2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

isim konusu benimde rüyalarımdan çıktı. Evlenmeden ve evlenip hamile kalmadan önce hep bi kız çocuğu gördüm. Adını esila koymuştum o yüzden eşimde beğendi şimdi esila koyuyoruz yanına bi isim daha düşünüyoruz. Mesela Esila Elif
bende elıf koyucam cnm cınsıyetı bellı olmadan bıle kızsa elıf erkekse ugur dedık bıdahada degısmedı :)9
sırayla gelsinler kuzum yaaaaa önce annen gelsin sonraaa kayınvaliden hem curcuna olmaz hemdee snaa faydaları olur

ılk torun cnmm kayınvalıdemınn gelme dıyemem zatende.. kendı annemde benı dusundugunden dogumda yanımda olmak ıster aslında aynı seyı annemde soledıı.. o donunce ben gelıyım sana daha cok faydamız olur dedı haklıda ama benımde yanımda olmak ıstıyo doguma gırerken annelık ıstee.. odaa dayanamıo bı yandan:14:

günaydın kızlar

suksuk ne güzel bir anne olmuşsun öyle hamile olduğun az belli olacak işte:9:

kaynana demeyin bana erken doğurucam onun yüzünden.ben aynı apartmandayım bebeğime o bakıcak işe başlayınca normalde 2 ay izin ama 4 e cıkarabilirim belki.ama öyle bir noktadayım ki o kadınla sabah 8 akşam 10 bebek dolayısıyla beraber olacagımızı düşündükçe bir acayip oluyorum.dediğim dedik çok bilmiş birisi malesef eşimde tek laf edemez ona.doğrusu çok kafam kızarsa alırım bebeği anneme gider kırkı çıkana kadar o kadar da inadımdır da yani.

neyse ebrumaternity den aldığım elbiseler geldi ben çok beğendim birini bir arkadaşın düğünü için aldım diğeri günlük şuan unnado da yine indirimde hiç çekinmeden alın derim bence.hafta sonu resim eklerim fikir olur sizin içinde.

ay aman bende kayınvalide ismi geçince geirliyorum yaaaa ofssss

benım ıkı tarafta ızmırde yasıyo cnm dogumdan 1o gun once gelıcekler kısmetse.. 1o gun anca durucaklar annemle kayınvalıdem sonra yanlız kalıcazz kızımlaa..zonguldakta yasıyorum buaradaa.. benım ıcın zorolucak yanımda hıckımse yok onlar gıdınce..
kendin yapabilirsin zaten cnm hiç merak etme;) en güzeli iki tarafında az kalması diyor zaten doğum yapanlar.. bir süre sonra sinirler tavan yapıyormuş:50:
Evet çünkü öyle bilinen kaynanaya hiç benzemez eşim tek çocuğu bende tek kızı çok düşkün bana hele hiç kız torunları yok ben ilk kız ikinci benim bebek olucak daha hevesli memnunum allah bozmasın
ne güzel ozaman cnm şanslısın sen:34:
benim de kaynanm gelecek bakıcıya 500 veremem :) ev kredisi var
olmasa veridim ne yapcaz bilmiyorum
ilk dönem izinim var 2. dönem okula başlamam gerekecek o zaman bakacak bakalım kreş yaşına kadar bakar sonra 2. çocuk olursa Allahın izniyle ona gelir amaninn napcamm ben raahatlığı da alışmıştım
bakım konusunda kafam karışık. galiba işten çıkacağım. çünkü
benim bebeğime bakacak kimse yok. kyaınvalidem var ama yaşlı annemde farklı bir şehirde. okuyan kardeşim var babam çalışıyor gelemez yani:31:

benim derdim doğum sonrası beni yalnız bırakmak istemeyecek olan kayınvalidem:1:çok müdaheleci ve karışan birisi.ayrıca inanılmaz konuşan birisi. çocuğu bana vermek bile istemez. benim bişeyden anlamadığımı düşünecek ve gelip benimle kalmak isteyecek. ama benim başım götürmez onu biliyorum.
bir de açıkcası kalkıp oturamıyor. ancak oturduğu yerden sallar. ee ona da gerek yok. Allah izin verirse emzirip kendi kendine uyumayı alıştırmak istiyorum ilk günden( tabii kısmet bakalım nasıl bir bebek olacak:). sadece annem olsun istiyorum o da fazla kalamaz.
şimdi ben bunu kayınvalideme çaktırmadım söylemeliyim ama nasıl???:31::31: ben tek başıma bakabilirim kendime güvenmesem yapmazdım falan derim herhalde ama kırmakta istemiyorum.sonuçta gelip kalmak istemesin de bir kötü niyet yok:31:

ılk torun cnmm kayınvalıdemınn gelme dıyemem zatende.. kendı annemde benı dusundugunden dogumda yanımda olmak ıster aslında aynı seyı annemde soledıı.. o donunce ben gelıyım sana daha cok faydamız olur dedı haklıda ama benımde yanımda olmak ıstıyo doguma gırerken annelık ıstee.. odaa dayanamıo bı yandan:14:

hımssss bence eşine söyle o konuşssun
annenin ynaında olması en doğalı, yakın olsa gelir giderler tekrar gelirdi ama uzak:(
bundaaaynalış anlaşılacak birşey yok bencee ama tabi siz daha iyisini bilrisiniz.

