2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ya bu sabah bulantılarından çok sıkıldım ya :S her sabah ağzımda iğrenç bir tatla kalkıyorum...

dişlerini fırcala canım oda cok kötü yapıyor tadı ama kusmukdan iyidir

arkadaş ben 1 kere bile kusmadım ya... ondan mı kilo aldım acaba??

ben 7. haftamda mide bulantısı için ilaç aldım kusmadım yediklerimi sadece su geliyordu bende ama kilo da almadım :26:

Offf kizlar ya ogrenemedik dr daha kucuk dedi usg de 13+4 cikti goremiyorum dedi.cok uzuldum.

olsun canım bidahaki kontrol de ögrenirsin saglıklı ise sorun yok

dişlerini fırcala canım oda cok kötü yapıyor tadı ama kusmukdan iyidir

ben 7. haftamda mide bulantısı için ilaç aldım kusmadım yediklerimi sadece su geliyordu bende ama kilo da almadım :26:

olsun canım bidahaki kontrol de ögrenirsin saglıklı ise sorun yok

bende o tat gitsin diye manyak gibi diş fırçalamaya başladım artık diş etlerim yazık kanıya kanıya

benim pazartesi ama bir sonraki 1 ay sonra olur.... sen daha avantajlısın ;)

bebek gösterirse öğrenirsin.. 15 haftalıksın çünkü...Hatta doktora gidene kadar 16 olacaksın. YAlnız çocuğun çok terbiyeliyse saklayabilir de sergilemek yerine her şeyini...Biz dua edelim terbiyesiz olsun bizimki diyoruz...

ya benım sol gogsum fecı agrıyor bole ıgne batırır gıbı...sızde de oluluyor mu bu tıp bısı

akşamları gaz sıkıştırmasından göğsümde ağrı oluyor ama gündüzleri göğüs ucu tahriş olmuş gibi sızlıyor.. sanki yakmış biri ucunu gibi. benim göğüslerim çok büyüdü. büyük göğüs sevmem :( ama emzirmeden sonra eski haline dönüyormuş.

randevumu aldım doktorumdan.... pazartesi saat 10.30 bakalım.... eşim inşallah annesine söylemez bir baskın daha yemeyelim ıyggggggggggggggggggggggggg :47::47::47::47::47:

ellıyorum bole sert sert seyler gelıyor elıme cok korkuyorum sut kanallarımı kı tas gıbı yaa
süt kanalları da olabilir ama zaten hamileyken göğüslerine masaj yaparken incelemek gerekiyor çünkü eğer bir kitle varsa muhakkak doktoruna söylemen gerekiyormuş hep böyle diyolsr ben deli gibi yapıyorum.... minik minik birşeyler oluyor ama büyük ele bayağı gelen bir şey olmaması gerekiyor....
akşamları gaz sıkıştırmasından göğsümde ağrı oluyor ama gündüzleri göğüs ucu tahriş olmuş gibi sızlıyor.. sanki yakmış biri ucunu gibi. benim göğüslerim çok büyüdü. büyük göğüs sevmem :( ama emzirmeden sonra eski haline dönüyormuş.

büyük göğüs sevmem ama göğüslerim büyüyünce de değişik oluyorum yaaa tadını çıkarıyorum sonra gidiyor zaten.... gerçi bu kez daha çok büyüdü akşam falan bayağı acıyor yatarken.... daha asıl büyüme dönemine girmedik düşün birde yani....

randevumu aldım doktorumdan.... pazartesi saat 10.30 bakalım.... eşim inşallah annesine söylemez bir baskın daha yemeyelim ıyggggggggggggggggggggggggg :47::47::47::47::47:

eşimin tarafında bir kaç kişi direkt "cinsiyet belli mi" .... "sen nasılsın" vb. sorular yok hiç... karı-koca yeter muayeneye... kayınvaliden gelmemesi gerek.

bebek gösterirse öğrenirsin.. 15 haftalıksın çünkü...Hatta doktora gidene kadar 16 olacaksın. YAlnız çocuğun çok terbiyeliyse saklayabilir de sergilemek yerine her şeyini...Biz dua edelim terbiyesiz olsun bizimki diyoruz...

ay dün dilse ile babası dışarı çıktı ya bende usg fotolarını aldım sentez yaptım serseri bacakları kaldırmış havada kenetlemiş gör görebilirsen ama içimden bir ses erkek diyor yaaa.........

amin canıım hoşhgeldiiin
nerelerdeydin bu zamana kadar bakiim?:49:

hoşbulduuuuuum :3:

siteyi takip ediyorum ama çok hızlı ilerliyor konular maşallah eylül anneleri olacağız inşallah sayfaya denk geldiğim iyi oldu moral destek olalım birbirimize benim biraz zor geçiyor da :18:

hepinize tekrardan merhabalar diyorum Rabbim bebişlerimizin güzel haberlerini almayı nasip etsin inşallah :49:

Back
X