• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Gunaydın annıslerbusabah pek bı duygusal uyandık pek bı agladık :43::43::43:annemdeyım bugun evde olsam herhalde kımse susturamazdı annemler gormesın dıe gızlı gızlı sulanıo gozlerım:43::43:sizler nasılsınz

gunaydın cnm neden duygulandın oyle ruyamı gordun :5:

gunaydın cnm neden duygulandın oyle ruyamı gordun :5:

yok cnm ya herhaftasonu annemde kalıyorum eşım ya ailesine gıdo ya arkadasına gıdıo kalmaya cok zoruma gıdıo bebk oldugunda da hep yalnız kalıcam herhaftasonu annemde kalmak zoruma gıdıo evde tek kalmaya korkuorum bugun duygusala bagladım öle:43::43:

Gunaydın annıslerbusabah pek bı duygusal uyandık pek bı agladık :43::43::43:annemdeyım bugun evde olsam herhalde kımse susturamazdı annemler gormesın dıe gızlı gızlı sulanıo gozlerım:43::43:sizler nasılsınz

yok cnm ya herhaftasonu annemde kalıyorum eşım ya ailesine gıdo ya arkadasına gıdıo kalmaya cok zoruma gıdıo bebk oldugunda da hep yalnız kalıcam herhaftasonu annemde kalmak zoruma gıdıo evde tek kalmaya korkuorum bugun duygusala bagladım öle:43::43:

uzulme canım bebegını dusunn . esınle bunu paylas beraber zaman gecırelım dıe anlat durumu bence anlayıs gosterır..:26:

uzulme canım bebegını dusunn . esınle bunu paylas beraber zaman gecırelım dıe anlat durumu bence anlayıs gosterır..:26:

duusnuyrm bıyandan ozurr dılıyrm bebgım senıde uzuyorum dıe:(((cok konustum ama takmamaya calısıyorum ama bazen bole patlak verıo dıuygularım:(((

duusnuyrm bıyandan ozurr dılıyrm bebgım senıde uzuyorum dıe:(((cok konustum ama takmamaya calısıyorum ama bazen bole patlak verıo dıuygularım:(((

hamılelıkte dahada duygusal oluyoruzz eslerımızın bıraz daha anlayıs gostrmelerı gerekıyor.. bazen durduk yerden aglayasım gelıobenımde
gecen gun ruyamda kotu bısıler gordumm bı uyandım esım yanımda sarıldım basladım aglamaya .:5:

hamılelıkte dahada duygusal oluyoruzz eslerımızın bıraz daha anlayıs gostrmelerı gerekıyor.. bazen durduk yerden aglayasım gelıobenımde
gecen gun ruyamda kotu bısıler gordumm bı uyandım esım yanımda sarıldım basladım aglamaya .:5:

dımı okadar hassaslasıyoruzkı bende gecen okdr galdımkı halıme guluyorum bıyandan utu yapıyrm bıyandn aglıyrm gozyslarım utuye dustukce coss dıe ses cıkıo:))))ayy sımdı kendı kendıme guluyoorum nezamn neye aglıcagmz bellı olmuo

dımı okadar hassaslasıyoruzkı bende gecen okdr galdımkı halıme guluyorum bıyandan utu yapıyrm bıyandn aglıyrm gozyslarım utuye dustukce coss dıe ses cıkıo:))))ayy sımdı kendı kendıme guluyoorum nezamn neye aglıcagmz bellı olmuo

bız anneler duygusalızz napalım :23:

merhaba kızlarr pek mudavimi sayılmam bu topiğin bu topiğe pek gelemiyom ama şimdi biraz geçmişi okuyayım dedim napmış hamiş bayanlar die hareketler hissedilmeye başlanmış inanamadım ben daha hiç bişe hissetmedim :2:

günaydın anneler öylesine girdim alışkanlık oldu sizi görmeden güne başlayamıyorum.

Günaydın arkadaşlar ben işteym. Dün gece hiç soluma yatamadım. Sertti pek. Bide ben 9 ay önce kapalı kist ameliyatı oldm. Sanırım ondan bazen karnımın içi çok acıyor:(

İyi pazarlar herkese guzel anneler:) benimde bir kizim olacakmis cok mutluyum 17 aylik bir oglum var:) allah isteyenlere tez gunde evlat nasip etsin. Sizleri takip ediyorum ama oglumdan vakit bulamiyorum:( filiz yavuz benim bilgilerim listede eksik yas33 kilo 60 boy 176 2 ci bebis ve kiz eklersen mutlu olurum simdiden tesekkurler.

merhaba kızlar,herkese mutlu pazarlar :)

ben çok sulugöz olduum,kocama patlıyorum hep,ama napiyim o da beni azcık şımartsın di mi ama :9:
bi de bu ara dondurmaya çok düştüm yaa,dün o kadar çok yedim ki hala ağzımda tadı var :52:

bebeğimi çooook özledim,napıyodur acaba şimdi :emir_bebek:

selam kızlar bende yeni katıldım aranıza.. bende eylül annesiyim:)beni de ilk sayfaya ekler misiniz sat:13.12.2011 tahmini tarih:18.09.2012 yaş 30 boy167 kilo 57

Merhaba arkadaşlar. Sınavdan çıktım eve geldim. Sınavda çok uykum geldi zor oturdum uyumadan :)

Pamfilya ve fotokopi sizleri de ekledim listeye, hoşgeldiniz :)

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz....
kahvaltıdan beri birşey yemiyorum, sızıp kalmışım yorgunluktan, mide bulantısıyla uyandım. Bu bebiş hiç gelemiyor açlığa...

merhaba kızlar.. benim gibi aşırı baş ağrısı çeken var mı? sabahtan beri bir ağrıdır gidiyo. :2: hamilelikte kanımızın çoğalmasıyla ilgili bir durum galiba.. :50: eğer benim gibi çeken varsa geçmiş olsun şimdiden.. gerçekten çok şiddetli oluyor.. :50:

Back
X