2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ben aç gittim canım kan idrar tahlili yaptılar sonra kahvaltını yap tetenoz aşını yapıcaz dediler aç karna kötü olursun dediler

Tamam canım sağol :54:

Önce liste yap bence, yani ben öyle yapıcam..Markasına varana kadar araştırıyorum özellikle şu krem, deterjan,şampuan gibişeyleri... Sonrasında geriye para ve almak kalıyor ,bir de Allah kocalarımıza yardım etsin diye dua etmek :9:

Bezini şampuanını kremini bunları en arka almak istiyorum öncelikle kıyafeti hallolsunda :1:gerçi annem bir şey alma ben her şeyini yapıcam diyor ama olsun:1:Evet canım en önemlisi o her şeyi olur elbet:emir_bebek:

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar ; bugün benm de şeker yüklemesi yapıldı. vaktim olmadığından sonuçları yarın öğrenicem inşallah. kızım 829 gr olmuş inanamadım kocaman olmuş :) ayağı kafasına kadar çekmiş , pozunu vermiş duruyordu.yazılarınızı sayfa sayfa okuyorum yazamıyorum ama hepinizi biliyorum ; hele süksük evimden biri gibi oldu :D

Tamam o zaman:1::1:meyve yersen canım kesiyor ben her gün yiyorum meyve o zaman daha az yiyorum tatlı falan:1:

Bende meyve yiyorum anca öyle kesiyor zaten bide meyve olmasa kim alacak benim önümden börekleri :))

ya zaten bugün burdaki hatunun birinden tarif aldım almaz olaydım emeğime yazık oldu sen güzel olan şeylerin tarifini ver biz de yiyek emi :)

Haa benim öyle gümbürtüye giden tarifim hiç olmadı zaten yaptıklarımda tarife pek uymam kafama göre takılırım :))

Valla bana da 7 eylül demişlerdi de 1. sez. bu da sez. olur dolayısıyla 1 hafta önce alırız dedi
yani ağustos sonu bekliyorum ben yavruşumu inşallah

Karnım def,ayaklarım davuul gibi
vurmalı çalgılardan hepsi var vücutta:49::9::9:

Yap hayatım canın çektiyse bize yolla aaa
ayıpsın yani,madem canın çekiyor sen yeme ama zararlı bana yolla:27:

SukSukkkk:39::49:
Chicco biberon hiç önermiyorum,memeleri çok dayanıksız ayrıca kapakları da çok çabuk bozuluyor
ben de zamanında aldanıp çok para verdim,2 tane aldım hayrını göremedim,
nuk öneririm ama yeni doğanlar için değil koca danalar için
çok kullanışlı,yeni doğan özeni pek model yok nukta
bu defa mamajoo diye bi marka aldım çok kaliteli diye okudum netten hem de made in Turkey miş.

Emziği de chicco,damla uçlu,damaklı,avent,her türlü hepsini denedim
en son eşim markete gitmişti,emzik alsana demiştim,o da gitmiş wee 2,50 TL lik
bişey almıştı bakkal emziği bildiğin :emir_bebek:aman benimki onu bi emdi bi emdi sonradan
nuk damaklı 1 numarayı beğendi şimdi oğluşuma da 2 adet mavisinden aldım.kullanır inşallah

Canım ankaraya gelince gelirsin ben sana yaparım her bişeyden merak etme :))

Maşallah:1::1:Ben 1 buçuk kilo aldım doktorda şaşırdı:1::1:

Hönkkkk :52::52: bende tam 1o katın aldım nerdyese 12 de ben aldım ahahah işte fark var hamileden hamileye :))
ohh yaarasın kuzuyaa afıyet olsun cnmm

hyr cnmm farketmıyor

benımde cnm hamur ısı ve sureklı tatlı ıstıyor bende yapmayıda yemeyıde sevıyorum yapmıyım dıyorumm sonra tvde gorunce cnm ccekıoo :((:2::2::2:

karsı komsumm 4pakete gecmıss paketlerde 4o lıı. cok gıdıo dedıı bende emın olamadım :18::18::18:

aynen cnmm neolcak bu halımızzz:1::1::1::1:benımde ayın 8 de ınss seker yuklememm o hafta yemıyım barı tatlıya ara verıyrım:14:

Bende ya tv seyretmiyorum o yüzden oktay ustaya sinir oluyorum zaten onu izleyince böyle mutfağa saldırasım geliyor :27::27:

Selaaamm hanımlar nevar ne yok ben ıkumayaluı 30 saya geçmiş:) umarım herşey yoklundadır. Bizde herşey güzel. Bugün biraz temizlik yaptım belim kopuyor ağrıdan oka. Bide kendimi ders çalışmaya adadım tabi çok oturunca kalçam bile ağrıyor. Buarada benim ayak bileklerim davul gibiydi ama indi. Yorgunluktanmış.

