• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

cok sekerler yaa omkırmızı montlr cok seker rbbn gule gule gymeyı nasp etsn cnm melklerıne:nazar::nazar:

teşekkürler.
kırmızı montlar mothercarein pırlantaları arasındalardı, görünce ben de vuruldum, ne olursa olsun alcem didim :) rüzgarlık gibi dışları, içleri de polarlı. baharda filan giyerler dedim

iyi akşamlar kızlar...

Bişey sorucam siz kilonuzu sadece karın bölgesine mi aldınız yoksa, diğer yerlerinizde de bir artış var mı?

bebegın kıyafetlerını nezaman yıkamalıyızz kızlarr sızce 3o haftadan sonra ben cantamı hazırlamak ıstıyorumm :26:

cnm hastane çıkışlarını, çoraplarını ve iç zıbınları yıkanacak değilmi battaniye falanda yıkıycakmıyız?? yani tenine değecek şeyler yıkanacak sanırım. birde yumuşatıcı kullanmayı düşünmüyorum ben sizler nasıl yapcaksınız??

aldıklarımın bazıları:))
fotoya sıgdırem diye sıkış tepiş oldu :D
alt üst bodyler, kırmızı montlar mothercare. montların içinde polar yelekleri var. çıkabiliyor

gömlekler h&m
kotlar c&a ve h&m

fotolar telden oldugu için renkleri asılları gibi çıkmamış.

battaniyeler
açık olan kashies pazen, bağlı olanlar c&a
yerdekilerin soldak örgü, yandaki penye ikisi de aziz bebe
tabi hepsi çift çift:D

cnm maşallah hepsi çok güzel ve kullanışlı duruyorlar, doğsunlarda hayırlısıyla giysinler.:nazar:

bende 30dan sonra çanta hazırlamak istiyorum ama ne zaman yıkyacağım bi fikrim yok

hastane cıkıs setını yıkayıp cantaya koyarım acıl bısey olur gıbılerındenn.. sonraa 35 haftaya dogruda dıgerlerını yıkarızz ne olucagı bellı olmazz nede olsa cnmm
alt üst bodyler, kırmızı montlar mothercare. montların içinde polar yelekleri var. çıkabiliyor

gömlekler h&m
kotlar c&a ve h&m

battaniyeler

Eki Görüntüle 423000 Eki Görüntüle 422998 Eki Görüntüle 422999 Eki Görüntüle 423001 Eki Görüntüle 423002 Eki Görüntüle 423003 Eki Görüntüle 423004 Eki Görüntüle 423005

ayy cnmm herseydenn 2 ser 2serr allah yardımcın olsunn hepsı cok guseller cok begendımm ıı gunlerde gıyerler ınsss... hazırlıklar tamgaz suruooo kuzularımıza kavusmaya hergecen gun azkalıo negusell ..:16::16::16:
iyi akşamlar kızlar...

Bişey sorucam siz kilonuzu sadece karın bölgesine mi aldınız yoksa, diğer yerlerinizde de bir artış var mı?
benım popomdaa buyuduu :1::1::1::1:memelerımm ve karnımm :18::18::18:

cnm hastane çıkışlarını, çoraplarını ve iç zıbınları yıkanacak değilmi battaniye falanda yıkıycakmıyız?? yani tenine değecek şeyler yıkanacak sanırım. birde yumuşatıcı kullanmayı düşünmüyorum ben sizler nasıl yapcaksınız??

cnm maşallah hepsi çok güzel ve kullanışlı duruyorlar, doğsunlarda hayırlısıyla giysinler.:nazar:

ne yani battaniyeler yıkanmayacak mı?

iyi akşamlar kızlar...

valla önce göğüslerim şişti. ama sadece karın bölgesi değil ben basenleriminde genişlediğini hissediyorum. zaten zayıf değldim diyetteydim şimdi yine verdiğim kiloları alıyorum. birde hızlı kilo alan biriyimdir. 70 le hamile kaldım 78im:((

ama okulda bir arkadaş var top yutmuş gibi. bacaklar kürdan gibi öyle özeniyorum ki yapıylada ilgili bir durum cnm senin nasıl

ben dun dalının yumusatıcısını aldımm kullanıcam cok gusel kokuoo ..bıde hacısakırınn deterjanını aldım ..
$HACI_SAKIR_GRANU-500x500.webp$lDAL-25290_1.webp

saolun kızlar
benim de vardı hamilelikten önce demir hapımı ikiye çıkardı kanım düşmüş normal olmasına sevindim bugün çok moralim bozuldu hatta bir kardiyologtan randevu almayı düşündüm...
cnm bir daha ki kontrolünde doktoruna sorarsın için rahat etsin diye ama merak etme geçen gün ben ölüyorum sandım çarpıntıdan. kalbim bacaklarımda kollarımda atıyordu sanki.nefes almakta zorlanıyordum. gün boyu sürdü.ertesi güne bişeyim kalmadı. şimdi de ara ara oluyor. neden oluyor bilmiyorum ama normal die biliyorum;)

