• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

GEçmişi de okumadım umarım herkes iyidir.
18.15 te uçağım kalkıyor. Çarşambe ve cuma günü iki sunumum var. Özellikle cuma günkü için dualarınıza ihtiyacım var. Nolur bana şans dileyin...Çok stresliyim.

Bol şans anchusa ama en büyük şansı sana bebişin getircek buna eminim.. İyi yolculuklar canım..

18.15 te uçağım kalkıyor. Çarşambe ve cuma günü iki sunumum var. Özellikle cuma günkü için dualarınıza ihtiyacım var. Nolur bana şans dileyin...Çok stresliyim.

sen halledersin güzelim.. şansın bol olsun.. hiç endişelenme.

herkese selamlar....kızlar ikili test sonucumu aldım iyi çıkmış szice üçlü yapmaya gerek var mı

çok sevindim canım. benim oktorum istemedi. ben de gerek görmüyorum. doktorun ne diyor? doktorun da yaptır demiyorsa yaptırma. ayrıntılı ultrason yaptıracağım 20. haftadan sonra.

çok sevindim canım. benim oktorum istemedi. ben de gerek görmüyorum. doktorun ne diyor? doktorun da yaptır demiyorsa yaptırma. ayrıntılı ultrason yaptıracağım 20. haftadan sonra.

ben doktorumla daha konuşmadım kardeşim sonucu göstermiş doktorda bir sorun yok sonuç iyi demiş haftaya gidecem o zaman sorarım umarım gerek kalmaz test sonucu beklemek çok zor strese sokuyor beni hem bizim burda 2 haftada ancak çıkıyor çok uzun

herkese selamlar....kızlar ikili test sonucumu aldım iyi çıkmış szice üçlü yapmaya gerek var mı
Bana Dr. gerek yok dedi. Ben de yaptırmadım..

Bol şans anchusa ama en büyük şansı sana bebişin getircek buna eminim.. İyi yolculuklar canım..

sen halledersin güzelim.. şansın bol olsun.. hiç endişelenme.

sans yanında olsun arkadasım....

Çok teşekkür ederim arkadaşlar... Kendimi hiç hazır hissetmiyorum. Uzuuuun bir yolum var. Gece 11 de orda olacağım, yolda da notlarıma bakacağım artık..

öncelikle hayırlı yolculuklar tatlım dilerim herşey gönlünce olur. Ben sana inanıyorum alnının akı ile çıkacaksın bu işten ve dönüp bize müjdeli haberi vereceksin. Kendine ınan. Bebegin de daha ana karnında sunum dinleyecek.

Selam aryam.. Ben şu ana kadar iki farklı doktora gittim, bir tanesi ikili test her ne kadar ihtimal belirtse de yaptıralım, üçlüye gerek yok dedi..Diğer doktor da ikili testi o kadar kötüledi o kadar kötüledi ki, üçlü ile dörtlü testi övdü. Araştırmalarıma dayanarak ikiliyi yaptırdım, çok şükür risk durumu çok çok az.. Üçlüyü yaptırmayı düşünmüyorum, ayrıntılı ultrason daha belirleyici olacakmış..
Bu arada bu hafta sonu başka bir doktora gidicem. Üçlü testi öven doktor çok kendini beğenmiş, insanın lafını ağzına tıkayan bir tipti ve güven vermedi bana.. İkiliyi yaptıralım diyen doktorumu seviyordum, çok açıklayıcı ve cana yakındı, ama hastane yeni doğan ünitesi bakımından biraz yetersiz geldi diye değiştirmek durumunda kaldık.. Bu hafta neyle karşılaşacağız bakalım..

Anchusa bol şanslar diliyorum.Alnının akıyla halledeceksin:34:
Bebişin senin en büyük şansın zaten..

Kızlar bana doktorum 2 li ve 3 lü yapmadı direk 4 lü yapacakmış.Benim doktorumda bi garip:)

Kızlar bana doktorum 2 li ve 3 lü yapmadı direk 4 lü yapacakmış.Benim doktorumda bi garip:)

e benimki toxoplazma testi yapmadı:) ama doktorumu,hastaneyi istiyorum. ters düşmek istemedim. sonuçta doğuma kadar onlayım... medipole gitmiştim 2li tarama için, ordaki -hakan beydi sanırım- doktor da kendi hastalarıma toxo yaptırmadığını söyledi...

