- Emoji Skoru
- 7
- Puanlar
- 118
ayy aynen yaa kendi aracınla gidebiliyorsan git diyo, 2 saatte bir durup hava alıp 10 dk falan yüricekmişim( bu sene yalan oldu sankim
![]()
ben de izin istemiştim doktordan bana rahat olabilirsin gez dolaş tatile çık dedi sana i birşeyi kısıtlamıyorum dedi. demek senin durumun farklı. insan sıkılıo yaa sıcaklarda başladı zaten Allah yardımcın olsun ...
bende 20 sinde ayrılıyorum kızlar kısmetse 2 haftam kaldı işte![]()
Allahım ne güsel ben de artık işyerine dayanamıorum stresine ben de ayrıldığım günleri görebilecekmiyim?
valla canım benim genel müdür bayan ama pekte anlayışlı değil doktor için izin alsam bile suratı asılıyor hemen. tabi bende sinirleniyorum. bu gebeliğimden önce kimyasal gebelik geçirmiştim hamile olduğumu öğrendim 1 hafta sonra kanamam başladı iş yerinde düşük oldu. ertesi günü beni işe getirtti tabi ben hüngür hüngür ağlıyorum içim acıyo ama bana eve git neden geldin demedi bile
hainler ... benim işyerimdeki şefim de aynı böle... insanı strese sokuo halbuki hamilelere uygunluk tanınması gerekiyor buna hakkımız var...
kızlar ya doğum iznine ne zaman çıkabiliyoruz?? birde özelden aldığımız rapor geçerli mi acaba onaylatmak mı gerekiyor acaba devlete bileniniz var mı tecrübesi olan??
32.hafta dediler bana da ... bana düşük tehlikem olmuştu onun için 10 gün rapor vermişti özeldeki doktorum herhangi biryerde onaylatmamı istemediler...