2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

erken dogumı rıskı yok canımmm bende anlamadım cıhazın gosterdıgını soyledı

Canım hakkında hayırlı olsun benim doğum tarihinede 31 ağustos dmeişti bu doktorum önceki dktorum 2 eylül demişti. Şimdi kendi doktorum 20 ağustosla 10 eylül arası beklicez dedi sordum 20 ağustostan önce gelmez mi diye yok dedi. Artık neye göre anlıyosalar anlıyorlar :)

Merhaba eylül anneleri..bu topiği ne zaman görsem içim cız ediyor..benimde bebeklerim yaşasaydı 17 eylülde doğacaklardı...11 Haftalıkken kaybettim ikizlerimi ...Allahım sizlerin bebeklerine sağlık versin..kolay doğum yapmayı nasip etsin Allahım...

of sezenim üzdün beni..:14:
kurban olurum sana üzülme canım rabbim bi daha verir inş.bende geçen yıl bi düşük yaptım 12 haftalıktı..
bak şimdi hamileyim sende olursun inş.canım bol dua et..
aramızda olmanı bizde çok isterdik..

2012 nin en güzel anneleri en yakışıklı ve en güzel bebişleri teyzeniz geldi hepinizi kocaman öpüyoruuummm :16::16:

Nasılsınız? Ben pek giremiyordum malum misafirlerim vardı bugün yolcu ettim gittiler bende bittim. Kızlar ya benim sol ayağım bildiğin kütükle davul karışımı bişey oldu. ayakkabılarımı bırakın terlik bile olmuyor :( Cuma günü kalp damar cerrahına randevu aldım bakalım ne dicek inşaAllah önemli bi şey değildir. Şiş olması normal dedi doktorum ama kanlanma varsa muhakkak göster dedi. Dua edin de önemli bişey olmasın :14::14:

Sizler nasılsınız. Geçmiş baya geçmiş hiç okumadan direk daldım :)

inş.bişey yoktur canım..üzme kendini

canım hakkında hayırlı olsun benim doğum tarihinede 31 ağustos dmeişti bu doktorum önceki dktorum 2 eylül demişti. şimdi kendi doktorum 20 ağustosla 10 eylül arası beklicez dedi sordum 20 ağustostan önce gelmez mi diye yok dedi. Artık neye göre anlıyosalar anlıyorlar :)

hayırlısı olsunnn saglıkla dogsunlar da sız kıyafetlerı kac beden aldınız_?3-6 mı 6-9 mu alıyorsunuz?

kızz balım ve esila hanım artık uğramaz oldunuz diğer taraflara bakıyrum unutulduk sanırım yavaştannnnnn :63:

canım hakkında hayırlı olsun benim doğum tarihinede 31 ağustos dmeişti bu doktorum önceki dktorum 2 eylül demişti. şimdi kendi doktorum 20 ağustosla 10 eylül arası beklicez dedi sordum 20 ağustostan önce gelmez mi diye yok dedi. Artık neye göre anlıyosalar anlıyorlar :)

hayırlısı olsunnn saglıkla dogsunlar da sız kıyafetlerı kac beden aldınız_?3-6 mı 6-9 mu alıyorsunuz?

saglıkla gelsınlerdee hayırlısı ne zamn olursa olsunnn sızler kıyafetlerı 3-6 mı 6-9 mu alıyorsunuz

kızlarsize bişey sorcam bilenler varsa acil cevap verirse çok sewinirim.. meraktan çatlıcam çünkü :( bu gün 100 lük yüklememi yaptırdım. açlık 86, 1. saat 168, 2.saat 156, 3.saat 118 çıktı. doktorun odasına sonuçları götürdüm. oda bilmiyomuş normal değerleri ve bi kağıttan karşılaştırdı sonuçlarımı. 2 tanesi yüksek dedi ve yanına belli belirsiz işaret koydu. ama bence aceleden ve mesai saatinin sonuna yaklaştığından yanlış baktığını düşünüyorum. internetten baktığım kadarıyla sonuçlarım normal gözüküyor.. yani 2. cisi 155 olmalıymış benimki 156 sadece. başkada yok anormal bişey.. rica etsem benim için bi bakarmısınız sizin değerler nasıl?? yani doktor doğrumu söyledi.. ben dalgın olduğundan yanlış değerlendirdi diye düşünüyorum.. siz ne diyosunuz ?? biri bana akıl versin çok sıkıldım geldiğimden beri araştırmaktan.. :(

bi kere o nasıl dr.muş da normal değerleri bilmiyrmuş çok saçma bence sen dr.nu değiştir cnm.. sonuçların normal bende yaptırdım çünkü 100 lük ..

sukur ıyız bız tatıldeyızz bıran once sagıkla gelmesını beklıyoruz sız nasılsınız hazırlıklar nasıl gıdıyor kac aylık oldnuz

ohh keyif yapıyonuz ne güzel... valla ben ancak kıyafet işlerini hallettim daha bi sürü işim var 1 hafta sonra başlayacam nasipse ben 27 haftalık oldum nasipse 1 hafta sonra tam 7 aylık olacaz teyzesi... artık yavaş yavaş yaklaşıyoruz sona.. perşembe günüde nasipse kızımı görecem inş çok heyecanlıyım kaç gr oldu merak ediyorum çok

ohh keyif yapıyonuz ne güzel... valla ben ancak kıyafet işlerini hallettim daha bi sürü işim var 1 hafta sonra başlayacam nasipse ben 27 haftalık oldum nasipse 1 hafta sonra tam 7 aylık olacaz teyzesi... artık yavaş yavaş yaklaşıyoruz sona.. perşembe günüde nasipse kızımı görecem inş çok heyecanlıyım kaç gr oldu merak ediyorum çok

MASALLAHH SIZEEEE 27 Haftalık 7.ay olmuyormu yaa??bızde tatıldeyız ama bana tatıl zehır oldu kulagıma su kac oda odem yaptı ınsallah bıran once gecer kızında artık 1 kılo olmusturr kesınnn

slm kızlar,

epilasyon için emla krem kullanan var mı ? ben gebelikten önce kullanıyordum, ama hamile kaldıktan sonra hiç kullanmadım, doktoruma sordum, kana karısan bır ılac olmadıgı ıcın kullanabılırsın dedı ama netten baktım bazı doktorlar kullanmayın demıs, kararsız kaldım ama bu krem olmadanda malesef acıya dayanamıyorum :14:

Günaydın ben de kullaniiyordum.gebe kalınca doktora sordum,bi sorun yok demişti.

Back
X