Offf kizlar ya ogrenemedik dr daha kucuk dedi usg de 13+4 cikti goremiyorum dedi.cok uzuldum.
Aramızda 2 gün var. Ben de 13+2 yim. 15+3 te gideceğim o zaman inşallah öğreneceğiz...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Offf kizlar ya ogrenemedik dr daha kucuk dedi usg de 13+4 cikti goremiyorum dedi.cok uzuldum.
ya bu sabah bulantılarından çok sıkıldım ya :S her sabah ağzımda iğrenç bir tatla kalkıyorum...
arkadaş ben 1 kere bile kusmadım ya... ondan mı kilo aldım acaba??
Aramızda 2 gün var. Ben de 13+2 yim. 15+3 te gideceğim o zaman inşallah öğreneceğiz...
dişlerini fırcala canım oda cok kötü yapıyor tadı ama kusmukdan iyidir
ben 7. haftamda mide bulantısı için ilaç aldım kusmadım yediklerimi sadece su geliyordu bende ama kilo da almadım :26:
olsun canım bidahaki kontrol de ögrenirsin saglıklı ise sorun yok
ben pazartesi öğrenmezsem ve sen öğrenirsen anchusa ben terki diyar ederim artık![]()
ya benım sol gogsum fecı agrıyor bole ıgne batırır gıbı...sızde de oluluyor mu bu tıp bısı
Daha 15 gün benim randevuma.Bir de benim bebek baya bir inatçı gösterecek mi bilmiyorum...
ya benım sol gogsum fecı agrıyor bole ıgne batırır gıbı...sızde de oluluyor mu bu tıp bısı
benim pazartesi ama bir sonraki 1 ay sonra olur.... sen daha avantajlısın![]()
ben pazartesi dr a soracağım ya unutmazsam geçen bana da oldu kalp krizi geççiriyorum sandım :26: bayağı korktum
süt kanalları da olabilir ama zaten hamileyken göğüslerine masaj yaparken incelemek gerekiyor çünkü eğer bir kitle varsa muhakkak doktoruna söylemen gerekiyormuş hep böyle diyolsr ben deli gibi yapıyorum.... minik minik birşeyler oluyor ama büyük ele bayağı gelen bir şey olmaması gerekiyor....ellıyorum bole sert sert seyler gelıyor elıme cok korkuyorum sut kanallarımı kı tas gıbı yaa
akşamları gaz sıkıştırmasından göğsümde ağrı oluyor ama gündüzleri göğüs ucu tahriş olmuş gibi sızlıyor.. sanki yakmış biri ucunu gibi. benim göğüslerim çok büyüdü. büyük göğüs sevmemama emzirmeden sonra eski haline dönüyormuş.
randevumu aldım doktorumdan.... pazartesi saat 10.30 bakalım.... eşim inşallah annesine söylemez bir baskın daha yemeyelim ıyggggggggggggggggggggggggg![]()
bebek gösterirse öğrenirsin.. 15 haftalıksın çünkü...Hatta doktora gidene kadar 16 olacaksın. YAlnız çocuğun çok terbiyeliyse saklayabilir de sergilemek yerine her şeyini...Biz dua edelim terbiyesiz olsun bizimki diyoruz...
amin canıım hoşhgeldiiin
nerelerdeydin bu zamana kadar bakiim?![]()