Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GEçmişi de okumadım umarım herkes iyidir.
18.15 te uçağım kalkıyor. Çarşambe ve cuma günü iki sunumum var. Özellikle cuma günkü için dualarınıza ihtiyacım var. Nolur bana şans dileyin...Çok stresliyim.
18.15 te uçağım kalkıyor. Çarşambe ve cuma günü iki sunumum var. Özellikle cuma günkü için dualarınıza ihtiyacım var. Nolur bana şans dileyin...Çok stresliyim.
herkese selamlar....kızlar ikili test sonucumu aldım iyi çıkmış szice üçlü yapmaya gerek var mı
çok sevindim canım. benim oktorum istemedi. ben de gerek görmüyorum. doktorun ne diyor? doktorun da yaptır demiyorsa yaptırma. ayrıntılı ultrason yaptıracağım 20. haftadan sonra.
Bana Dr. gerek yok dedi. Ben de yaptırmadım..herkese selamlar....kızlar ikili test sonucumu aldım iyi çıkmış szice üçlü yapmaya gerek var mı
Bol şans anchusa ama en büyük şansı sana bebişin getircek buna eminim.. İyi yolculuklar canım..
sen halledersin güzelim.. şansın bol olsun.. hiç endişelenme.
sans yanında olsun arkadasım....
herkese selamlar....kızlar ikili test sonucumu aldım iyi çıkmış szice üçlü yapmaya gerek var mı
Anchusa bol şanslar diliyorum.Alnının akıyla halledeceksin
Bebişin senin en büyük şansın zaten..
Kızlar bana doktorum 2 li ve 3 lü yapmadı direk 4 lü yapacakmış.Benim doktorumda bi garip:)
Selam aryam.. Ben şu ana kadar iki farklı doktora gittim, bir tanesi ikili test her ne kadar ihtimal belirtse de yaptıralım, üçlüye gerek yok dedi..Diğer doktor da ikili testi o kadar kötüledi o kadar kötüledi ki, üçlü ile dörtlü testi övdü. Araştırmalarıma dayanarak ikiliyi yaptırdım, çok şükür risk durumu çok çok az.. Üçlüyü yaptırmayı düşünmüyorum, ayrıntılı ultrason daha belirleyici olacakmış..
Bu arada bu hafta sonu başka bir doktora gidicem. Üçlü testi öven doktor çok kendini beğenmiş, insanın lafını ağzına tıkayan bir tipti ve güven vermedi bana.. İkiliyi yaptıralım diyen doktorumu seviyordum, çok açıklayıcı ve cana yakındı, ama hastane yeni doğan ünitesi bakımından biraz yetersiz geldi diye değiştirmek durumunda kaldık.. Bu hafta neyle karşılaşacağız bakalım..
Umarım hiç sıkılmadan strese girmeden kolayca atlatırsın. Dualarımız seninle. Sağlıkla git, sağlıkla gel...GEçmişi de okumadım umarım herkes iyidir.
bende 2 li yaptırdım 3 lu ye gerek yok dedi direk 22 de ayrıntılı yapacağız dedi
e benimki toxoplazma testi yapmadı:) ama doktorumu,hastaneyi istiyorum. ters düşmek istemedim. sonuçta doğuma kadar onlayım... medipole gitmiştim 2li tarama için, ordaki -hakan beydi sanırım- doktor da kendi hastalarıma toxo yaptırmadığını söyledi...
senle biz aynı gidiyoruz cnm bnm de 3 lü yapmadı 22 23 haftada gel renklide mi detaylı da mı ne yapcaz dedi ayy bide senin gibi bi kızım var bide oğluşun olcak deseydi ama içimden bi ses bi dahakine erkek diyeblr diyo çok dikkat etmedi çünkü klz dedi geçtibende 2 li yaptırdım 3 lu ye gerek yok dedi direk 22 de ayrıntılı yapacağız dedi
Selam aryam.. Ben şu ana kadar iki farklı doktora gittim, bir tanesi ikili test her ne kadar ihtimal belirtse de yaptıralım, üçlüye gerek yok dedi..Diğer doktor da ikili testi o kadar kötüledi o kadar kötüledi ki, üçlü ile dörtlü testi övdü. Araştırmalarıma dayanarak ikiliyi yaptırdım, çok şükür risk durumu çok çok az.. Üçlüyü yaptırmayı düşünmüyorum, ayrıntılı ultrason daha belirleyici olacakmış..
Bu arada bu hafta sonu başka bir doktora gidicem. Üçlü testi öven doktor çok kendini beğenmiş, insanın lafını ağzına tıkayan bir tipti ve güven vermedi bana.. İkiliyi yaptıralım diyen doktorumu seviyordum, çok açıklayıcı ve cana yakındı, ama hastane yeni doğan ünitesi bakımından biraz yetersiz geldi diye değiştirmek durumunda kaldık.. Bu hafta neyle karşılaşacağız bakalım..
öncelikle hayırlı yolculuklar tatlım dilerim herşey gönlünce olur. Ben sana inanıyorum alnının akı ile çıkacaksın bu işten ve dönüp bize müjdeli haberi vereceksin. Kendine ınan. Bebegin de daha ana karnında sunum dinleyecek.
Anchusa bol şanslar diliyorum.Alnının akıyla halledeceksin
Bebişin senin en büyük şansın zaten..
Kızlar bana doktorum 2 li ve 3 lü yapmadı direk 4 lü yapacakmış.Benim doktorumda bi garip:)
Kızlar merhaba geçmişi yine okuyamadım, benim adım geçti mi:):)
Umarım hiç sıkılmadan strese girmeden kolayca atlatırsın. Dualarımız seninle. Sağlıkla git, sağlıkla gel..l
Çok teşekkür ederim.. Hadi ben kaçtım..başarılar canım, umarım herşey istediğinden güzel geçer, bebişin şans getirir sana rahat ol.