2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Anneciklerrr bu ne hall herkes kendini salmaktan bahsetmişşş:20::20::20::20: ben saçlarımı düzleştirmeden, makyaj yapmadan, takıp takıştırmadan gitmiyorum işeee:9::9::9:
Görenler sen zaten bakımlıydın daha da güzelleştin diolarr:21::21::21::21: Güzel annelerrrrr içiniz geçmesinn sakınnn yarın herkes süslensin püslensin :kkk::32::32::32:

ben de ağdaya gittim iş çıkışı:12::12::12:yarında makyajımı yapmadan çıkmayacağım.:12::12::12: bakımlı ve güzel anne olacağım ben:19::19::21::32::21:

ya kızlar benim basur iyice kötü oldu, internetten araştırdım, basur normal doğuma engel olabiliyormuş, ya da bu şekilde yaparsak da sonrasında çok ağrı oluyormuş, ben napıcam ya. Geçen gidişimde dr.a sordum, kabız olmamaya çalış, eğer daha kötü olursa cerraha yönlendiricem demişti, ya ben cerraha falan gitmek istemiyorum.

Canım kayısı bol bol tüket zeytinyağı içebiliyosan iç. Bir arkadaşta pamuğa zeytinyağı sürüp totosuna koyuyomuş iyi geliyomuş bi dene istersen.. Allah şifa versin..

Kızlar bu şiş dabul ayaklarla mutfağımı zar zor topladım güya serin serin toz alıp ütü yapacaktım ama yemiyor sağlığımdan önemli değil ya sonra bu şişler varis olarak kalırsa beni ne ütü kurtarcak ne de toz almak :14::14:

Slm kizlar ben yazliktayim burasi okadar serinki deliksiz uyku neymiss gordum:)aksam yatip abah uyaniyorum bu hafta istanbula doncem bakalim ne yapicam cokta sicakmis offff.

Slm kizlar ben yazliktayim burasi okadar serinki deliksiz uyku neymiss gordum:)aksam yatip abah uyaniyorum bu hafta istanbula doncem bakalim ne yapicam cokta sicakmis offff.

Aleyküm selam :) Bizim içinde uyuu oh ne güzel ben gece bi terle uyanıyorumki sorma... Çok sıcak buraları :(

canım aynı sorun bendede varr:(( hergün mücadele ediyorum:((((
iki gün önceeeeee çok fenaydımmmm kanadı:(( çıkışlar zor ilaç almak durumund akalıyorum 3-4 günde birr:((, dışarı çıkmış azz o bağırsağın ucu hemen saf zeytin yağı pamukladım onu koydum yatarken sabah içine almıştıı:((
kızlar çirkin bir konu ama gerçekten çeken bilirr çok zorr Allah hiçbirinize göstermesin bizlerede şifa versin inş.

ayy kızlar bnm saçlarımda cok kötü oldu kestirmek istiyorum bide boya istiyorum yaa bişey olmaz gibi geliyo ama araştıracam

kızlarr bn de dün iş çıkışı gittim komple ağdaya , mis olduk olmasına ama tenim o kadar hassaslaşmış ki bikini bölgem ince derisi gitti adeta hala çok canım yanıyor:43:bepanten sürüyorum hep ama kötüyümmm

bende aynı durumdayım canım, çok fena acıyor, birde benim bikini bölgemde küçük beze gibi bişeyler oluşmuş 2-3 tane, sizde de var mı böyle şeyler ? hiç fark etmemiştim, bugün ağda için uyuşturucu krem sürerken fark ettim :18:

ya kızlar benim basur iyice kötü oldu, internetten araştırdım, basur normal doğuma engel olabiliyormuş, ya da bu şekilde yaparsak da sonrasında çok ağrı oluyormuş, ben napıcam ya. Geçen gidişimde dr.a sordum, kabız olmamaya çalış, eğer daha kötü olursa cerraha yönlendiricem demişti, ya ben cerraha falan gitmek istemiyorum.

canım bol su ve kayısı en iyi gelen şeylermiş basura , bence bir cerraha görün, hemen seni ameliyat edecek diye birşey yok ama en azından doğuma kadar acı çekmeni engelleyecek birşeyler tavsiye eder belki.

Hanımlar doktorlarınıza sordunuz bu durumu belki kullanabileceğiniz bi ilaç vardır en azından rahatlatır sizi. incir kurusu ile kayısını kompostu yapıp için az şekerli. Fayda verir inşaAllah.. Allah şifa versin...

.......................................................................

Son düzenleme:
erkenciyiz bugün herkeslere güüünaaaaayydıııınnn:)

günaydın kızlar kabızlık hepimizde var demek ki.
ben çareyi mevsim meyvelerinde buldum. dondurma ya da tatlı yerine meyve yiyorum.
kayısı erik kiraz, üçü de sindirimi hızlandırıyo, hergün yiyorum hepsinden biraz biraz.
hem tatlı ihtiyacımı karşılıyorum hem kabız olmuyorum

çok güzelmiş canımm güle güle kullanmayı nasip etsin nerden aldın canım ne kadara aladın bendeböyle bişey arıyorum da bulamadım

Canım ilk taç di mi ben de baktım fiyat çok gelmişti malınıda beğenmemiştim anneme sen diktir dedim daha pahalıya çıktı ama sade ve güzel bişey oldu :)

Canım netten aldım.biri tacın digeri luoco diye bi marka.Mallarını görmedim resimlere güvenerek aldım ama bakalım, ins güzel bişi gelir.Gelince tekrar yazarım:))

Canım boyum 1.75 76 ile başladım şimdide oldum 90 yane 14 kilo aldım :35::35::35::35: güyaaa 95le bitirecektim ama arada sırada tartıda 92de görüyorum o yüzden daha tartılmıyorum :) :33::33::33:

ben de 75 ile basladım simdi 91im.ama 2 haftadır kilom sabit,pek istahım yok.havalar ısınınca metabolizma da hızlandı..Bundan sonra almamaya dikkat dedi doktor.Normal dogumu tehlikeye atıyormusum.Nası vercem ben bu kiloları filan deyince merak etme dogumda 10 kilo gider dedi. Bende ödem cok fazla cünkü.Diyetisyenin cihazda 5 kilo ödem cıktı:1:

günaydın kızlar kabızlık hepimizde var demek ki.
ben çareyi mevsim meyvelerinde buldum. dondurma ya da tatlı yerine meyve yiyorum.
kayısı erik kiraz, üçü de sindirimi hızlandırıyo, hergün yiyorum hepsinden biraz biraz.
hem tatlı ihtiyacımı karşılıyorum hem kabız olmuyorum

canım bende hiç kabızlık olmadı.hamilelikten önce kabızlık sikayetim vardı.Hamileliğimde sürekli ishalim.Ama magnezyum vermişti doktorum bana.Sanıırm onun sayesinde rahatım. İshal derken öyle cok rahatsız edici degil ama günde 3 kere tuvalete cıkıyorum.

Back
X