2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

aynen canım şöyle 1-2 hafta daha geçsin iyice hissederiz o zaman işte en keyifli zamanı:49:
bulantı yok karın henüz buruna varmamış,bebek içeride kıpır kıpır:emir_bebek:

merhaba kızlar, benim de uzun zamandır burnum hep kanlı, ilk başlarda telaşlanmıştım ama sonra araştırınca bunun da hamilelikte normal olduğunu kan basıncının artmasından kaynaklandığını öğrenince rahatladım, sizin de içiniz rahat olsun...

Kızlar bi konu atayım ortaya:102:
teflon tavalar:Evinizde kullanıyo musunuz?benimkiler dökülmeye başladı hiç içime sinmiyor
artık teflonlar yasaklanacakmış firmaların stoklarının tükenmesini bekliyolarmış
yeni seramik tencereler çıkmış teflon yerine yapışmaz.
cem de gördüm şimdi markafonide ind. var.Siz kullanıyo musunuz?
Nasıl teflonun rahatlığını veriyor mu acaba?sağlıklı olduğu kesin de.

Herkese iyi pazar akşamları..
BEn pazar günümü çalışarak geçirdim hala da sunumumu bitiremedim.Eşim de ev temizliği yaptı, hatta coştu bahar temizliğine başladı. Bir baktım tv ünitesindeki her şey inmiş çekmeceler çıkmış siliniyor içleri..Nutkum tutuldu.. Şimdi balkon yıkıyor, zorla bıraktırım banyoya sokacağım artık...Yarın da mutfağı derin temizleyecekmiş. Fırını falan çekecekmiş ( sanmayın çok titiz biri, nerden esti anlamadım ben de)
Yemek yapmak dışında hiç yerimden kalkmadım valla...
1-2 saatlik daha içim var sonra dizi izleyip uyumak istiyorum hemen.
Mommy esse de incelemiştim o seramik tencereleri. Ama alıp ta kullanmadım. Henüz teflonlarım taş gibi. Ama çizildiyse sakın kullanma çok tehlikeli. Zehirlenirsiniz valla..
Markafonide ben de gördüm bugün annemle, kayınvalideme hediye alsam mı deyip vazgeçtim...alıpta kullanırsan haberdar et beni nasıllar?

dilse verseydin kovayı eşinin eline sen ne yapıyorsun yahu??Yorma kendini. Bak ablanı örnek al...Normalde zaten biz yapıoruz her türlü ev işini..Biraz da erkekler sorumluluk üstlensin bu dönemde..

Bugün forum pek bir sessizmiş. İlerlememiş hiç..
HAdi ben işime döneyim.

Bir de cem e güveniyorum ben. Yurtdışında çok pahalı satılıyor o marka..Ben yurtdışında iken görmüş ve türkiyeden getirmeye karar vermiştim. 4 sene kullandım teflon tavasını birşey olmadı. Tabi farklı kaliteleri de olabilir mallarının...Şimdi kullandıklarım tefal ama ben de bir tane seramik tencere almak istiyorum...Özellikle pilav için..

bende ilk hamileliğimden kalan bir tane vardı bir de 2 sene evvel LCW den almıştım onları giyorum.
şimdi yok lcw de. bildiğin hamile pantolonu aldım ben, neyse bikaç aya doldurur göbeğim içini

Kızlar bi konu atayım ortaya:102:
teflon tavalar:Evinizde kullanıyo musunuz?benimkiler dökülmeye başladı hiç içime sinmiyor
artık teflonlar yasaklanacakmış firmaların stoklarının tükenmesini bekliyolarmış
yeni seramik tencereler çıkmış teflon yerine yapışmaz.
cem de gördüm şimdi markafonide ind. var.Siz kullanıyo musunuz?
Nasıl teflonun rahatlığını veriyor mu acaba?sağlıklı olduğu kesin de.
teflon çok sakıncalıymış, çizilmese bile kullanmamak lazım yani.
ben en ufak bi çizikte atıyorum, ata ata baya az kaldı teflon tencerem, seramik tencerelerin de çeşitleri var hepsi sağlıklı değil sanırım.
alacağım zaman araştırcam ben de, aklımda yani.

anaaammm herkeste
bi temizlik modu.ben de cam pencere,perde hallettim
yani hallettim derken kaynanam bizde o halletti,ben de sağol dedim ne deyim
yapma istersen kadın alacam dedim
yapmış,çok da pırıl pırıl değil ama gene de iyi sağolsun ne deyim.
Beni çoook gıcık ediyor ama her gıcık oluşumda cam pencereleri düşünüp kendimi sakinleştiriyorum.:27:

Bir de cem e güveniyorum ben. Yurtdışında çok pahalı satılıyor o marka..Ben yurtdışında iken görmüş ve türkiyeden getirmeye karar vermiştim. 4 sene kullandım teflon tavasını birşey olmadı. Tabi farklı kaliteleri de olabilir mallarının...Şimdi kullandıklarım tefal ama ben de bir tane seramik tencere almak istiyorum...Özellikle pilav için..

teflon çok sakıncalıymış, çizilmese bile kullanmamak lazım yani.
ben en ufak bi çizikte atıyorum, ata ata baya az kaldı teflon tencerem, seramik tencerelerin de çeşitleri var hepsi sağlıklı değil sanırım.
alacağım zaman araştırcam ben de, aklımda yani.

Benimkilerde çizildiler diyorum ya içime sinmiyor cem de 2 ceşit var ikisi de seramik fakat dış yüzeyleri farklıymış
iyi olanı yani pahalı olan set tükenmiş,biraz daha uygun fiyatlısı var o da seramik 4 parça 155TL iyi bence
esse de çok pahalı anchusa bi tencere 75 TL demişlerdi.
:45:

ben anlamadım bunu nereye takıyomuşuz?
hem benim bacak ve popoda kilo aldı nasıl giyicem eskileri:3:

anladım şimdi fermuar bölümüne takıyomuşuz aslında göbek iyice fırtlamadan işe yarar
yani bu aralar rahat etmemizi sağlayabilir,iyi fikirmiş:29:

hımm o zaman olmaz tabi pantolonun ilikleme kısmına takılıyor bazılarının almıyor poposu bacağı ondan ekleyim dedim

bacaklarımın kalçamın rahat sığdığı bi pantolon giydim geçen gün, fermuarını hiç kapatmadım, üstüne uzun kazak giymiştim.
akşam belim ve kasıklarım ağrıdı durdu, bu aparatı taksam da aynı olur heralde

bacaklarımın kalçamın rahat sığdığı bi pantolon giydim geçen gün, fermuarını hiç kapatmadım, üstüne uzun kazak giymiştim.
akşam belim ve kasıklarım ağrıdı durdu, bu aparatı taksam da aynı olur heralde

o zaman sen hamile pant. çekiştire çekiştire devam canım yapacak bişey yok.
İdare edicez mecburen bi süre
LCW 35-40 YL :9:

o zaman sen hamile pant. çekiştire çekiştire devam canım yapacak bişey yok.
İdare edicez mecburen bi süre
LCW 35-40 YL :9:

lcw nın kalıpları da geniş, kumaş esnek, göbek küçük, pantolon düzeltmeye her tenefüs lavaboya :9:

benimdeeee göbiş büyüdüüüüüü :D pantollar olmuyor artık filketeeeee takmam gerekiyor sanırım

mihrace sen 17 olmuşsun göbek iyice bellidir artık,
göbüşlerinizin resmini koysanıza kızlar:32:

Back
X