kızdır belki sennde erkek çocukları çok seviyorum bi kızım bi oğlum olsa diyodum ama olsun 2 kızım olcak arkadas olurlar ne gzl dimimaşallah prensesine.... benim de kasıklarım çok ağrıyor. ama öyle böyle değil... cinsiyetimizi bilmioruz henüz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızdır belki sennde erkek çocukları çok seviyorum bi kızım bi oğlum olsa diyodum ama olsun 2 kızım olcak arkadas olurlar ne gzl dimimaşallah prensesine.... benim de kasıklarım çok ağrıyor. ama öyle böyle değil... cinsiyetimizi bilmioruz henüz.
kesin yuh diyeceksiniz ama yapsammı yapmasammı gidip geliyorum.... soğan kıyma kavurup tuzlayıp ekmek bandıra bandıra yemekbunu en son dilseye hamileyken yapmıştım ama yaptığım yemeğin malzemesini yemiştim yemekte soğansız kıymasız kalmıştı
![]()
yapsammıkiiiii
Kokoreç, midye?
kızdır belki sennde erkek çocukları çok seviyorum bi kızım bi oğlum olsa diyodum ama olsun 2 kızım olcak arkadas olurlar ne gzl dimi
kıskandım şimdi![]()
kızdır belki sennde erkek çocukları çok seviyorum bi kızım bi oğlum olsa diyodum ama olsun 2 kızım olcak arkadas olurlar ne gzl dimi
aman o mu iğrençç ben gebe değilken bile yapıyom onu... ama bol da karabiber koyuyorum ekmekle .... ye gitsin. protein hem.
yakında gideceksen belli olur artıkVallahi bençok sabırsızlanıyorum artık. 5.aya girdik ya bundan sonra büyümeye başlarlar artık :)
ayyyyyyyyyyyyyyyy yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk midye ağzıma koymam pis böcekama kokoreç delsiyim içinede bir avuç pul biber atacaksın acı olacakki tadına doyama
ama değil bilmedin
İğrenç deyince ben de hakkaten kokoreç falan istiyosun zannediyorum.
O kıyma soğan karışımını ben eşimden zor kurtarıyorum yemek yaparken :)
haklısın masaltuna, valla kendime de benim gibi telaşlı annelere de üzülüyorum:) hepimiz en iyisi için çabalıyoruz hakkımızda hayırlısı olsun canım. Forumlarda görüyorum bazen bugün sucuk yedim bebeğime birşey olmuş mudur diye soruyorlar, bugün 5 tane hap içtim bunun içinde ne var diyen yok :)
ben kokoreç de yerdim mideye tava da dolma da ama işte gebelik... memeden kesince ilk iş taksime akacam balık pazarında miye tava dolma kokoreç.. üsüste yiyecem.... var mı gelen :))
dimi ne gzl 4 yaş olcak araları çok değil zaten anlaşırlar ama bana bu bambaska olcakmış gibi geliyo ablası karnımda bile çıldırıyodubende öle diodum ama erkekmiş tatlım ya.... iki kız çok hoşşşşşşşşşşş
ama ben lisedeyken samimi arkadaşlarımı çağırdım bize ve kek yaptım bir tepsi anammm kek güzel kabarmadı çıkardım keki evde kimse yok bu arada oturdum yedim keki yıkadım tepsiyi yeniden yaptım.... Atkadaşlarıma bunu anlattığımda güldüler bana.... Tenefüste herkes bir tost yiyemez ben 2 bazen 3 yer doyardım.... Dersaneye giderken acıkırdım okul çıkışı pastaneden yarım kilo un kurabiyesi alır yerdim gidene kadar...... 6 lahmacunla doyardım ama şimdi coştummmmmmmmmm![]()
bebeğin aşağı yerleşmesi ne demek? Doktor bana bugün öyle bişey dedi. Bebek rahmin alt kısmına yerleşmiş.
dimi ne gzl 4 yaş olcak araları çok değil zaten anlaşırlar ama bana bu bambaska olcakmış gibi geliyo ablası karnımda bile çıldırıyodu
sana sadece masallaaaah diyorum. Ama var ya senin gibileri kıskanırdım hep. Ben ortaokulda 76 kiloydum düsün :)) sonra 58 e düstüm lisede 5 sene hiç kilo almadım. Sonrasında adet düzensilikleriyle ilgili problemlerim cıkınca aldım basımı gittim :) veremiyorum malesef coook dikkat etmeme ragmen
valla büyüdüklerinde hep birbirirlerine koşarlar kendilerine ait şirin bir oda ay benim hayallerim böyleydi :)
canım ya hayırlı olsunlar da 1 kız 1 erkek, 2 kız, 2 erkek... ne farkeder... anlaşamayan gene anlaşamaz....