• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

öncelikle geçmiş olsun canım bende sen gibi yavaştan başladım hazırlmaya annem benim çok uzakta kayınvalidemde saolsun elden daha el durumda şuanda iş başa düştü son aylardaaa uğraşamam diye şimdiden hazırlıyorum Bebişin hazırlıkları bitti gibi sıra benimkilere geldi. Yavaştan alıyorum hep böyle yükte olmuyor sonraa yetişir yetişmez parası :DDalayım kalsın kenarda
cok saol cnm.aynen sımdı varken bısıler alıyım bnede dıyrm
günaydın kızlar bende hastane çantamı hazırlıcam canım yaa sıra onda hazır dursun bi kenarda nolur nolmaz dimi şimdi çanta bakmaya başladım ama bebek çantalarını beğenmedim hiç daha farklı bişe bakıcam ben alan varmı acaba arkadaşlar :31:
bende begenmyrm bebek cantalrını sırt cantası dusunyrm bende cok rht oluomus
evet belki dolaşınca gaz sancısıysa çıkar,ama rahat ol kasma kendini kastıkça stresten de artar
dolastım bıraz gectı gbı canm vala dogurckmıs gbı derın derın nefes alıp verdım :1::1:
arabaya binince önce foruma sonra uykuya:) çekiliyorda bundan sonrası biraz muallak allah hepimizin yardımcısı olsun
amın cnm amın
canım nasıl bir agrı tam olarak nerde ve ne kadar süre ile oluyor söylermisin çünkü 2 gün önce benimde oldu kasılma oluyormuş ilaç başladı fitil verdi şimdi geçti

canm göbek deliğmden 3 4 parmak asagıda sag tarfımda nefes alırken bıle acıo baya bıraz gezdm gectı gbı ama ıns tekrar olmaz

Doğum İçin ANNE VALİZİ
-Pijama takımı 1 adet
-Gecelik-sabahlık takımı 1 adet
-Hasta Bezi-(bazı hastaneler veriyormuş gitmeden önce sormak lazım)
-Ped Büyük Boy (bazı hastaneler veriyormuş gitmeden önce sormak lazım)
-Çarşaf (bazı hastaneler veriyormuş gitmeden önce sormak lazım)
-Çamaşır 2 adet Yüksek belli-
-Çorap-2 adet
-Terlik
-Islak Mendil
-Kırmızı kurdela-yada Kırmızı tac
-Emzirme sütyeni
-! paket gögüs ucu pedi
-Makyaj Malzemesi:)))
-Gögüs KRemi(sızma Zeytinyağı- yada lanolinli krem-yada-Evikap E vitamini)
-El yüz Havlusu
-Diş Fırçası
-Süt Saklama Poşeti
-Toka-Tarak
-Kirli Torbası
-Foto Makinası

Son düzenleme:
kızlarr benim listemdekiler bunlarr bebiş için gerekenlerin adetlerini ben abartmadan koyacağım hastanede kalınmazsa boşuna yük olur ama kalınırsada 2 -3 gün idare edecekşeyler olsun.
Siz sayısını kendinize göre düznelersiniz.

[
günaydın kızlar bende hastane çantamı hazırlıcam canım yaa sıra onda hazır dursun bi kenarda nolur nolmaz dimi şimdi çanta bakmaya başladım ama bebek çantalarını beğenmedim hiç daha farklı bişe bakıcam ben alan varmı acaba arkadaşlar :31:

$kýrmýzý.webp
ben bu çantayı almayı düşünüyorum. içinde kendi battaniyesi,mama termosu,kirli torbası ve alt açacağı var. ama b irde sırt çantası lazım galiba daha rahat olur.

cok saol cnm.aynen sımdı varken bısıler alıyım bnede dıyrm

bende begenmyrm bebek cantalrını sırt cantası dusunyrm bende cok rht oluomus

dolastım bıraz gectı gbı canm vala dogurckmıs gbı derın derın nefes alıp verdım :1::1:

amın cnm amın

canm göbek deliğmden 3 4 parmak asagıda sag tarfımda nefes alırken bıle acıo baya bıraz gezdm gectı gbı ama ıns tekrar olmaz

canım sana tavsiyem agrının sıklıgını takip etmen eger geçmezse dr gitdersen iyi olur

günaydın kızlar.. bu gün öyle içim sıkkın ki anlatamam. hiç bişey gelmiyo içimden. çok sıkıldım ya. ayın 14 ünde kontrolüm var. bebişimi görüp biraz olsun rahatlamak için gün sayıyorum... sıkıntılarımı sıralasam burdan köye yol olur.. oooof of :43: :43: :43:

günaydın kızlar.. bu gün öyle içim sıkkın ki anlatamam. hiç bişey gelmiyo içimden. çok sıkıldım ya. ayın 14 ünde kontrolüm var. bebişimi görüp biraz olsun rahatlamak için gün sayıyorum... sıkıntılarımı sıralasam burdan köye yol olur.. oooof of :43: :43: :43:

hayır olsun inş..
içini sıkmaaaa nedeni yoksaa nedeni varsada salla:)
bir abdest al namaz kıl dua et:) bak nasıl rahatlarsın kiki

[

Eki Görüntüle 412988
ben bu çantayı almayı düşünüyorum. içinde kendi battaniyesi,mama termosu,kirli torbası ve alt açacağı var. ama b irde sırt çantası lazım galiba daha rahat olur.