$2012-05-29 15.32.37.webp :nazar::nazar::nazar:

aazzrraa, ecrin1001, sabrii11+, mihracee, tubica, umutluay, sennr, OzzyOzzy, dermet

nıe kımse yazmıo bakemm :1::1::1::1::1:

maşallah canım çok hoş gözüküyorsun:nazar::nazar: ama çok belli değil çantan kamufile etmiş hehe:))

tünaydın tüm anne adaylarına ve annelere...
tünaydın fıstıkk sanada bebişinedeee:)
inş. bir terslik çıkmazz
bakalım cnm olmadı benkendımde konusurumm
:

daha erken son aylarda bak duruma canımm çok bitkin yorgun olsursann ozaman konuşursun

selam anneler!!!

Fotolarını koyan arkadaşlara maşallah çok tatllılarrr:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Biz de 25iz kocaman olduk ya haziranda 7. aya ayak basıyoruz artık...

aazzrraa, ecrin1001, sabrii11+, mihracee, tubica, umutluay, sennr, OzzyOzzy, dermet
nıe kımse yazmıo bakemm :1::1::1::1::1:

ay ben hemen bir konu yazayım
bana birazcık teselli olurusnuz belkim:((

dün hastanedeydim biliyorsunuzz tahlil sonuçlarımı beklerkendoğum ücretleri hakkında gidip görüşeyim dedim
neyse girdim içeri bayan bana sadece sezeryan ve normal doğum ücretini söyledi.
epidural normal doğum dedim hastenimizde yapılmıyor dedi nasıl olurdedim, dr um yapıldığını söyleid ve biz bu konuyu konuştuk.
İlknur hanım bir sorayım ama hiç uygulamaıdk dedi:((
aradı anestezi uzmanı girmiyormuş epidurale ay çok üzüldüm ağlayacaktım.
Dr um benimi kandırıyorrrr son dakikada bakacak çatın dar vs. diyip sezeryanamı alacak beni.
iki tane özel hastene var diğeirni aradım onlarda yapıyoruz falan dedi ama hiç yaptınızmı diye sorduğumda başka cevap verdiler.
Ay çok sinir oldum:(((((((((
devlette zaten yok.
Eskişehir yakın 1 saat ama yetişemeyizz dedi eşim.
Ama dr umla konuşmadım bana 1 ay kala tekrar görüşelim bu konuyır anestezi uzmanımızlada görüşeceğiz demişti:( bir sonraki muayenede konuşssammı

dün hastanedeydim biliyorsunuzz tahlil sonuçlarımı beklerkendoğum ücretleri hakkında gidip görüşeyim dedim
epidural normal doğum dedim hastenimizde yapılmıyor dedi nasıl olurdedim, dr um yapıldığını söyleid ve biz bu konuyu konuştuk.
Dr um benimi kandırıyorrrr son dakikada bakacak çatın dar vs. diyip sezeryanamı alacak beni.
iki tane özel hastene var diğeirni aradım onlarda yapıyoruz falan dedi ama hiç yaptınızmı diye sorduğumda başka cevap verdiler.
devlette zaten yok.
Ama dr umla konuşmadım bana 1 ay kala tekrar görüşelim bu konuyır anestezi uzmanımızlada görüşeceğiz demişti:( bir sonraki muayenede konuşssammı

mutlaka konuş cnm . hatta daha erken diye geçiştirmek isterse sezeryan yanlısı diye düşünmeye başla:50: baksana, kız hiç uygulamadık demiş. çatın dar derse de başka bir doktora daha git. gerekirse devlete git, tekrar muayene ol normal doğuma uygun mu çatın diye. için rahat eder o zaman;)

devlette zaten yok.

kız burdaki drlar zorla normal doğurtmaya çalışıyor.bende ondan korkuyorum ya beni normal doğuma zorlarlarsa

kızlar birşey sorucam wc benim doktor fetal eko yaptırırsan yaptır dedi. Ne alaka anlamadım .birşey yok bebekte ama bu haftalarda yapılıyo dedi kafaya şüphe yaptıran varmı fetal echo:5:

Back
X