2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bugün kuaföre gittim bende, saçlarımı kestirdim biraz, kaşlarımı aldırdım , birde komple ağda, ohhh mis gibi olduk oğlumla :1:
ben ordayken bir kadın geldi yeni doğum yapmış, kendini koltuğa attı , kuaföre " beni insana çevir nolurrr" dedi, saçımı kes , boya , röfle yap, manikür yap, pedikür yap falan diyordu, yazık kadıncağız çıldırmış gibiydi :1: bende doğumdan sonra böyle olurum herhalde dedim kendi kendime :1:

ayyyy kıyamam ya hepimize iyi gelir böyle bişey gerçekten ihtiyaç duyarız herhalde şimdi nasıl duyuyosak...:24::24:

herkeslere iyi akşamlarr kızlaarr.:16:
oğluşum artık ciğerlerime baskı uygulamaya başladııı çook çok sık sık ve zor nefes alıyorum yaaa.:49:
ayrıca yine kilolar gündeme gelmiş bende 9 kg alarak 88kg olmuş bulunmaktayım....:18:
ayrıca liste paylaşanlara da çook teşekkürleeerr...:16:
benimde saçlarım bi parladı bi dolgunlaştı güzelleşti böyle inşallah heeep böyle kalııırr hehe:ssz:

meğer yalnız değilmişim ben, herkes 7-10 kilo falan almış anlaşılan, bu topikte sanırım bir arkadaş 2 kilo almıştı, onun dışında var mı öyle az kilo alan, 7 kilo altında falan?

meğer yalnız değilmişim ben, herkes 7-10 kilo falan almış anlaşılan, bu topikte sanırım bir arkadaş 2 kilo almıştı, onun dışında var mı öyle az kilo alan, 7 kilo altında falan?
ben 6 kilo aldım 7.aya 70 le girdim bakalım 8.aya kadar kaç kilo almış olucam onu merak etmeye başladım takip edicem bakalım

ooo maşşallah engüzel eylül annlerinden biri olarak ilan ediyorum sizi :16:
teiekkür ederim canım güzel bakan güzel görür :)

ayy aynı duyguları bende yasıyorum yaa, mılletı oyle gorunce, bı tuhaf oluyorum, ama yataktan zor kalkıyorum ben, işe 10,15 dakıak gec gelıyorum, nerdeeee kalkpta maşa yapıcam, yada fon cektırcem,

mavismavıs bencede umutluay ın dedıgı cok guzel fıkır, adamların alısverıse alerjısı var,şahsen benımkı oyle,magazalar rastgelmış gıbı yap:).... hftasonu bana bıseyler almaya gıttık, adam delırttı benı, al cıkalım, al cıkalım, ufff dedım ya bıdaha senle alısverıse gelmıcem dedım, oda bende senle gelmıcem dedı,hahahhaa bende onu delırtmıişim anlasılan:)))))))))
her gün saat 9.5ta kalkıyorum saat 9dan sonra yarım saat dönüyorum kalkamıyorum :( sonra kahvaltı yapıp işe gidiyorum... tabii bizim sanat merkezi 10-11e açılıyor ben e yöneticiyim ya hiç bozuntuya vermiyorum direkt odama geçiyorum kahvem geliyor ohhhh iyiyim de kalkana kdar zorlanıyorum... eşime gelince her koca böyle mi yaaaa ben de kzıyorum durmadan.. akşamüzeri bişeyler bakmaya çıktık... hemen bakalım dönelim demeye başladı! öff dedim seninle çıkanda kabahat! onunla çıkmam artık ya sinir!

