bu hesaba göre benim bebekler 27 agustosda gelecekler.:)
umarım daha erken süprüs yapmazlar![]()
doktorumun takip ettiği bir ikiz annesi varmış oda 38. haftada doğum yapmış 3 er kilo doğmuş bebekler inşallah bizimkilerde öyl olur :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu hesaba göre benim bebekler 27 agustosda gelecekler.:)
umarım daha erken süprüs yapmazlar![]()
selamlar. kuzuları gördük geldik:) biri yan gelmiş yatıyordu, öteki kordonunu çekiştiriyordu :)
çok şükür bi sıkıntı yok.
36. haftada kesin alınıyormuş ikizler. umarım o haftayı görürüz.
epidural sezeryan düşünüyordum, doktorum da aynısını önerdi
bebek çantası almayı düşünmüyorum. direk sırt çantası işer yaramaz mı acaba?
günaydın herkese güzel anneler:)
günaydın bebişlerimiz ve onların kıymetli anneleri
gunaydin annisler bebiskolarr
nasilsiniz?
biz bi kac gun annemdeydik giremedim foruma umarim hepiniz iyisinizdir
Günaydın kızlar........bugün herkeze tatlı mı yoksa ???((( ben işteyim.......
![]()
kgünaydınnnnnnnnnnnn
bende işteyim ama çalışmama kararı aldım akaşma kadar bilgisayar başında mesai dodluracağımmmmmmmmmmmmmmmm hıhhhh
gunaydın kızlarr bugun tatıl esıme evdeyız sabah kahvaltımızı yaptık .. sımdı park yatagımızı almaya gıdıyoruzz ..bana şans dıleyın![]()
k
gunaydin herkese bugun resmi tatil nasil oluyorda calistirabiliyorlar ya![]()
gunaydın kızlarr bugun tatıl esıme evdeyız sabah kahvaltımızı yaptık .. sımdı park yatagımızı almaya gıdıyoruzz ..bana şans dıleyın![]()
valla hmaile hamile çalıştırıyorlarrrrrr hiç kimsenin umru değillllllllllllllllllllllll
ben buradan çalışayım kocam evde yatsınnnnn tatildee
sonraa birikimimizle bedelli askerlik yapıcam diyeeee bana afra tafra yapsın of of çok dertliyim çok
yaa varya hem tatil hem hamile olarak çalışmak insanın zoruna gidiyoo hee valla benim eşimde çalışıyo en azından:)
((( ben herşeyeeee tkıyorum çok kırılgannnnnn oldummm
kızlar ben çok duygusallaştım sizde öylemisiniz dokunsalar ağlıyacam yani o şekil(