sırt çantası alırmı o kadar şeyi bilmem ben geçen nike bavul tipi bi kol çantası baktım onada emin olamadım yine ama en çok aklıma yatan o oldu

kızlarr liste istedinizz ama hiç yorum yapmadınız listeme beğenmedinizmi yoksa:(

doğum İçin BEBEK VALİZİ
-Battaniye
-Zıbı-İç-Dış Takım -2 tane
-Önlük-1 Adet
-Tulum Ayaklı 1 Adet
-Şapka ve Eldiven
-Altı çıtçıtlı atlet kısa ve uzun kollu- 2 adet
-Ağız bezi birkaç tane
-Çorap-2 tane
-Pijama Altı-1 adet
Buraya kadar olan tam takım hastene çıkışındada var isterseniz parça parçada koyaiblrisiniz böyle
- İki takım kıyafet
-Sarı önlük (sarılık için)
-Bebek bezi Yeni doğan-
-Kirli Çamaşır Torbası
-Emzik ve Biberon
-Ana Kucağı(bebişi hastaneden çıkartırken)
-Alt Açma
-Unibaby Yeni doğan

doğum İçin anne VALİZİ
-Pijama takımı 1 adet
-Gecelik-sabahlık takımı 1 adet
-Hasta Bezi-(bazı hastaneler veriyormuş gitmeden önce sormak lazım)
-Ped Büyük Boy (bazı hastaneler veriyormuş gitmeden önce sormak lazım)
-Çarşaf (bazı hastaneler veriyormuş gitmeden önce sormak lazım)
-Çamaşır 2 adet Yüksek belli-
-Çorap-2 adet
-Terlik
-Islak Mendil
-Kırmızı kurdela-yada Kırmızı tac
-Emzirme sütyeni
-! paket gögüs ucu pedi
-Makyaj Malzemesi:)))
-Gögüs KRemi(sızma Zeytinyağı- yada lanolinli krem-yada-Evikap E vitamini)
-El yüz Havlusu
-Diş Fırçası
-Süt Saklama Poşeti
-Toka-Tarak
-Kirli Torbası
-foto Makinası

herkese merhaba
Kızlar hala yükleyemedinizmi resim?
Simgeler yok diyosunuz da cümlelerin sonuna koyuyosunuz ama,bence sizde bi yanlışlık var
yukarıda ataç resimli eklentiler bölümüne tıklayınca zaten seni yönlendiriyor basit bişey yani:10:

dosya yükle denen yeri buldum.. ama sizinkiler gibi değil malesef..bizimki eski sürüm galiba.. simgeleri de 2 tane 2 nokta üst üste arasına sayı yazarak yapıyorum.. fukara simgesi benimki:43:

Son düzenleme:
hayır olsun inş..
içini sıkmaaaa nedeni yoksaa nedeni varsada salla:)
bir abdest al namaz kıl dua et:) bak nasıl rahatlarsın kiki
doğru söylüyosun bu günde cuma.. öyle yapam bari... benim kuzu için hatim yapmaya çalışıyom onu okuyam bari. hani ew temizliyim dicem ama her sıkıldığımda temizleye temizleye temizlencek yer kalmadı.. :) :26: :26: :'6:

doğru söylüyosun bu günde cuma.. öyle yapam bari... benim kuzu için hatim yapmaya çalışıyom onu okuyam bari. hani ew temizliyim dicem ama her sıkıldığımda temizleye temizleye temizlencek yer kalmadı.. :) :26: :26: :'6:

Nne hoş anneciksin bebişine şimdiden yatırım yapıyorsun:)

sen öyle yap cnaım benc eçok rahatlarsın, temzilikle uğraşmaaa yorma kendini temzimiş bak zaten evin.

herkese merhaba
Kızlar hala yükleyemedinizmi resim?
Simgeler yok diyosunuz da cümlelerin sonuna koyuyosunuz ama,bence sizde bi yanlışlık var
yukarıda ataç resimli eklentiler bölümüne tıklayınca zaten seni yönlendiriyor basit bişey yani:10:

dosya yükle denen yeri buldum.. ama sizinkiler gibi değil malesef..bizimki eski sürüm galiba.. simgeleri de 2 tane 2 nokta üst üste arasına sayı yazarak yapıyorum.. fukara simgesi benimki:43:

Hay Allahhhh
simgesizz olsun boşver biz anlarız seni

sen bebişini özledin annesi sıkıntın ondan bi git bi göstersinler bebişini sana sıkıntı falan kalmıcak bende çok özlüyom kızımı babasına diyorum eve bi ultrayon alalım die :52:

bende çok sıkkınım,aynen benimde bir sürüüü derdim var. bi de iş yerinde stress.katlanılır gibi değil.doğum iznime kadar katlanabilsem başka birşey istemem.
ya kızlar bide ben hala hissetmiyorum bebişimi 19+2 yim normal mi?
ayın 17 sinde 4 boyutlu ultrasonum var nasıl iple çekiyorum bilseniz.
inanılmaz sinirliyim,siz de öylemisiniz? herkesle kavga edesim var,her şey kötü,herkes kötü,hayat kötü gibi hissediyorum.hep ağlamaklı bir hal.ne zaman geçicek bu yaaaa :((((

Back
X