Selaaamm hanımlar nevar ne yok ben ıkumayaluı 30 saya geçmiş:) umarım herşey yoklundadır. Bizde herşey güzel. Bugün biraz temizlik yaptım belim kopuyor ağrıdan oka. Bide kendimi ders çalışmaya adadım tabi çok oturunca kalçam bile ağrıyor. Buarada benim ayak bileklerim davul gibiydi ama indi. Yorgunluktanmış :)

Bende meyve yiyorum anca öyle kesiyor zaten bide meyve olmasa kim alacak benim önümden börekleri :))

Haa benim öyle gümbürtüye giden tarifim hiç olmadı zaten yaptıklarımda tarife pek uymam kafama göre takılırım :))

Canım ankaraya gelince gelirsin ben sana yaparım her bişeyden merak etme :))

Hönkkkk :52::52: bende tam 1o katın aldım nerdyese 12 de ben aldım ahahah işte fark var hamileden hamileye :))

Bende ya tv seyretmiyorum o yüzden oktay ustaya sinir oluyorum zaten onu izleyince böyle mutfağa saldırasım geliyor :27::27:

Evet ama ben 21. haftamdayım daha :1::1:

Selaaamm hanımlar nevar ne yok ben ıkumayaluı 30 saya geçmiş:) umarım herşey yoklundadır. Bizde herşey güzel. Bugün biraz temizlik yaptım belim kopuyor ağrıdan oka. Bide kendimi ders çalışmaya adadım tabi çok oturunca kalçam bile ağrıyor. Buarada benim ayak bileklerim davul gibiydi ama indi. Yorgunluktanmış.

Hoşgeldin çok yorma kendini:1:

selam annişlerrrr, bugün akşam üzeri iş yerindeyken girdim foruma 1,5 saat sadece geçmiş okudum o da bu sabahtan akşam 5 e kadar olanııı:9::9::9: buranın hızına şaşırıyorum:27::27: bu arada dün ananemiz bizim alışverişimizi yaptı inşallah 1 hafta sonra gelecek annem ve cicilerimize kavuşacağız. o zaman foto çekip koyacağım size. şimdi özellikle tecrübeli annelerden şampuan, pişik kremi, bebe yağı gibi şeylerde marka önerileri istiyorum. ayrıca Araştırma yapan var mııı:53::53:

Kızlar geçmiş yapamadım bende..Masallah sayfalar almıs basını gitmiş:1: umarım herkeste hersey yolundadır.Biz bugun doktora gittik kızımın babasıyla.Dün bahsetmiştim göğüslerimde ateş ve kızarıklık var diye..Karaciğer enzimlerime, idrar tahlilime filan baktı doktor.Sadece biraz enfeksiyonum cıktı.Onun dısında bi sıkıntı yok cok sükür.Ancak göğüslerimdeki kızarıklık ve ateşi bişeye bağlayamadı..Devam ederse bi dermatoloğa gösterelim dedi sadece.Annem ve teyzem hemen eski usul canımın bişi istemiş olabileceğiini ondan göğüslerimin böyle oldugunu düşündüler.Hatta bana komşudan bez çaldırıp göğüslerime koydular (allahtan komsu tanıdık, teyzem:1: ) Tarakla taradılar sonra yıkadılar filan:1: direnmedim ben de vardır büyüklerin bir bildiği diye..:1:

Bu arada şeker yüklemem de yapıldı bugun.Düşük bile cıktı şekerim.Doktorun odasında hem renkli hem normal ultrason vardı.İkisiyle de baktık kuzuma.Yüzünü sakladı eliyle bizden.Sadece yandan görebildik azıcık..Utandı kızım benim:16: Doktorum babasından cok bana benzediğini söyledi ama ben cenesini filan babasına benzettim..Sonra babamız bizi sinemaya götürdü.Siyah giyen adamlar3 ü izledik.Cok eglendik.Kızım da ben de çok iyiyiz sükürler olsun:9:

selam annişlerrrr, bugün akşam üzeri iş yerindeyken girdim foruma 1,5 saat sadece geçmiş okudum o da bu sabahtan akşam 5 e kadar olanııı:9::9::9: buranın hızına şaşırıyorum:27::27: bu arada dün ananemiz bizim alışverişimizi yaptı inşallah 1 hafta sonra gelecek annem ve cicilerimize kavuşacağız. o zaman foto çekip koyacağım size. şimdi özellikle tecrübeli annelerden şampuan, pişik kremi, bebe yağı gibi şeylerde marka önerileri istiyorum. ayrıca Araştırma yapan var mııı:53::53:
Aynı şeyi ben de sormak istiyodum , varsa önerisi oolan değerlendirelim listeme ekliyim

Kızlar geçmiş yapamadım bende..Masallah sayfalar almıs basını gitmiş:1: umarım herkeste hersey yolundadır.Biz bugun doktora gittik kızımın babasıyla.Dün bahsetmiştim göğüslerimde ateş ve kızarıklık var diye..Karaciğer enzimlerime, idrar tahlilime filan baktı doktor.Sadece biraz enfeksiyonum cıktı.Onun dısında bi sıkıntı yok cok sükür.Ancak göğüslerimdeki kızarıklık ve ateşi bişeye bağlayamadı..Devam ederse bi dermatoloğa gösterelim dedi sadece.Annem ve teyzem hemen eski usul canımın bişi istemiş olabileceğiini ondan göğüslerimin böyle oldugunu düşündüler.Hatta bana komşudan bez çaldırıp göğüslerime koydular (allahtan komsu tanıdık, teyzem:1: ) Tarakla taradılar sonra yıkadılar filan:1: direnmedim ben de vardır büyüklerin bir bildiği diye..:1:

