2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

gıtsın askerlıgını yapsın cnmm 3o bın cok para .. sakinn oll amaaa kramp gırmesın :)

yemiyor hayatım:)) bu yaştan sonra zor geliyorrrrrr

ayy çok güzel malzemem varrrr hiçbir harcamama birşey diymeiyor çok güzel kullanıyorum bu durumuu:))

merhaba kızlaar bebek için minik penye şapkalardan kaç tane gerekli bilen varmıııı? :3:

valla bilmiyorum ben de 2 tane var bir hastane çıkışının içinde birde tulumun takımı
ama çok gerekli olduğunu sanmıyorum 1 ay takılıyor galiba en fazla 2 ay ben heryeri ıvır zıvır doldurmak istemiyorum her şey az ve öz
tecrübeli annelr daha iii bilir onlara da soralımm

bu konuda sanslıyımm esım cok dusuncelı para konusunda ılerısını dusunerek davranıyor buda benım cok hosuma gıdıyor benım babamda elı cok acıktır ama zor durumda kalabılıo ınsan ben ceyızımı bıle kendı basımaa yaptım babamın borcları yuzundenn... ama ben sımdıden bıle bebegımın gelecegı ııcın bıseyler yapıyorumm dogsunn hesap acıcamm bebegımee.. ınss esımle ole duusunuyoruz dogumda takılanları ve bayramdakı tumm harclıklarınıı onun uzerıne yatırıcaz.. bole duusunen varmı baskaa?

benimkide düşünür aslında, çocuk için hesap açtıralım, para biriktirelim diyo ama bu ay fazla açıldık, taşındak falan çok masraf oldu, bide hem ev kredisi hem kira ödüyoruz

karsı komsumunn 2 aylık bebegı varr .. afedersınızz boklu bezlerını kapısının onune koyuyoo cok pıs bı koku yayılıoo kac gundurr :((( cok rahatsızıımm soledımm ama anlamamıs gıbı ddevam edıo ole yapmaaya napmam lazımmm kapımınn onunde durulmuoo ben okadar domestoslarla sılıyımm oraları bu halımlee klorak kokusundann bayılcak sekıldee temızlemekten mahvoldumm yaaaaaaaaa ..:43::43::43:

anlayıssız cok ınsan var cnm medenıyet gormemısler....

kızlar kocadan dertlı bı ben sanıyodum ama erkeklerın geneli aynı galıba allha yardımcımız olsun....

Ben aldım idareyi elinden valla.Cebine harçlık gibi para veriyorm.Ama yapacagını karttan yine yapıyor.Erkekler gercekten hiç büyümüyor.Anneme dert yanıyrum bazen..Babamın da aynı oldugunu düzelmesinin yıllar aldıgını söylüyor.İşimiz zor valla..Bebeleryle mi ugrasacaz babalarıyla mı :1:

ne guzel aferın sana vallaa:nazar::nazar:ben maasımı bıle goremıyoru borclara gıdıo elımde bısı kalmıo hıc adamdan da ıstmyrm hiç

bu konuda sanslıyımm esım cok dusuncelı para konusunda ılerısını dusunerek davranıyor buda benım cok hosuma gıdıyor benım babamda elı cok acıktır ama zor durumda kalabılıo ınsan ben ceyızımı bıle kendı basımaa yaptım babamın borcları yuzundenn... ama ben sımdıden bıle bebegımın gelecegı ııcın bıseyler yapıyorumm dogsunn hesap acıcamm bebegımee.. ınss esımle ole duusunuyoruz dogumda takılanları ve bayramdakı tumm harclıklarınıı onun uzerıne yatırıcaz.. bole duusunen varmı baskaa?

Ne güzell.İleriyi görmek lazım.Daha benim bebeğimin esyaları bile hazır degil.Dogum yapacagım yere verecegimiz paranın bize gökten inmesini bekliyoruz:1: Benim işim gercekten zor. Evlendik saolsun hem esimin tarafı hem benim ailemin katkılarıyla borcsuz evlendik..Takılarımız elimize kaldı..Araba almayı düşünüyorduk..Hesapları kurcalarken ne göreyim..Düğünden 1 ay önce sen git kredi cek 16bin..2 bin küsürde mutemetlikten almış.Bütün hesaplar ekside..kredi kartları dipte...Hop altınların yarısı oraya gitti..Kredi de 2014ün temmuzuna kadar ödenecek..Şimdi bide duramadı gitti araba aldı.42bin kredi de ona cekildi..5 yıl da o.Üstelik ben de atanamamıs bir ögretmenim.nasıl toparlanır bu durum bilmiyorum.Hayatta en sevmedigim seydir borc..

cok zor durumm cnmm .. allah yardımcın olsun nedıyımm ..

Saol canım.amin...İnsallah bebişimiz kısmetiyle gelir de ben hayırlısıyla bir iş buluurm ya da atanırım..

kızlarr civilden aldığım ürünler geldi şimdi çok tatlılarrrrrr ayyyyy yerleride çok güzel tavsiye ederimmmmm :))

Selam kizlar nasilsiniz?herkes dertli sanirim:)borcu olanlara allah yrdim etsin.esi savirgan olanlarda idareyi eline alsin:)cok sukur borcumuz yok yuvarlanip gidiyoruz iste.bizimde dugun cok oldu bilezik taktik hep onlar biraz gocurdu bizi bunada sukur:)

:26::5:herkese merhabaaa..:emir_bebek: bizde deli gibi borç ödeyen çiftlerdeniz..kara kara düşünüyorum bende aldığım maaş olduğu gibi borca gidiyor..sırf bu yüzden bebeğime beşik almak yerine arkadaşımınkini kullanmaya karar verdim..beşiğe vereceğim 350-400 tl parayla da en azından dolabını falan alırım..naapalım sağlık olsun..çarşamba ayrıntılıya gircem 150 TL istiyolar..devlet hastanesine gitsem çok fazla gün atıcaklar.ank.da varmı acaba daha ucuza ayrıntılı usg yapan bi yer

Son düzenleme:
Ne güzell.İleriyi görmek lazım.Daha benim bebeğimin esyaları bile hazır degil.Dogum yapacagım yere verecegimiz paranın bize gökten inmesini bekliyoruz:1: Benim işim gercekten zor. Evlendik saolsun hem esimin tarafı hem benim ailemin katkılarıyla borcsuz evlendik..Takılarımız elimize kaldı..Araba almayı düşünüyorduk..Hesapları kurcalarken ne göreyim..Düğünden 1 ay önce sen git kredi cek 16bin..2 bin küsürde mutemetlikten almış.Bütün hesaplar ekside..kredi kartları dipte...Hop altınların yarısı oraya gitti..Kredi de 2014ün temmuzuna kadar ödenecek..Şimdi bide duramadı gitti araba aldı.42bin kredi de ona cekildi..5 yıl da o.Üstelik ben de atanamamıs bir ögretmenim.nasıl toparlanır bu durum bilmiyorum.Hayatta en sevmedigim seydir borc..

allah yardımcn olsun cnm cok zor borc odemek bende bebgıme besık alamadm esımın hıc hevesı yok bırı alsın dıe beklıo bu bırılerı buyuk ıhtımal bızım trf olcak galıba erkk tarfından bısı beklenmıo pek dogum paramda gokten ıncek galıba senn dedgn gbı. devletten dogum parası alıncak ıns onuda elımden almazda bebgıme bısıleralırım

Back
X