Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bişi daha sorucam size
hatane çıkışları sarı renk alınırmış bebek sarılık olmasın diye. sizce bu doğru mu yaa? siz nasıl alacaksınız?:44::44::44:
insan önce sabırsızlanıyo, sonrada kalakalıyo, acaba ne alınacak, erken mi vb. vb.
hatane çıkışları sarı renk alınırmış bebek sarılık olmasın diye. sizce bu doğru mu yaa? siz nasıl alacaksınız?:44::44::44:
evet canım zaman geçtikçe merak sarıyo insanı..oda takımlarına da bakmaya başladım ama ben bebek odası değilde çocuk ve ya genç odası almayı düşünüyorum..yani sade bişey olursa ilerleyen yaşlarda,okula başlayınca falan rahat kullanır..bebek odaları fazla cicilibicili çok renkli.şimdi bebek odası alsak 5 yaşına gelince bidaha değiştirmek gerekicek bence hiç gerek yok..zaten nerdeyse 1 sene yanı başımızda yatıcak.yatağımın yanına küçük bi beşik alırım onuda burdan beğendim.. Çilek > Beşik
bu arada çilek deki çocuk odalarıda çok güzel..![]()
evet bebek odaları çok cuculu buculu oluyo bende hiç sevmem o yüzden beyaz yaptırmayı düşünüorum, biraz büyüyüncede sadece yatağını değiştiririzz diye düşündüm, yada kardeşi olur o kullanır![]()
evet bebek odaları çok cuculu buculu oluyo bende hiç sevmem o yüzden beyaz yaptırmayı düşünüorum, biraz büyüyüncede sadece yatağını değiştiririzz diye düşündüm, yada kardeşi olur o kullanır![]()
kızlar bakın benim paşamın cicilerine şimdilik aldıklarım bukadar
Eki Görüntüle 386922 Eki Görüntüle 386920 Eki Görüntüle 386921 Eki Görüntüle 386923 Eki Görüntüle 386929 Eki Görüntüle 386930
ayy sevsinler pek şekermiş bunlar :) güle güle giysin inşallah..bende almak istiyorumm![]()
ben sarı almayı kesinlikle düşünmüyorum sarılık için sadece sarı örtü al dediler bana, hastanede giyeceği kıyafetleri diğer renklerden alacağım![]()
bende öyle biliyorum ama geçenlerde bişi öğrendim yenidoğan bebeklere sarı kıyafet giydirmek iyi değilmiş peygamber efendimiz bile istemezmiş sarı rengi ama ailece biz koyu fenerbahçeliyiz babası pazar günü linensten fb li nevresim takımı aldı 2 tane ve hastanedede fb li giydiricem mecbur
slmm. muhabbete direk giriyorum ama. sarı giydirmene gerek yok. mathelda nın dediği gibi sadece sarı örtü lazım. çünkü sarılıkta bebeğe küvezde sadece sarı ışık veriyolar. bebeği güneş alan bi yerde yüzüne uyurken sarı yazma örtmen yeterli arkadaşım.. bir sene önce ablamın kızına öğle yapmıştık.çokta işe yaradı
Bugün, 14:48
bende öyle biliyorum ama geçenlerde bişi öğrendim yenidoğan bebeklere sarı kıyafet giydirmek iyi değilmiş peygamber efendimiz bile istemezmiş sarı rengi ama ailece biz koyu fenerbahçeliyiz babası pazar günü linensten fb li nevresim takımı aldı 2 tane ve hastanedede fb li giydiricem mecbur
demekki yalan yanlış şeylermiş bunlar ama dediğiniz gibi sarı örtü bulundururum kızlar.ayrıca sarı hastane çıkısı hiç beğenmemiştim. iyi oldu öğrendiğim.![]()
kızlar valla hızlı başlamışsınız ben her alışımda bir kurt düşüyor içime aslında ufak detayları değilde büyük detaylardan başlamak istiyorum bebek arabası gibi bu konuda fikri olan var mı ?