- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
kızlar hamileliğimin başında 68 kiloydum. 3. aya kadar 72 kilo oldum![]()
şimdide 71 kilo olmuşum.. ne anormal bi kilo tablosu değilmi :44: :44:
bu işin sırrı nedir:)) bizede söylesene:d
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar hamileliğimin başında 68 kiloydum. 3. aya kadar 72 kilo oldum![]()
şimdide 71 kilo olmuşum.. ne anormal bi kilo tablosu değilmi :44: :44:
aman o süt bezlerine çok dikkat et, sakın sıkayım falan deme, göğüs pedlerinden al çok akıyorsa, doğumdan sonra çok ihtiyacın olacak o süte, benim gibi içmedik şey bırakmazsın sonra sütüm gelsin diye, çok şanslısın ki demekki sütün bol olacak bebişine, allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin..
benim göğüslerim de fena kaşınıyo, okadar büyüdüler ki cilt kaldıramadı sanırım, kakao yağı aldım dün, rahatlattı baya, kakao kakao kokuyorum
uçları da son günlerde çok kaşınıyo, az bi sıvı gelmiş oluyo ama dokunmuyorum, sildikçe bi daha geliyomuş en iyisi uçlara hiç dokunmamak
ben daha krem falan almadım sürmüyorumda.
annemin çatlağı falan olmadı bende anneme bakarak bişey sürünmek istemiyorum açıkcası.
genetik oldugunu düşünüyorum.
ha hahyaaa ne yaptında zayıfladın banada süleeeee:)
boşver kız şimdilik zayıflama işinibu işin sırrı nedir:)) bizede söylesene:d
canım benim de aynı oldu valla :5. göğüslerimin her yeri krem olmasına rağmen çatladıbenim göğüslerim de fena kaşınıyo, okadar büyüdüler ki cilt kaldıramadı sanırım, kakao yağı aldım dün, rahatlattı baya, kakao kakao kokuyorum
uçları da son günlerde çok kaşınıyo, az bi sıvı gelmiş oluyo ama dokunmuyorum, sildikçe bi daha geliyomuş en iyisi uçlara hiç dokunmamak
bu arada bol gömleklerim var zaten hep öyle modeller moda ya, hamilelikte giyerim diyodum, göğüsler sığmıyo ki giyeyim.
boşver kız şimdilik zayıflama işinibende nasıl oldu anlamadım valla
![]()
şimdilik az yiyek bebişler bizi peşinden koştururken zayıflarız inş.
![]()
![]()
Merhabalar bende aranıza yeni katıldım sayılırım kısmet olursa bende Eylül annesi olacağım.Fakat henüz özel msj atamadığımdan dolayı kendimi listeye ekletemiyorum.
Merhaba kızlar
Uzun zamandır gelemedim ya, özledim sizi...
Biraz okudum geçmişi, herşey yolunda maşallah...
Ben 2 gündür kendimi çok yordum şimdi biraz dinleniyorum, eski gücüm olmadığını bir türlü idrak edemedim daha![]()
Merhaba arkadaşlar sizlere ilk hamileliğim ve dogumum ile ilgili şunları anlatmak istedim benimde bu şekil sıvı gelmişti hiç dokunmadım her şey yolunda gitti ve dogumumdan yarım saat sonra emzirme hususunda uyardılar ve ben bunu beceremedim bi hemşire ilgilendi ve o ilk salgiyi bebeğime içirmeme yani emebilmesıne yardım etti sonra sütüm gelmedi 2 gün ama o sıvı onu kurtardı ve rabbime çok şükür sarılık falan yaşamadık ve tabi sonra incir ye rezene iç incir ye rezene iç derken kızımı 20 ay boyunca emzirebildim hiç sorunsuz o emdikce sütüm geldi o emdikce ben zayıfladım hamile kalmadan önceki kiloma vardım ve geçtim ve bol su bol sumeraba kızlar günleriniz nasıl geçiiyor ben 18 haftama girdim çok şükür fakat 2 gündür göğsümden süt geliyor
bendeki süt renginde değil su gibi sıvı bişey kaşıntı şeklinde kendini gösterdi.
araştırmalarımda bu konu hakkında bu bilgileri buldum.
Gebeliğin 16 haftasından itibaren memeler süt üretimine başlarlar. Bu dönemden sonra meme ucundan açık sarı, saman rengi az miktarda sıvı gelebilir. Buna Kolostrum adı verilir ve halk arasında ağız sütü olarak da tanımlanır. Kolostrum ilk geldiğinde yoğun ve sarı renklidir, ilerleyen dönemde daha açık renkli ve daha sulu bir hal alır. Bebeğin ilk günlerdeki ihtiyaçlarını, gerek besin gerekse bulaşıcı hastalıklara karşı koruyucu antikorlar bakımından mükemmel şekilde karşılayan bu kıvamlı sıvı gebeliğin mucizelerinden biridir.
sizlerdede oluyormu.aslında biraz endişeleniyorumda.bidaki kontrolümde dr yinede sormayı düşünüyorum.
ben daha krem falan almadım sürmüyorumda.
annemin çatlağı falan olmadi bende anneme bakarak bişey sürünmek istemiyorum açıkcası.
genetik oldugunu düşünüyorum.
meraba kızlar günleriniz nasıl geçiiyor ben 18 haftama girdim çok şükür fakat 2 gündür göğsümden süt geliyor
bendeki süt renginde değil su gibi sıvı bişey kaşıntı şeklinde kendini gösterdi.
araştırmalarımda bu konu hakkında bu bilgileri buldum.
Gebeliğin 16 haftasından itibaren memeler süt üretimine başlarlar. Bu dönemden sonra meme ucundan açık sarı, saman rengi az miktarda sıvı gelebilir. Buna Kolostrum adı verilir ve halk arasında ağız sütü olarak da tanımlanır. Kolostrum ilk geldiğinde yoğun ve sarı renklidir, ilerleyen dönemde daha açık renkli ve daha sulu bir hal alır. Bebeğin ilk günlerdeki ihtiyaçlarını, gerek besin gerekse bulaşıcı hastalıklara karşı koruyucu antikorlar bakımından mükemmel şekilde karşılayan bu kıvamlı sıvı gebeliğin mucizelerinden biridir.
sizlerdede oluyormu.aslında biraz endişeleniyorumda.bidaki kontrolümde dr yinede sormayı düşünüyorum.
Merhaba arkadaşlar sizlere ilk hamileliğim ve dogumum ile ilgili şunları anlatmak istedim benimde bu şekil sıvı gelmişti hiç dokunmadım her şey yolunda gitti ve dogumumdan yarım saat sonra emzirme hususunda uyardılar ve ben bunu beceremedim bi hemşire ilgilendi ve o ilk salgiyi bebeğime içirmeme yani emebilmesıne yardım etti sonra sütüm gelmedi 2 gün ama o sıvı onu kurtardı ve rabbime çok şükür sarılık falan yaşamadık ve tabi sonra incir ye rezene iç incir ye rezene iç derken kızımı 20 ay boyunca emzirebildim hiç sorunsuz o emdikce sütüm geldi o emdikce ben zayıfladım hamile kalmadan önceki kiloma vardım ve geçtim ve bol su bol su