2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

tesekkurler esteban. belki yarin onu da yaparlar.

tentation devit-3 mu kullan dedi saglik ocagi sana da? prospektusunde hamileler kullanmasin yaziyor, Dikkat!!!

ecrin benimki gebelikten bagimsiz maalesef. her ay testlerimi yaptiriyorum o yuzden.

kızlar ben de hamile olduğumu duyduğumdan beri sürekli alışveriş yapıyorum, herkes bana aman yapma daha çok zamanın var, son aylarda yaparsın falan dedi, ama ben dayanamadım, önce tüm giysilerini aldım, sonra mobilya, uyku seti ve perde işini hallettim, bi halısı, yatağı ve ana kucağı ve birkaç ufak eksik kaldı. Şimdi annemde dahil herkes iyiki halletin diyorlar, çünkü çok yavaş yürümeye başladım, yürürken karnım ağrıyor ve en önemlisi iki dakikada bir ihtiyaç molası vermem gerekiyor.

Bugün bi halı bakayım dedim, iki adımlık yolda nefes nefese kaldım, bence biran önce herşeyi tamamlamak lazım. Son üç ayda, zaten Ramazan da geliyor, o sıcakta evde oturup yavaş yavaş bebeğin ve kendimizin kıyafetlerini yıkamak ütülemek, gardrobunu yerleştirmek, hastane çantasını hazırlamak, evimi temizlemek, temizletmek gibi işleri yapmayı planlıyorum Allah nasip ederse.

dream bizim bebek odasinin duvarlari kese kagidi. cocuk iiiyice depresif olcak, vanilyaya cevirmeyi planliyordum ama acik yesil de olur. bazen de duvar kagidi mi kaplatsam diyorum.

bebek odası için uçuk renklerdeçok güzel, duavr kagıtları var. ben şimdi oda yapamıyorum ama yaparsam aklımda
mattika bazi seyleri netten ismarlicam ama birsuru insan daha erken deyip duruyor. bizde kocamla serdik oturuyoruz. halbuki hareketler yavaslsmaya basladi bu ay. 7. ayda dilim cikarak gezerim artik.

içimde kalacaklarına gözümün önünde olsun dedim. ha şimdi ha 2 ay sonra:)
yarin saglik ocagina gitmeliyim artik. tetanoz asisi kacinci haftada yapiliyordu?

22 ye girdim ve yaptırdım. sağlık ocagı bu haftaya randevu vermişti
tentation senin dr tetanoz icin yaptir yaptirma diye birsey dedimi?
doktorum yaptır demişti
tesekkurler esteban. belki yarin onu da yaparlar.

tentation devit-3 mu kullan dedi saglik ocagi sana da? prospektusunde hamileler kullanmasin yaziyor, Dikkat!!!
aa o galiba ya. hiç bakmadım içine. haftaya doktor randevusu var o zaman sorar da kullanınırım diyordum.
iyi oldu ikaz ettiğin

günaydın peluşka06 ikimizden başka kimse yok biraz geçmişi okuyayım bari :)

kızlar ben çooook acıktım kalkayımda yalnız yalnız kahvaltı yapayım öpüldünüz anacıgım baayyy

kızlar günaydın.nasılsınız bakalım.göbişler ne alemde büyüdümü iyice.ben birkaç gündür evde değildim giremedim buraya.umarım hepinizin sağlığı yerindedir:)

kızlar ben de hamile olduğumu duyduğumdan beri sürekli alışveriş yapıyorum, herkes bana aman yapma daha çok zamanın var, son aylarda yaparsın falan dedi, ama ben dayanamadım, önce tüm giysilerini aldım, sonra mobilya, uyku seti ve perde işini hallettim, bi halısı, yatağı ve ana kucağı ve birkaç ufak eksik kaldı. Şimdi annemde dahil herkes iyiki halletin diyorlar, çünkü çok yavaş yürümeye başladım, yürürken karnım ağrıyor ve en önemlisi iki dakikada bir ihtiyaç molası vermem gerekiyor.

