• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

günaydınn kızlarrrrrrrrr umarım herkesee haftaya çok güzel başlarrrrr

Benim keyfim yokk amaaaaa takmamaya açlışıyorum:(((

Alışverişler başlamışş. Bende hafta sonu bebişimin çeyizlerini çıkardım neleri var diye liste yaptım.
çok şey alınmış gibi ama alırken 0,0-3 aylık pek bişi almamışım o yüzden onlardan alacağım sanırım 3 aydan sonraaaa ihtiyaca göre almaya karar verdim.
komple çıt çıtlı bady lerden tavsiye ederimmm ilk 3 ayken çok rahat oluyormuşşş.

link vermeye çalıştım ama becerebildim mi :)) daha önce konu açmıştım burda paylaşım yapabilirsiniz kızlar herkez fikir edinmiş olur

çok güzel bir duygu dimi.banada oluyor.hatta 1 ay önce başladı dışardan yabancıların farketmesi.dolmuşta yer verdiler.markette manav sırasında ,siz hamilesiniz isterseniz sıramız sizin olsun diyenler oldu.geçen günde yolda yürüyorum yaşlı bir teyze su şişesini düşürdü.şişeyi yerden ben alıp verdim.teyze bana ''sağol yavrum allahta seni bir nefeste kurtarsın ''dedi.çok mutlu oluyorum.
ayyy birtuhaff oldum gözlerim doldun amin inş.. canım yaaa Allah tek avazdaa kurtarsın senide bizleride

evet çok süslü püslü ve çok pahalı.ben en uygun fiyata ve istediğim modelde lcw den buldum.

yok tatlım, kendime değil bebişe alacağımı bulamadım

kendime aldım biraz pahalı oldu, ebru maternenity'den aldım 145'e geldi pahalı ama çok hoşuma gitti, kaç kere hamile olacağımki diye kandırdım kendimi :30:

Meraba kızlar ben sıze bırsey sormak ıstıyorum bebegının hareketlerını hıssetmeye baslayan anneler yada 2. 3. Gebelıgı olanlar bı yardım edın su kardesınıze ben hareketlerı hıssetmıyorum hala sızce sorun mu hıssettıgım tek sey karnımda karancalanma gıdıklanma hıssı gıbı bırsey bu bebek hareketlerımı

ben de hissetmiyor ve endişeleniyordum.birkaç gündür hissediyorum.biraz daha bekle.

$Görüntü0489.webp$Görüntü0490.webp$Görüntü0491.webp$Görüntü0492.webp$Görüntü0493.webp$Görüntü0494.webp$Görüntü0495.webp$Görüntü0496.webp$Görüntü0497.webp$Görüntü0498.webp$Görüntü0499.webp$Görüntü0500.webp$Görüntü0501.webp$Görüntü0502.webp$Görüntü0503.webp

sımdılık bunları aldımm nasıl kızımın cicileriii:nazar::nazar::nazar:

kızlar ya ben bu alttan çıtçıtlı badileri düz beyaz alıyorum, çok desenlilerin üstüne bişey giydirilince alttan belli olmaz mı?

günaydın hanımlar nasılsınız... ben şimdilik iki tane ayaklı alt 3 tane 0-3 aylık kısa kollu çıtçıtlı body bi tane 0-3 komple çıtçıtlı tulum aldım diğerleri de 3-6 aylık 5 çıtçıtlı birde 3-6 aylık yine komple çıtçıtlı tulum aldım ağız mendili aldım çook beğenmiştim. babannem battaniye bi sürü yelek patk fln örmüş küçükten büyüğe doğru inanın sayısını bilmiyorum sağolsun valla elleri dert görmesin. bide bi tane alt açması var. hastane çıkışı fln önümüzdeki ay alacağız bide annem 0-3 çok almayalım diyo bizde galiba genetik hep bebekler maşallah iri doğuyo olurda küçük doğarsa ve yetmezse ALLAH nasip ederse doğunca alırım yine az gelenleri ama taabi çook eksik var yinede bide sepet beşik var kardeşimden kalma sağasağlam ve tertemiz kadeşim 1.5 yaşına kadar kullanmıştı küçücük değil yani şimdilik onunla idare edeceğiz artık. birde unutmadan d&r da bebeğimin ilk günlüğü diye şeyler var bi tane edinin derim ben bi tane aldım çok güzel bi anı olur çocuğumuza..

Gunaydin kizlar.bence 0-3 ay citcitli yarim kollu 5-6 tane.1 tane 10 lu hast.cikisi.2 tane 5,i hast.cikisi.5 tane tulum.3 tane ince zibin.5-6 tane kulotlu corap.5-6 tane penye battaniye ilk 3 ay yeter tecrubelerime gore:)

kızlarrrrrrrrrrrrr yardım edin ölüyorum diş ağrısından apse 20lik dişim napıcam yaaaaaaaaaaaaaa:5::5::5:

heme dr a git cnaımmm iltihapp büyümeeden 4.aydan sonra dişçiye gidileibliyor diye biliyorum.
karanfil at ağzınaaaaa :( ay kıyamam

Back
X