senin bebis sakliyormu ondan mi ögrenemedin?
zaten 2 hafta sonra yine randevum var bakalim orda ne diycek hayirlisi olsun artik.
bence doktor ve alet kalitesinden göremedik:)) olsun ya 17de baktırırm gene.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senin bebis sakliyormu ondan mi ögrenemedin?
zaten 2 hafta sonra yine randevum var bakalim orda ne diycek hayirlisi olsun artik.
şeye :)) istek gönderdim :))![]()
Filizcim
nasıl hissediysun kafasını yaaaaa
ben mi hissisizm
bende sevmek istyrm ama bebişimiiiiiiii![]()
Sırtüstü yatınca karnın içine çöküyo ya, bazen çıkıyo böyle pinpon topu gibi :) Bazen solda bazen sağda. Onu seviyoz. 5dk falan öyle kalıyo sonra gidiyo..![]()
aman kesin olsun da gerisi boş.... bende pazartesi geri gideceğim bakalım ne olacak....
kızlar güzel gecelikler var linke tıklayın isterseniz
ben spor modellere bayıldımmmm
benıde ekle canım son adet tarıhımm 6 aralık![]()
elektirk gitti yeni geldi kar yağıyor burda
aşk olsun bir daha yapmam yemek muhabbeti hıhhhhhhhhhh
hımmm benimde gizli dimi benim fotoları görüyormusun???
maşallah onaaaaaaaaaaaaaa
iyi iyi anladık bir daha muhabbet etmeyeceğim
maşallah onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavalla hiç kız ismi düşünmedim ben
ben gecelik giymem... edepsiz otururm falan kocam o halimde bile burnumdan getirir... pijamalar ne kadar pahalı ya... büyük beden normal pijama alırım olmadı...
aslında benim çeyizimden hiç açılmamış pijamalarım var da kıskanç koca giydirmez azcık yaka açık diye.
ben de en çok o turkuz takımı beğendim. üstünde mini ceketi... çok tatlııı... normalde de giyerim ben onu... ama 97tl çok para ya. ben gündelik pijamalarıma 30-40arası alıyorum kızlar. lohusa diye şişirmişler bu ne??