- 19 Aralık 2011
- 1.565
- 0
- 106
çocuk karyolası < GULLIVER | IKEA Türkiye
kızlar ben bu tarz bir yatak istiyorum bebişim için sizce nasıl?
Canım bunlar sallanmıyor ama bebk ağladığında sallama ihtiyacı duymayacak mısın?
merhaba anneler umarım herkeşler çoooookkk iyidir
hoşgeldinn iyiyizz sen nasılsın?
merhaba kızlar ben sizler kadar sık giremiyorum ama takip etmeye çalışıyorum sizleri bugün dr gittim şeker yüklemesi yapıldı 4 boyutlu ultrasona girdim bebişimi gördüm minicik ellerini yanaklarına koymuş uyuyordu kucağıma almak için sabırsızlanıyorum zaman çok yavaş geçiyor sanki:) erkek olduğunu öğrendim herşey yolunda sağlığımız iyi şekerimde normal çıktı ben 60 kilo ile hamile kaldım 3 kilo aldım şuana kadar iyi gidiyoruz dedi dr kızımda toplamda 8 kilo almıştım bunda da öyle olucak gibi görünüyor kiloları kafaya hiç takmayın emzirmek nasip olursa 2 3 ay içinde öyle bir gidiyorki kilolar şaşırırsınız ben kızımdada 60 la hamile kalmıştım kızım 2 aylıkken mevlüt yaptım herkez şok oldu 52 kiloydum sezeryan olmasına rağmen karnım dümdüzdü tabi sonra kızım büyüyüp rahata erince dikkat etmedim eski kiloma döndüm :)))
Ne güzel vermişsin bu hamileliğindede verirsin inşaallah ama fazla da almıyosun o da güzel bi şey. Ben yürüyüş yapacam artık havalar da ısındı yediklerime daha çok dkkat ediyorum artık homini gırtlak yemiyorum :)
Artık sağlıklı olalımda hamilelikten sonra spor ve düzenli beslenmeyle giderler inşaallah :)