cok saol cnm.aynen sımdı varken bısıler alıyım bnede dıyrmöncelikle geçmiş olsun canım bende sen gibi yavaştan başladım hazırlmaya annem benim çok uzakta kayınvalidemde saolsun elden daha el durumda şuanda iş başa düştü son aylardaaa uğraşamam diye şimdiden hazırlıyorum Bebişin hazırlıkları bitti gibi sıra benimkilere geldi. Yavaştan alıyorum hep böyle yükte olmuyor sonraa yetişir yetişmez parasıDalayım kalsın kenarda
bende begenmyrm bebek cantalrını sırt cantası dusunyrm bende cok rht oluomusgünaydın kızlar bende hastane çantamı hazırlıcam canım yaa sıra onda hazır dursun bi kenarda nolur nolmaz dimi şimdi çanta bakmaya başladım ama bebek çantalarını beğenmedim hiç daha farklı bişe bakıcam ben alan varmı acaba arkadaşlar![]()
dolastım bıraz gectı gbı canm vala dogurckmıs gbı derın derın nefes alıp verdımevet belki dolaşınca gaz sancısıysa çıkar,ama rahat ol kasma kendini kastıkça stresten de artar

amın cnm amınarabaya binince önce foruma sonra uykuya:) çekiliyorda bundan sonrası biraz muallak allah hepimizin yardımcısı olsun
canım nasıl bir agrı tam olarak nerde ve ne kadar süre ile oluyor söylermisin çünkü 2 gün önce benimde oldu kasılma oluyormuş ilaç başladı fitil verdi şimdi geçti
canm göbek deliğmden 3 4 parmak asagıda sag tarfımda nefes alırken bıle acıo baya bıraz gezdm gectı gbı ama ıns tekrar olmaz