• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar bişi daha sorucam size
hatane çıkışları sarı renk alınırmış bebek sarılık olmasın diye. sizce bu doğru mu yaa? siz nasıl alacaksınız?:44::44::44:

hatane çıkışları sarı renk alınırmış bebek sarılık olmasın diye. sizce bu doğru mu yaa? siz nasıl alacaksınız?:44::44::44:

ben sarı almayı kesinlikle düşünmüyorum sarılık için sadece sarı örtü al dediler bana, hastanede giyeceği kıyafetleri diğer renklerden alacağım :6:

Son düzenleme:
insan önce sabırsızlanıyo, sonrada kalakalıyo, acaba ne alınacak, erken mi vb. vb.

evet canım zaman geçtikçe merak sarıyo insanı..oda takımlarına da bakmaya başladım ama ben bebek odası değilde çocuk ve ya genç odası almayı düşünüyorum..yani sade bişey olursa ilerleyen yaşlarda,okula başlayınca falan rahat kullanır..bebek odaları fazla cicilibicili çok renkli.şimdi bebek odası alsak 5 yaşına gelince bidaha değiştirmek gerekicek bence hiç gerek yok..zaten nerdeyse 1 sene yanı başımızda yatıcak.yatağımın yanına küçük bi beşik alırım onuda burdan beğendim.. Çilek > Beşik

bu arada çilek deki çocuk odalarıda çok güzel.. :8:

bende öyle biliyorum ama geçenlerde bişi öğrendim yenidoğan bebeklere sarı kıyafet giydirmek iyi değilmiş peygamber efendimiz bile istemezmiş sarı rengi ama ailece biz koyu fenerbahçeliyiz babası pazar günü linensten fb li nevresim takımı aldı 2 tane ve hastanedede fb li giydiricem mecbur

evet canım zaman geçtikçe merak sarıyo insanı..oda takımlarına da bakmaya başladım ama ben bebek odası değilde çocuk ve ya genç odası almayı düşünüyorum..yani sade bişey olursa ilerleyen yaşlarda,okula başlayınca falan rahat kullanır..bebek odaları fazla cicilibicili çok renkli.şimdi bebek odası alsak 5 yaşına gelince bidaha değiştirmek gerekicek bence hiç gerek yok..zaten nerdeyse 1 sene yanı başımızda yatıcak.yatağımın yanına küçük bi beşik alırım onuda burdan beğendim.. Çilek > Beşik

bu arada çilek deki çocuk odalarıda çok güzel.. :8:

evet bebek odaları çok cuculu buculu oluyo bende hiç sevmem o yüzden beyaz yaptırmayı düşünüorum, biraz büyüyüncede sadece yatağını değiştiririzz diye düşündüm, yada kardeşi olur o kullanır :9:

evet bebek odaları çok cuculu buculu oluyo bende hiç sevmem o yüzden beyaz yaptırmayı düşünüorum, biraz büyüyüncede sadece yatağını değiştiririzz diye düşündüm, yada kardeşi olur o kullanır :9:

aynen öyle canım..zaten normal tek kişilik bir yatak alsan bile yanına koyabileceğin korkuluklar var çilek de..bence çok kullanışlı..

kızlar bakın benim paşamın cicilerine şimdilik aldıklarım bukadar
$Fotoğraf0459.webp $Fotoğraf0457.webp $Fotoğraf0458.webp $Fotoğraf0460.webp $Fotoğraf0462.webp $Fotoğraf0464.webp

aynen öyle canım..zaten normal tek kişilik bir yatak alsan bile yanına koyabileceğin korkuluklar var çilek de..bence çok kullanışlı..

