Gunaydın annıslerbusabah pek bı duygusal uyandık pek bı agladıkannemdeyım bugun evde olsam herhalde kımse susturamazdı annemler gormesın dıe gızlı gızlı sulanıo gozlerım
sizler nasılsınz
gunaydın cnm neden duygulandın oyle ruyamı gordun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydın annıslerbusabah pek bı duygusal uyandık pek bı agladıkannemdeyım bugun evde olsam herhalde kımse susturamazdı annemler gormesın dıe gızlı gızlı sulanıo gozlerım
sizler nasılsınz
gunaydın cnm neden duygulandın oyle ruyamı gordun![]()
sizler nasılsınz
yok cnm ya herhaftasonu annemde kalıyorum eşım ya ailesine gıdo ya arkadasına gıdıo kalmaya cok zoruma gıdıo bebk oldugunda da hep yalnız kalıcam herhaftasonu annemde kalmak zoruma gıdıo evde tek kalmaya korkuorum bugun duygusala bagladım öle![]()
uzulme canım bebegını dusunn . esınle bunu paylas beraber zaman gecırelım dıe anlat durumu bence anlayıs gosterır..:26:
duusnuyrm bıyandan ozurr dılıyrm bebgım senıde uzuyorum dıe((cok konustum ama takmamaya calısıyorum ama bazen bole patlak verıo dıuygularım
((
hamılelıkte dahada duygusal oluyoruzz eslerımızın bıraz daha anlayıs gostrmelerı gerekıyor.. bazen durduk yerden aglayasım gelıobenımde
gecen gun ruyamda kotu bısıler gordumm bı uyandım esım yanımda sarıldım basladım aglamaya .![]()
dımı okadar hassaslasıyoruzkı bende gecen okdr galdımkı halıme guluyorum bıyandan utu yapıyrm bıyandn aglıyrm gozyslarım utuye dustukce coss dıe ses cıkıo:))))ayy sımdı kendı kendıme guluyoorum nezamn neye aglıcagmz bellı olmuo
bız anneler duygusalızz napalım![]()
şimdidenbole duygusalız bebıslerımızı kucagımıza aldıgımızda nası oluruz acaba![]()
Merhaba arkadaşlar. Sınavdan çıktım eve geldim. Sınavda çok uykum geldi zor oturdum uyumadan :)
Pamfilya ve fotokopi sizleri de ekledim listeye, hoşgeldiniz :)