Ne güzell.İleriyi görmek lazım.Daha benim bebeğimin esyaları bile hazır degil.Dogum yapacagım yere verecegimiz paranın bize gökten inmesini bekliyoruz

Benim işim gercekten zor. Evlendik saolsun hem esimin tarafı hem benim ailemin katkılarıyla borcsuz evlendik..Takılarımız elimize kaldı..Araba almayı düşünüyorduk..Hesapları kurcalarken ne göreyim..Düğünden 1 ay önce sen git kredi cek 16bin..2 bin küsürde mutemetlikten almış.Bütün hesaplar ekside..kredi kartları dipte...Hop altınların yarısı oraya gitti..Kredi de 2014ün temmuzuna kadar ödenecek..Şimdi bide duramadı gitti araba aldı.42bin kredi de ona cekildi..5 yıl da o.Üstelik ben de atanamamıs bir ögretmenim.nasıl toparlanır bu durum bilmiyorum.Hayatta en sevmedigim seydir borc..
allah yardımcn olsun cnm cok zor borc odemek bende bebgıme besık alamadm esımın hıc hevesı yok bırı alsın dıe beklıo bu bırılerı buyuk ıhtımal bızım trf olcak galıba erkk tarfından bısı beklenmıo pek dogum paramda gokten ıncek galıba senn dedgn gbı. devletten dogum parası alıncak ıns onuda elımden almazda bebgıme bısıleralırım