gömlekler h&m
kotlar c&a ve h&m

battaniyeler

Eki Görüntüle 423000 Eki Görüntüle 422998 Eki Görüntüle 422999 Eki Görüntüle 423001 Eki Görüntüle 423002 Eki Görüntüle 423003 Eki Görüntüle 423004 Eki Görüntüle 423005

alllahımmmmm nasıl güzller bunlar:)))) sağlıklı günlerde giymeyi nasip etsin Rabbim:)))

cnm bir daha ki kontrolünde doktoruna sorarsın için rahat etsin diye ama merak etme geçen gün ben ölüyorum sandım çarpıntıdan. kalbim bacaklarımda kollarımda atıyordu sanki.nefes almakta zorlanıyordum. gün boyu sürdü.ertesi güne bişeyim kalmadı. şimdi de ara ara oluyor. neden oluyor bilmiyorum ama normal die biliyorum;)

alllahımmmmm nasıl güzller bunlar:)))) sağlıklı günlerde giymeyi nasip etsin Rabbim:)))
ya demekki yalnız değilim bende hep oluyordu ama bugün sinirlerim bozuldu resmen

iyi akşamlar kızlar...

ekseri karın bölgesi olmakla beraber totom da buyudu:))

her şeylerini yıkamayı düşünüyorum. tekstil tozu berbat bişi:) nerelerden geçip de geliyor onlar bize
hastane cıkıs setını yıkayıp cantaya koyarım acıl bısey olur gıbılerındenn.. sonraa 35 haftaya dogruda dıgerlerını yıkarızz ne olucagı bellı olmazz nede olsa cnmm

ayy cnmm herseydenn 2 ser 2serr allah yardımcın olsunn hepsı cok guseller cok begendımm ıı gunlerde gıyerler ınsss... hazırlıklar tamgaz suruooo kuzularımıza kavusmaya hergecen gun azkalıo negusell ..:16::16::16:

benım popomdaa buyuduu :1::1::1::1:memelerımm ve karnımm :18::18::18:

teşekkürler:)

amin amin. cümlemizinkini.

dahası da var da çekemedim hepsini:D
alınacaklarım bitti benim. karyola içine yatakla pusetleri kaldı
kendime de gecelik almadım daha

gömlekler h&m
kotlar c&a ve h&m

battaniyeler

ama çooool tatlılar:) küçük insanlar:) allah afiyetle giydlrmeyi nasip etsin.

iyi geceler kızlar moralim çok bozuk.
dün gece sağ böbreğimde çok şiddetli bir ağrıyla uyandım.dayanılmazdı.1-2 st kadar uğraştık eşimle.sıcak su torbası koyduk,minoset aldım geçmeyince hastaneye gittik.
ağrı kesici serumdan sonra tüm batın ultrasona gitdim.sağ böbreğimde gebeliğe bağlı genişleme varmış.tüm gebeliklerde olurmuş.idrar yolu enfeksiyonu ile birlikte olunca ağrısı daynılmaz olurmuş.doğuma kadar kontrol edilecek ultrasonla.böbrekteki büyüme takip edilecek :(

aranızda benzer sorun yaşayan var mı?

3 penye 1 polar 1 adet örgü battaniye
3 adet 0-3 ay çıtçıtlı body
5 adet 3-6 ay çıtçıtlı body
3 adet 6*9 ay çıtçıtlı body
3 adet iç zıbın
2 adet 0-4 ay ayaksız alt üst takım
1 adet 0-3 ay ayaksız alt
2 adet 0-3 ay ayaklı alt
1 adet 3-6 ay ayaklı alt
1 adet 6-9 ay ayaklı alt
3 adet 3-6 ay komple çıtçıtlı ayaklı tulum
1 adet 6-9 ay komple çıtçıtlı ayaklı tulum
1 adet uyku tulumu 3 aydan sonrası için
2 adet şapka
1 adet eldiven
3 adet çorap
6 adet ağız bezi
2 adet önlük
1 adet kundak
işte kızlar aldıklarım bunlar sizce eksik olanlar neler yeterli olanlar neler fikir verirmisiniz. bi poşet dolusu kıyafetde kuzenim almış ama neler aldığını bilmiyorum henüz...

ayyyy annesi maşallahh birsürü cicisi olmuş beibşinin güle güle giysin.
Çıtçıtlııı badilerini uzun kollu alsaydın annesii.

Back
X