Bugün bi halı bakayım dedim, iki adımlık yolda nefes nefese kaldım, bence biran önce herşeyi tamamlamak lazım. Son üç ayda, zaten Ramazan da geliyor, o sıcakta evde oturup yavaş yavaş bebeğin ve kendimizin kıyafetlerini yıkamak ütülemek, gardrobunu yerleştirmek, hastane çantasını hazırlamak, evimi temizlemek, temizletmek gibi işleri yapmayı planlıyorum Allah nasip ederse.
ewt cnm bende senınle aynı fıkırdeyım bızım hemen hemen bıttı hazırlıklarr az bısıler kaldı :))
ha bi de biberonları, battaniyeleri, çarşafları var alınan:1:

sağlık ocağında bana d vitamın verdiler. damla şeklinde kullanılıyormuş. kullanan var mı?
banada verdıler ama ben kullanmadım hıcc
iyi geceler... gecmisi okuyamadim simdi okumaya calisacagim. sanirim hala alisverise baslamamis bile olan birtek ben kaldim. puuuufff.
baslaa artık annesı :))
yarin saglik ocagina gitmeliyim artik. tetanoz asisi kacinci haftada yapiliyordu?
21 oldum 2 dozu ben bırıncı cok agrı yapmıstı ama ıkıncı hıc yapmadı
Selam anneler:3::3::3:
Nezle oldum malesef ya:2::2::2::2:
Bende daha alışverişe başlamayanlardanım:1::1:cinsiyetin kesinleşmesini bekliyorum:1:çok fazla bir şeyde almak istemiyorum ama bakalım:1:
gecmıs olsun cnmm..cınsıyet daha bellı deılmmı :)) ozaman kesın kızz gostermıoo benımkıde ole oldu..
kızlar ben çooook acıktım kalkayımda yalnız yalnız kahvaltı yapayım öpüldünüz anacıgım baayyy

afıyet olsun cnmm

kızlar günaydın.nasılsınız bakalım.göbişler ne alemde büyüdümü iyice.ben birkaç gündür evde değildim giremedim buraya.umarım hepinizin sağlığı yerindedir:)

gunaydınn cnmm bız kızımla gayet ıyıyızz..kahvaltımızı yaptıkk.. oturuyoruzz..gobus buyudu ben bıle ınanmıyorumm halaa kocaman oldukk .. dahada buyucezz korkuoo ınsann davul gıbı olucamm dıee.. allaha sukur bebegım saglıklı dun gordumm :)) tosunumm buyumuss
dr ırı yapılı olucak masallhh dedıı ıı bakmısın dedı :1::1::1: bı an korktum ama sonra gectı :16::16::16:mınık bebegımm gelsınn bır an oncee cok ozledım onuuu:17::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

gunaydınn cnmm bız kızımla gayet ıyıyızz..kahvaltımızı yaptıkk.. oturuyoruzz..gobus buyudu ben bıle ınanmıyorumm halaa kocaman oldukk .. dahada buyucezz korkuoo ınsann davul gıbı olucamm dıee.. allaha sukur bebegım saglıklı dun gordumm :)) tosunumm buyumuss
dr ırı yapılı olucak masallhh dedıı ıı bakmısın dedı :1::1::1: bı an korktum ama sonra gectı :16::16::16:mınık bebegımm gelsınn bır an oncee cok ozledım onuuu:17::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

annesi,size kocaman MAŞALLAH deyimde nazar değmesin.çok sevindim iyi olduğunuza.ben en son ayın 4 ünde görmüştüm bebeğimi.şimdi özlediğimde cd sini izliyorum:)

dream bizim bebek odasinin duvarlari kese kagidi. cocuk iiiyice depresif olcak, vanilyaya cevirmeyi planliyordum ama acik yesil de olur. bazen de duvar kagidi mi kaplatsam diyorum.

bende açık yeşil yapmayı düşünüyorum,ama vanilyada güzel olur, birde orta kısmına şekilli bir bordür yaparım, duvar kağıdı iyi olmuyormuş bebek odasında canım.

bende açık yeşil yapmayı düşünüyorum,ama vanilyada güzel olur, birde orta kısmına şekilli bir bordür yaparım, duvar kağıdı iyi olmuyormuş bebek odasında canım.

kızlar bende bebek odasını bembeyaz yapmak istiyorum ferah ferah olsun.duvarları beyaz yaptıracağım,mobilyası beşiği cipinliği ,perdesi tülü herşeyi beyaz yapacağım inşallah.

$13102P1-1.webp$56052039_tn30_1.webp

kızlar cocuk odası ıcın bole degısık seyler arıyorum bunlarda ındırıme gırmıs nasıll sızce?
bıde cuma gunu bimm markete bebek araabası gelıcekmıs 13o tl nasıl bı gıdıp bakıcam zonguldak cok yokuslu oldugu ıcınn bebek araabası kullanılmıoo .. anca sahılde ınıp gezdırmeye cok kalıtelı bısey ıstemedıgımden alırım belkı dıyorumm.. kalıtelı alsakk mumkuunn deıll kullanmam dık yokusluu bol merdıvenlı bı yerde yasıyorum :((

Back
X