Bu arada şeker yüklemem de yapıldı bugun.Düşük bile cıktı şekerim.Doktorun odasında hem renkli hem normal ultrason vardı.İkisiyle de baktık kuzuma.Yüzünü sakladı eliyle bizden.Sadece yandan görebildik azıcık..Utandı kızım benim:16: Doktorum babasından cok bana benzediğini söyledi ama ben cenesini filan babasına benzettim..Sonra babamız bizi sinemaya götürdü.Siyah giyen adamlar3 ü izledik.Cok eglendik.Kızım da ben de çok iyiyiz sükürler olsun:9:

gözün aydın olsun. maşalah :):nazar: mutlulugunuz bozullmasın

Kızlar bakın ne öğrendim şimdi :28: Gündüz "pişik önleyici krem" kullanılırken , gece ise "pişik kremi" sürmek gerekmiş .Sebebiyse gece altını değiştirme sıklığının az oluşuymuş bu nedenle direk pişik kremi sürmeliymişizzz .Videolu bir sitede izledim.Ne çalışkan anneyim di mi bu saatte bile bebişime çalışıyorum :9: Paylaşmak istedim ama herkesler dinlenmede sanırım:26::26:

geçmiş sayfaları okuyamadım ama kızlar öneri istemişsiniz benim arkadaşlarım bana şampuan vs bübchen, pişik kremi ise desitin adlı bi krem al dediler bende öyle yapacağım sizlerede söyleyim yeri gelmişken...

ben pişik kremi için en iyisinin hametan olduğunu arkadaşımdan öğrendim, ama şimdi almıcam, pişik olunca dr. lar zaten genelde bunu yazıyormuş, yazmasa da o zaman alırım. Şampuan konusuna gelince ben sebamed almaya karar verdim, ama eczanelerde çok pahalı haberiniz olsun, aziz bebe de buldum daha ucuz. Bir de sebamedin bebe yağını alıcam, başka birşeye de gerek görmüyorum.

Kızlar ultrason 23+2 çıkıyo sata göre 24 haftalık anlamadım bebeğim zayıf ondanmi
canım benim bebek 2 hafta geç çıkıyor ultrasonda, doktorda zayıf bebek olacak dedi ama çok önemsencek bişey olmadığını söyledi..

Kızlar bu arada hazır girebilmişken yazıyım, alt açma olarak ben "glory yatak koruyucu örtü" diye geçen bir şey duydum, 30 lusu 10 tl miş.Kullan at şeklinde , batsa bile yıka kurut derdi yok... Hani şu süslü püslü olanları gezmede dışarda filan kullanıcam, onları her gün evde kullanmaya yazık bence ... Aklınızda olsun:34:
ben dalin veya canbebenin desenli alt açmaları var onlardan almayı düşünüyorum, evdede bi tane süslü altaçma var yeter bence.. :6:

bugün şeker tarama testim yapıldı 148 çıktı şekerin yüksek yarın yine gel dedi dr.m ama yarın gidemicem haftaya gitsem olurmu yoksa hemen ertesi gün yapılmalı mı?dr.mu aradım sormak için ama ulaşamadım.sizler yaptırdınızmı bu testi dr.nuz ne dedi?bana cvp verebilirseniz sevinirim.

Hanımlar ben kremdi şampuandı içinde barındıran atta seti istiyorum ya bübchen yada nivea. Sİzce nasıl olur hem çantası ve alt açmasıda içinde.

Hanımlar ben kremdi şampuandı içinde barındıran atta seti istiyorum ya bübchen yada nivea. Sİzce nasıl olur hem çantası ve alt açmasıda içinde.

ben büchen ve nivea nın setlerine baktım, hatta unibaby de yeni çanta çıkarmış ama içinde pek bişey yok, diğerlerinin çantaları biraz küçük geldi bana. sen de bi bak tabi.

Canım geçmiş olsun senin adına çok sevindim... Maşallah bebişine kuzum benim.. ah bu kocakarı adetlei yok mu iyi bari komşu tanıdıkmış :))

ben pişik kremi için en iyisinin hametan olduğunu arkadaşımdan öğrendim, ama şimdi almıcam, pişik olunca dr. lar zaten genelde bunu yazıyormuş, yazmasa da o zaman alırım. Şampuan konusuna gelince ben sebamed almaya karar verdim, ama eczanelerde çok pahalı haberiniz olsun, aziz bebe de buldum daha ucuz. Bir de sebamedin bebe yağını alıcam, başka birşeye de gerek görmüyorum.

Bende senin gibi düşünüyorum sebamedin şampuanıyla yağını alcam bende...

Back
X