o zamanlar memorialla alakası yoktu galiba o hastanenin. şimdi memoriala bağlandı.Standartları biraz daha iyileşmiş olmalıç benim yeğenim ameliyat oldu orada geçen sene çok memnun kaldılar...
o zaman memoriala bağlımıydı bilmiyorum canım ama neticede yeğeninde ameliyat olmuş orada, sizde tecrübe etmişsiniz, belki şimdi daha iyidir dediğin gibi ...
Bugün kızımın okulda gösterisi vardı oraya gittik kuzum hasta yatağından kalktı gitti,bi de keyifliydiki 
maşallah
ağladım yaa mutluluktan allahım kimseye yaşatmasın,çok zor günler geçirdik,allah bütün yavrulara şifa versin melek onlar yaa,annelerde tabiki...
az önce de iğneden geldik gene ben yine hüngür faşırt 
tabiki
ama sondu inşallah yarın olmicaz bana kalsa hiç yaptıramazdım ama baba çok metanetli bu konularda ben bakamam hatta yanında bile olamıyorum malesef kulaklarımı tıkayıp dışarda bekliyorum hep:26:
geçmiş olsun canım, gözün aydın iyileşmiş kuzun

günaydın arkadaşlar nasılsınız size bişi sormak istiyorum ben benim fena halde kabızlık sorunum var benim gibi olan var mı
ben ilk aylarda çok fena yaşadım kabızlık sorunu, ve hiç bir doğal yiyecek fayda etmedi, sonra doktorum duphalac diye bir şurup önerdi, resmen mucize oldu benim için
okurken hyecanlandım yaaagözün aydın bir sorun çıkmamış.
Allah sağlık sıhat versin hepimize ne stresli süreçler.
teşekkürler canım, Allah'a şükür sorunsuz atlattık, bir daha doğuma kadar olmaz inşallah böyle şeyler