slmm. muhabbete direk giriyorum ama. sarı giydirmene gerek yok. mathelda nın dediği gibi sadece sarı örtü lazım. çünkü sarılıkta bebeğe küvezde sadece sarı ışık veriyolar. bebeği güneş alan bi yerde yüzüne uyurken sarı yazma örtmen yeterli arkadaşım.. bir sene önce ablamın kızına öğle yapmıştık.çokta işe yaradı

slmm. muhabbete direk giriyorum ama. sarı giydirmene gerek yok. mathelda nın dediği gibi sadece sarı örtü lazım. çünkü sarılıkta bebeğe küvezde sadece sarı ışık veriyolar. bebeği güneş alan bi yerde yüzüne uyurken sarı yazma örtmen yeterli arkadaşım.. bir sene önce ablamın kızına öğle yapmıştık.çokta işe yaradı

ooo alışverişler falan yapılmış. odaları bile hazır bebişlerin maşallah. insan zaman çabuk geçsin istiyo. bebek eşyalarıyla İLGİLENMEK en keyifli ve iyi gelen şey değil mi? ben daha pek bişey almadım. malum cinsiyet yüzünden.
bu arada sabah bebeğimi hissediyim artık diyodum.bugün iki kere sağ tarfımda göz seğirmesi gibi bişey oldu. ilk defa oluyo bu. çok heycanlandım. bebeğimmiydi??

ayy sevsinler pek şekermiş bunlar :) güle güle giysin inşallah..bende almak istiyorumm :1:

teşekkür ederiz teyzesi annesi ben babası da benim gibi çok benzeriz birbirimize biraz tezcanlıyız kafamıza koyduğumuz şeyi yapmak isteriz hemen erkenden alıyoruz eşyaları normali 7 aydan sonra almak ama dayanamıyo insan

ben sarı almayı kesinlikle düşünmüyorum sarılık için sadece sarı örtü al dediler bana, hastanede giyeceği kıyafetleri diğer renklerden alacağım :6:

Bugün, 14:48

bende öyle biliyorum ama geçenlerde bişi öğrendim yenidoğan bebeklere sarı kıyafet giydirmek iyi değilmiş peygamber efendimiz bile istemezmiş sarı rengi ama ailece biz koyu fenerbahçeliyiz babası pazar günü linensten fb li nevresim takımı aldı 2 tane ve hastanedede fb li giydiricem mecbur

demekki yalan yanlış şeylermiş bunlar ama dediğiniz gibi sarı örtü bulundururum kızlar.ayrıca sarı hastane çıkısı hiç beğenmemiştim. iyi oldu öğrendiğim.:34:

bende duydum bunu. hatta torunu olduğunda sarı giydirmişler. çıkarttırmış üzerindekileri ve beyaz giydirtmiş.

offf kızlar şuan moralim sıfır allah korusun bebişlerimizi eşimin bankadan arkşının eşi 5.5 aylık hamile şuan hastanedeymiş bebek rahime doğru inmiş şuan kalbinin durmasını bekliyorlarmış kız benimde arkdaşım hastaneye gitmek istiyorum eşimde yok diyo etkilenmemi istemiyo içim acıdı :(

arkşlar lütfen hiçbişeyi kafanıza takmayın az bi zamanımız kaldı bebişlerimizi sağlıkla dünyaya getirelim üzülürsek doğumdan sonra üzenlere hesap soralım şimdi hiçbişi umrumuzada olmasın bebişlerimizden başka

Bugün, 14:48

demekki yalan yanlış şeylermiş bunlar ama dediğiniz gibi sarı örtü bulundururum kızlar.ayrıca sarı hastane çıkısı hiç beğenmemiştim. iyi oldu öğrendiğim.:34:

benimde en çok sevdiğim renk sarı hep sarı alıcaktım almıyayımmı yani.

kızlar valla hızlı başlamışsınız ben her alışımda bir kurt düşüyor içime aslında ufak detayları değilde büyük detaylardan başlamak istiyorum bebek arabası gibi bu konuda fikri olan var mı ?

kızlar valla hızlı başlamışsınız ben her alışımda bir kurt düşüyor içime aslında ufak detayları değilde büyük detaylardan başlamak istiyorum bebek arabası gibi bu konuda fikri olan var mı ?

ben önde tek tekerleği olanları daha çok begeniyorum kardeşim bebek firmasındaydı onlar daha çok gidiyor demişti

Back
X