklısın bencede kesinlikle herkesin bünyesi çok farklı kimi yer yer hiç bişi olmaz kimi su içse yarar derler ya bence öyle, sen 1.den tecrübelisin zaten istediğin kadar ye :))) bende boyum uzun diye ona güveniyorum 12- 13 kiloya kadar tolere edebilirim :)))

onu diyorum bak 12 13 u kaldırıri M diyorsun ama 12 13 ile tosuncuk olanda vardır

ben de kilo almadim ve fil gibi yiyorum ama ben de sporcuyum. yillardir deli gibi spor yaparim. tabi kaslarim eridi iki uc aydir spor yapmayinca koca bie gobek olustu etim yumusadi. ama henuz tartiya yansiyan birsey yok

yandık ozaman :)))))))))))))))

ilk 3 ay hiç alma 4 te 1 al 5 te 1 al diğer 3 ayda 2 kilo al toplam da 8 kilo ile biter ama ınan ilk aylarda aldığını katlayarak alıyorsun son 3 ayda çünkü bebegin kilo aldığı dönem ve ciddi kilo artıyor

ilk 3 ay hiç alma 4 te 1 al 5 te 1 al diğer 3 ayda 2 kilo al toplam da 8 kilo ile biter ama ınan ilk aylarda aldığını katlayarak alıyorsun son 3 ayda çünkü bebegin kilo aldığı dönem ve ciddi kilo artıyor

yuru beee kım tutar senıı tecrube konusuyor:))tecrube yasda deılll yasanmıslıklardadır(nasıl bı kelıme oldu bu ya) dı mı ammaa:))

Back
X