• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

günaydın bebişlerimiz ve onların kıymetli anneleri

gunaydin annisler bebiskolarr:emir_bebek::49::nazar:

nasilsiniz?

biz bi kac gun annemdeydik giremedim foruma umarim hepiniz iyisinizdir

selamlar. kuzuları gördük geldik:) biri yan gelmiş yatıyordu, öteki kordonunu çekiştiriyordu :)

çok şükür bi sıkıntı yok.
36. haftada kesin alınıyormuş ikizler. umarım o haftayı görürüz.

epidural sezeryan düşünüyordum, doktorum da aynısını önerdi

bebek çantası almayı düşünmüyorum. direk sırt çantası işer yaramaz mı acaba?

Allah şimdiden kolayklık versin.
Sırt çantasının çok kullanışlı olduğunu söyledi arkadaşlarımmm bende bebek çantası yerine sırt çantası bakıyorum.
bir elinde bebek bir elinde kendi çantan sırt çantası arkad agüzek destliyormuş:DDD

gunaydın kızlarr bugun tatıl esıme evdeyız sabah kahvaltımızı yaptık .. sımdı park yatagımızı almaya gıdıyoruzz ..bana şans dıleyın :16::16::16:

gunaydın kızlarr bugun tatıl esıme evdeyız sabah kahvaltımızı yaptık .. sımdı park yatagımızı almaya gıdıyoruzz ..bana şans dıleyın :16::16::16:

ne almaya karar verdin ben kraftin bir modelini begendim ama emin degilim bebekler 6-7 aylik olunca odalarini ammayi planliyorum oyuzden daha ucuz biseymi alsam bilemedim yaa :(

k

gunaydin herkese bugun resmi tatil nasil oluyorda calistirabiliyorlar ya:47:

valla hmaile hamile çalıştırıyorlarrrrrr hiç kimsenin umru değillllllllllllllllllllllll
ben buradan çalışayım kocam evde yatsınnnnn tatildee
sonraa birikimimizle bedelli askerlik yapıcam diyeeee bana afra tafra yapsın of of çok dertliyim çok

Günaydın kızlar

Bende evdeyim bugün, kahvaltımı yaptım, hatta abarttım :26:

Size bir selam vereyim dedim, herkeslere selam olsun:54:

valla hmaile hamile çalıştırıyorlarrrrrr hiç kimsenin umru değillllllllllllllllllllllll
ben buradan çalışayım kocam evde yatsınnnnn tatildee
sonraa birikimimizle bedelli askerlik yapıcam diyeeee bana afra tafra yapsın of of çok dertliyim çok

yaa varya hem tatil hem hamile olarak çalışmak insanın zoruna gidiyoo hee valla benim eşimde çalışıyo en azından:)

selam kızlaar herkes iyidir umarımm,
bugün karar verdim dolapları çekmeceleri boşaltacağım kullanmadıklarımızı fln ayıracağım fazlalıkları boşaltacağım vs vs akşama doğruda dışarı çıkalım diyoruz tabii halim kalırsa :) hepinize iyi günleeer

KIZLAR DUYGUSALLIĞI TAKMAYIN İR KAÇ HAFTA SNRA HAFİFLER BNM HAFİFLEDİ SANKİ Bİ DE SİZE 2 ÖNERİM VAR OKUYUN BAKALIM
ANNİŞLEEEERRR SİZE BİKAÇ TAVSİYE BEŞİK ARAYANLAR bnm ilk kızımda amcası almıştı beşiği başka beğenmişti yazık o yerimiz küçük diye istemedik bide ağır gelmesin diye bebek odası takımı var yeri olanlar için diyorum beşik ilk başta büyüyünce açılıyo yatak oluyo biz çok beğenmiştik park yatak değil beşik düşünenler çok iyi bence

2. Sİ GÖĞÜSLERİ BÜYÜK OLANLAR ÖZELLİKLE KÜÇÜKLERDE PEK OLMUYO ilk kızımdan biliyorum 1. 2. gün bebeğimi çook güzel emzirdim 3. gün bi aı başladıki ne doğum ne ameliyat yeri hiiç bi acı yok öyle göğüslerim patlıcaktı ağlıyodum bağırıyodum annem mendil tıkıyoduu ağzıma yavrum yüzüme bakıyo emmiyodu ama bunun 2. de çözümünü buldum lanolin li kremi doğuma 2 3 hafta kala sürmeye başlayacakmışsınız.ben kesinlikl yapıcam.bitkislmiş zaten o.1 hafta bnm anamdan emidiğim süt burnumdan geldi enn son kanadı göğüslerim uçları BENDEN SİZE TAVSİYE

Back
X