- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdi yok lcw de. bildiğin hamile pantolonu aldım ben, neyse bikaç aya doldurur göbeğim içinibende ilk hamileliğimden kalan bir tane vardı bir de 2 sene evvel LCW den almıştım onları giyorum.
teflon çok sakıncalıymış, çizilmese bile kullanmamak lazım yani.Kızlar bi konu atayım ortaya:102:
teflon tavalar:Evinizde kullanıyo musunuz?benimkiler dökülmeye başladı hiç içime sinmiyor
artık teflonlar yasaklanacakmış firmaların stoklarının tükenmesini bekliyolarmış
yeni seramik tencereler çıkmış teflon yerine yapışmaz.
cem de gördüm şimdi markafonide ind. var.Siz kullanıyo musunuz?
Nasıl teflonun rahatlığını veriyor mu acaba?sağlıklı olduğu kesin de.
Bir de cem e güveniyorum ben. Yurtdışında çok pahalı satılıyor o marka..Ben yurtdışında iken görmüş ve türkiyeden getirmeye karar vermiştim. 4 sene kullandım teflon tavasını birşey olmadı. Tabi farklı kaliteleri de olabilir mallarının...Şimdi kullandıklarım tefal ama ben de bir tane seramik tencere almak istiyorum...Özellikle pilav için..
teflon çok sakıncalıymış, çizilmese bile kullanmamak lazım yani.
ben en ufak bi çizikte atıyorum, ata ata baya az kaldı teflon tencerem, seramik tencerelerin de çeşitleri var hepsi sağlıklı değil sanırım.
alacağım zaman araştırcam ben de, aklımda yani.
KIZLAR ŞU LİNKTEKİ APARATA BAKSANIZA ÇOĞU PANTOLONUMUZU BU SAYEDE GİYEBİLİRİZ hamile_pantolon_cozum1 | Flickr - Photo Sharing!![]()
ben anlamadım bunu nereye takıyomuşuz?
hem benim bacak ve popoda kilo aldı nasıl giyicem eskileri![]()
ben anlamadım bunu nereye takıyomuşuz?
hem benim bacak ve popoda kilo aldı nasıl giyicem eskileri![]()
hımm o zaman olmaz tabi pantolonun ilikleme kısmına takılıyor bazılarının almıyor poposu bacağı ondan ekleyim dedim
bacaklarımın kalçamın rahat sığdığı bi pantolon giydim geçen gün, fermuarını hiç kapatmadım, üstüne uzun kazak giymiştim.
akşam belim ve kasıklarım ağrıdı durdu, bu aparatı taksam da aynı olur heralde
o zaman sen hamile pant. çekiştire çekiştire devam canım yapacak bişey yok.
İdare edicez mecburen bi süre
LCW 35-40 YL![]()
mihrace sen 17 olmuşsun göbek iyice bellidir artık,
göbüşlerinizin resmini koysanıza kızlar![]()
macpro, GulPembe, d_lake, firarperest78, mathelda
selammm kızçelerrrrrrrrr