Kızlar geçmiş yapamadım bende..Masallah sayfalar almıs basını gitmiş

umarım herkeste hersey yolundadır.Biz bugun doktora gittik kızımın babasıyla.Dün bahsetmiştim göğüslerimde ateş ve kızarıklık var diye..Karaciğer enzimlerime, idrar tahlilime filan baktı doktor.Sadece biraz enfeksiyonum cıktı.Onun dısında bi sıkıntı yok cok sükür.Ancak göğüslerimdeki kızarıklık ve ateşi bişeye bağlayamadı..Devam ederse bi dermatoloğa gösterelim dedi sadece.Annem ve teyzem hemen eski usul canımın bişi istemiş olabileceğiini ondan göğüslerimin böyle oldugunu düşündüler.Hatta bana komşudan bez çaldırıp göğüslerime koydular (allahtan komsu tanıdık, teyzem

) Tarakla taradılar sonra yıkadılar filan

direnmedim ben de vardır büyüklerin bir bildiği diye..
Bu arada şeker yüklemem de yapıldı bugun.Düşük bile cıktı şekerim.Doktorun odasında hem renkli hem normal ultrason vardı.İkisiyle de baktık kuzuma.Yüzünü sakladı eliyle bizden.Sadece yandan görebildik azıcık..Utandı kızım benim

Doktorum babasından cok bana benzediğini söyledi ama ben cenesini filan babasına benzettim..Sonra babamız bizi sinemaya götürdü.Siyah giyen adamlar3 ü izledik.Cok eglendik.Kızım da ben de çok iyiyiz sükürler olsun