Anneciklerrr bu ne hall herkes kendini salmaktan bahsetmişşş:20::20::20::20: ben saçlarımı düzleştirmeden, makyaj yapmadan, takıp takıştırmadan gitmiyorum işeee:9::9::9:
Görenler sen zaten bakımlıydın daha da güzelleştin diolarr:21::21::21::21: Güzel annelerrrrr içiniz geçmesinn sakınnn yarın herkes süslensin püslensin :kkk::32::32::32:
aynen valla makyaj yapmadan çıkmıyoum saçlar kıvırcık ya bir köpükle şekilleniyor ;)

geçmiş olsun canım
benim doktorumda aynı iğneyi verdi fakat 12 saat arayla yapılacak dendi internettende araştırdım 12 arayla yazıyor sen 24 saat arayla diyince şaşırdım hangisi doğru
:(((( korktum şimdi..... kızlar ne iğnesi bu?

ayy kızlaar bi kaç gündür nasıl rahatlık var bende anlamıyorum dünya yıkılsa yoook umrumda değil hahaaaa:ssz:
enteresan şekilde hiiiç birşeyi kafama takmıyorum tek derdim oğlum oldu hehe ayy çoook mutluyuumm:16::16::16::16::24::24::36:

Selam hanımlar nasılsınız benim hiç keyfim yok. Kayınvalidem eşim ben bebek arabası almaya gittik. Orda eşimle tartıştık ve benim istediğim arabayı almadan çıktık. 50 tane bahane buldu. Şimdide eşimin sadıcının düğünündeyiz ve cnm hiç bişey yapmak istemiyor. Eşimde zoraki geldi dans edelim diye yok dedim şimdide yanıma uğramıyor. Kendi arkadaşlarının yanında takılıyor. Kayınvalidemler olmasa bincem taksiye gidicem.

bugün kuaföre gittim bende, saçlarımı kestirdim biraz, kaşlarımı aldırdım , birde komple ağda, ohhh mis gibi olduk oğlumla :1:
ben ordayken bir kadın geldi yeni doğum yapmış, kendini koltuğa attı , kuaföre " beni insana çevir nolurrr" dedi, saçımı kes , boya , röfle yap, manikür yap, pedikür yap falan diyordu, yazık kadıncağız çıldırmış gibiydi :1: bende doğumdan sonra böyle olurum herhalde dedim kendi kendime :1:
kızlarr bn de dün iş çıkışı gittim komple ağdaya , mis olduk olmasına ama tenim o kadar hassaslaşmış ki bikini bölgem ince derisi gitti adeta hala çok canım yanıyor:43:bepanten sürüyorum hep ama kötüyümmm

yaaaaa benm ilk defa ayaklarım şişti .. hatta davul gibiler. napim ya ne yapsam geçer çok fena ağrıyoooooolar:5:

ya kızlar benim basur iyice kötü oldu, internetten araştırdım, basur normal doğuma engel olabiliyormuş, ya da bu şekilde yaparsak da sonrasında çok ağrı oluyormuş, ben napıcam ya. Geçen gidişimde dr.a sordum, kabız olmamaya çalış, eğer daha kötü olursa cerraha yönlendiricem demişti, ya ben cerraha falan gitmek istemiyorum.

teiekkür ederim canım güzel bakan güzel görür :)

her gün saat 9.5ta kalkıyorum saat 9dan sonra yarım saat dönüyorum kalkamıyorum :( sonra kahvaltı yapıp işe gidiyorum... tabii bizim sanat merkezi 10-11e açılıyor ben e yöneticiyim ya hiç bozuntuya vermiyorum direkt odama geçiyorum kahvem geliyor ohhhh iyiyim de kalkana kdar zorlanıyorum... eşime gelince her koca böyle mi yaaaa ben de kzıyorum durmadan.. akşamüzeri bişeyler bakmaya çıktık... hemen bakalım dönelim demeye başladı! öff dedim seninle çıkanda kabahat! onunla çıkmam artık ya sinir!

aynen valla makyaj yapmadan çıkmıyoum saçlar kıvırcık ya bir köpükle şekilleniyor ;)

:(((( korktum şimdi..... kızlar ne iğnesi bu?

korkma canım normal seyrindeki gebelere değil erken doğum riski olan gebelere uygulanan bir iğne

Teyzeleri biz oglumla bir güzel banyomuzu yaptık erkenden uyuyup güzel bir uyku çekeceğiz inşallah, yarın is var çünkü erken kalkacağız :31: hepinize iyi gecelerrr bebislerinizi göreceğiniz tatlı ruyalarrr:16::16:

Back
X