sabah aç karınına içilcekmiş ama mahvettı benı ya su bıle ıcemez hale geldım bugun artık gece ytrken ıcerım yaaa
ben günde iki tane kullanıyorum. Yemeklerden 2 saat sonrada içilebiliyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sabah aç karınına içilcekmiş ama mahvettı benı ya su bıle ıcemez hale geldım bugun artık gece ytrken ıcerım yaaa
ben günde iki tane kullanıyorum. Yemeklerden 2 saat sonrada içilebiliyor.
bende ole yapıcam artık ama mahvoldum bugun sbhtn berı 3.kez kustum berbat bı haldeyım
günaydın annişler
bikaç gündür yazamıyordum en yakın arkadaşım doğum yaptı onunla ve oğluşuyla ilgileniyordum. benim için de çok büyük deneyim oldu. sezeryanla doğum yaptı ve öğlenine ayağa kalktı 2 gün sonra sütü anca geldi. ama anne olmak çok güzel bişi sanırım yaa. öle güzel öle mis kokuyolar kii. o bebişlerhayatımda ilk defa yeni doğmuş bebiş gördüm altını bezledim ve şırıngayla mama verdim. ben de hemen oğluşumu istiyoruuuuuuuuuuuuummmm
![]()
ne güzel bi deneyim senin için, arkadaşın neler giydiriyo bebişine ?
kızlar başını okumadım ama galiba demir ilacından bahsediyorsunuz, benide mahvediyo, artık içmeden önce konsantre oluyorum![]()
şimdilik hep ayaklı tulum ama tulumun içine de çorap giydiriyo bebişler ilk başlarda çok üşürlermiş bide yeni doğan bebeğe ıslak mendil yerine pamuğu kaynatılmış suya batırıp onnla poposunu silin dedi çocuk doktoru. ilk kakaları çok iğrenç bi renkte ama hiç kokusu yok. mis gibiler yaaaaaaaaa50 cm boyunda ve 3470 gr ağırlığında doğdu . aslında çok ortalama bi kilo ve boy ama küçücük geldi yahu.
![]()
aynen cnm ayy butun ılaclar bende bole yapıo kesın bunuda bırakrım ben yaa negusel gemcıtı bulşantılrm artık rhtlıyodum((((((((((
eveet kafamda yavaş yavaş oluşmaya başladı, bol bol tulum alınacak, bide çorap
altına çıtçıtlı badi giyiyo demi? bide çok üstünü değiştiriyormu?
kusura bakma ya çok soru sordum ama bu gece düşünmekten uyuyamadım ne yapcam nasıl bakcam diye :2:
herkese günaydınnn ,
bende 2-3 gündür özellikle sabah ve gece yatmadan önce acayip baş dönmesi oluyor, yerimden kalkamıyorum sarhoş gibi oluyorum. az önce sağlık ocağına gittim, kan ve idrar tahlili verdim, tansiyonumda hep 9-5 olurdu şimdi 7-5 çıktı sanırım tansiyon düşüklüğünden böyle oluyorum. sizde de baş dönmesi var mı kızlar ??
herkese günaydınnn ,
bende 2-3 gündür özellikle sabah ve gece yatmadan önce acayip baş dönmesi oluyor, yerimden kalkamıyorum sarhoş gibi oluyorum. az önce sağlık ocağına gittim, kan ve idrar tahlili verdim, tansiyonumda hep 9-5 olurdu şimdi 7-5 çıktı sanırım tansiyon düşüklüğünden böyle oluyorum. sizde de baş dönmesi var mı kızlar ??
benimde tansiyon hep 8 5 falan çıkıyo ama normalde de düşüktü. 7 lere düştüğünde çok baş dönmesi oluyor. hemen ayakları yukarı kaldırıp beyne kan gitmesini sağlamak lazımmız.![]()
benimde tansiyonum çok sık düşüyor acayip başım dönüyor rahatsız oluyorum nolcak böyle bilmem(
günaydın annişler
bikaç gündür yazamıyordum en yakın arkadaşım doğum yaptı onunla ve oğluşuyla ilgileniyordum. benim için de çok büyük deneyim oldu. sezeryanla doğum yaptı ve öğlenine ayağa kalktı 2 gün sonra sütü anca geldi. ama anne olmak çok güzel bişi sanırım yaa. öle güzel öle mis kokuyolar kii. o bebişlerhayatımda ilk defa yeni doğmuş bebiş gördüm altını bezledim ve şırıngayla mama verdim. ben de hemen oğluşumu istiyoruuuuuuuuuuuuummmm
![]()
herkese günaydınnn ,
Kızlar aranızda fazla kilo alan var mı ben 7 kilo aldımDoktor ayda 1 kilodan fazla almak yok dedi 5 gündür gelen giden oldu çok yedim hemen farketti aldım. 14ündede randevum var en azından o zamana kadar korumam lazım kilomu. Yürüyüş yapan var mı tempolu yürüsem zarar verir mi acaba? Bana bir liste vermişti ona uyacam artık
![]()
Kızlar aranızda fazla kilo alan var mı ben 7 kilo aldımDoktor ayda 1 kilodan fazla almak yok dedi 5 gündür gelen giden oldu çok yedim hemen farketti aldım. 14ündede randevum var en azından o zamana kadar korumam lazım kilomu. Yürüyüş yapan var mı tempolu yürüsem zarar verir mi acaba? Bana bir liste vermişti ona uyacam artık
![]()