Selam aryam.. Ben şu ana kadar iki farklı doktora gittim, bir tanesi ikili test her ne kadar ihtimal belirtse de yaptıralım, üçlüye gerek yok dedi..Diğer doktor da ikili testi o kadar kötüledi o kadar kötüledi ki, üçlü ile dörtlü testi övdü. Araştırmalarıma dayanarak ikiliyi yaptırdım, çok şükür risk durumu çok çok az.. Üçlüyü yaptırmayı düşünmüyorum, ayrıntılı ultrason daha belirleyici olacakmış..
Bu arada bu hafta sonu başka bir doktora gidicem. Üçlü testi öven doktor çok kendini beğenmiş, insanın lafını ağzına tıkayan bir tipti ve güven vermedi bana.. İkiliyi yaptıralım diyen doktorumu seviyordum, çok açıklayıcı ve cana yakındı, ama hastane yeni doğan ünitesi bakımından biraz yetersiz geldi diye değiştirmek durumunda kaldık.. Bu hafta neyle karşılaşacağız bakalım..

bende haftaya gidecem doktora doktorum gerek yok derse yapmam yapalım derse de yaparım herhalde çünkü doktoruma güveniyorum
ama yinede yapmama taraftarıyım bakalım artık hayırlısı

Kızlar merhaba geçmişi yine okuyamadım, benim adım geçti mi:34::34::34: :):)

Umarım hiç sıkılmadan strese girmeden kolayca atlatırsın. Dualarımız seninle. Sağlıkla git, sağlıkla gel...

bu arda kızlar sabah bir geldim milupa ben ve bebeğim için hediyeler bırakmış masama:) çok mutlu oldum fotolarını çektim sizlerle paylaşmak için, ama çok işim vardı anca ekleyebiliyorum. $P3270109.webp$P3270108.webp

bende 2 li yaptırdım 3 lu ye gerek yok dedi direk 22 de ayrıntılı yapacağız dedi

bende 2 li yaptırdım 3 lu ye gerek yok dedi direk 22 de ayrıntılı yapacağız dedi

benım 4 de randevum var bugun bakalım bana ne dıyecekk...uclu kesın yaptırıcak yalnız dılse cok arastırdım benım degerlerım gıbı yuzlerce cıkan varmıs hepsıde kendını normal goruyor e ben nıye rısk grubuna gırıyorum anlamadım dogrusu

e benimki toxoplazma testi yapmadı:) ama doktorumu,hastaneyi istiyorum. ters düşmek istemedim. sonuçta doğuma kadar onlayım... medipole gitmiştim 2li tarama için, ordaki -hakan beydi sanırım- doktor da kendi hastalarıma toxo yaptırmadığını söyledi...

Bana hamile kalmadan öneki kimyasal gebeliğimde yapmış cnm toxoyu.bi daha istemedi.
Ense kalınlığımız güzel çıktı şükürde bakalım 4 lümüz nasıl olacak.

paticim güle güle kullanınnn:)
benide prima aradı azz önce e bebeğe gelip alabilirsiniz paketinizi diye..

Son düzenleme:
senle biz aynı gidiyoruz cnm bnm de 3 lü yapmadı 22 23 haftada gel renklide mi detaylı da mı ne yapcaz dedi ayy bide senin gibi bi kızım var bide oğluşun olcak deseydi ama içimden bi ses bi dahakine erkek diyeblr diyo çok dikkat etmedi çünkü klz dedi geçti

başarılar canım, umarım herşey istediğinden güzel geçer, bebişin şans getirir sana rahat ol.

Yaa üçlü test zaten uygulanmıyor bile artık güvenilir olmadığı için. Onun yerini 4 lü almış ama 4 lü de henüz oturtulamadı... Bunu bütün mantıklı doktorlar açıklıyor. En oturmuş yöntemin 2 li olduğunu ama onun bile sonucuna itimat etmemek gerektiğini söylüyorlar.

öncelikle hayırlı yolculuklar tatlım dilerim herşey gönlünce olur. Ben sana inanıyorum alnının akı ile çıkacaksın bu işten ve dönüp bize müjdeli haberi vereceksin. Kendine ınan. Bebegin de daha ana karnında sunum dinleyecek.

Kızlar merhaba geçmişi yine okuyamadım, benim adım geçti mi:34::34::34: :):)

Umarım hiç sıkılmadan strese girmeden kolayca atlatırsın. Dualarımız seninle. Sağlıkla git, sağlıkla gel..l

başarılar canım, umarım herşey istediğinden güzel geçer, bebişin şans getirir sana rahat ol.
Çok teşekkür ederim.. Hadi ben kaçtım..:3:

Back
X