2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

selam kızlar bebişleriniz ve sizler nasılsınız şu ağda konusunda çok sıkıntılıyım acıdan yapmak istemiyorum artık yaa sanırım hamilelikten dolatı hassaslaştı dayanamıyoom önerisi olan var mı lütfeen öptüm hepinizi

iyiyiz canm oglusumla, siz napıyosunuzz:)) ben agda ıcın kuafore gıdıyorum, kendım yapamıyorum zaten acıdan, orda oluyo bıtıyoo, ben kuafore gıt derım, zaten kalmış 2,3 ay, bence baska yontemler deneme, eger uzun zamandır agda yapıyosan....

Mrb annecıkler nasılsınız bu aralr bız hıc ıyı degılızya ıstahımız kapanıo ıyıce yemek yıyemyrm yedıkten sonra mıdem cok agrıo dun aksam anneme gıttık yemege herkesın burnundan geldı hıc bısı yıyemedm basımdondu mıdem bulandı hep hıc bısı yıyemedm nezaman gecer acaba ya artık ıse gelmekte ezıyet oldu gecelerı hıc uyuyamyrm kabuslar goruyrm bugecede cok korktm ruyamn etkısınde kaldım esım uyandrdı bagırıp durmsum gece sersemledım ıyıce yaa:((((

30 haftalık hamile bi arkadaşım dün akşam babasını kaybetmiş..az önce öğrendim..:43:cenazeye gitmek istedim ama beni götürmediler..Allah bebişine sağlık verir inşallah bişey olmaz..çok üzüldüm..:50:

iyiyiz canm oglusumla, siz napıyosunuzz:)) ben agda ıcın kuafore gıdıyorum, kendım yapamıyorum zaten acıdan, orda oluyo bıtıyoo, ben kuafore gıt derım, zaten kalmış 2,3 ay, bence baska yontemler deneme, eger uzun zamandır agda yapıyosan....

sağol canım bizde iyiyiz zaten hep kuaföre gidiyorum ama genede çok acı veriyor bilmiyorumkine

selam kızlar bebişleriniz ve sizler nasılsınız şu ağda konusunda çok sıkıntılıyım acıdan yapmak istemiyorum artık yaa sanırım hamilelikten dolatı hassaslaştı dayanamıyoom önerisi olan var mı lütfeen öptüm hepinizi

valla ben kuaföre gidiyorum. dün de gittim.ohhh missss:)))) evde hem kasılıyordum hem karnım acıyordu eğilmekten. 2 dir gidiyorum kuaföre doğum sonuna kadar da gideceğim inşallah.jilet asla kullanamam çok korkarım zaten ben jilette. kremleri de kullanmadım. açıkçası benim çok az çıkıyor artık. durup dururken boşuna çoğaltamam. hem dün kuaförde dedi. çok az sizin sakın başka bişey yapmayın diye.7-8 dk da bitti işim.ayda bir yetiyor zaten.:34:

30 haftalık hamile bi arkadaşım dün akşam babasını kaybetmiş..az önce öğrendim..:43:cenazeye gitmek istedim ama beni götürmediler..allah bebişine sağlık verir inşallah bişey olmaz..çok üzüldüm..:50:

basınız sagolsun canm allh rahmet eylesın mekanı cennet olsun ıns.

30 haftalık hamile bi arkadaşım dün akşam babasını kaybetmiş..az önce öğrendim..:43:cenazeye gitmek istedim ama beni götürmediler..Allah bebişine sağlık verir inşallah bişey olmaz..çok üzüldüm..:50:

Allah rahmet eylesin. ben de üzüldüm:14::14: Allah sabır versin:50:

allah rahmet eylesin canım bu durumdayken böyle bir acı yaşamak çok zor allah sabırlar versin arkadaşına canım bebişini korusun

allah rahmet eylesin canım, allah sabır versın...

Mrb annecıkler nasılsınız bu aralr bız hıc ıyı degılızya ıstahımız kapanıo ıyıce yemek yıyemyrm yedıkten sonra mıdem cok agrıo dun aksam anneme gıttık yemege herkesın burnundan geldı hıc bısı yıyemedm basımdondu mıdem bulandı hep hıc bısı yıyemedm nezaman gecer acaba ya artık ıse gelmekte ezıyet oldu gecelerı hıc uyuyamyrm kabuslar goruyrm bugecede cok korktm ruyamn etkısınde kaldım esım uyandrdı bagırıp durmsum gece sersemledım ıyıce yaa:((((

bizler iyiyizde sen galiba sıcakların etkisine fazlaca girmişsin çünkü bende nezaman sıcaktan bunalsam aynen böyleyim serinlemeyi dene canım duş al hafif yiyecekler ye yatmadan önce ben anca öyle atlatıyorum

ahhhh ah şu ağda olayı yokmu beni yıllardır yedi bitirdi.ama çok şükür 7 aydır ömrümde olmadığım kadar rahatım.normalde gece ağda yapardım sabaha uçları çıkmış olurdu.hamileliğimde ise yok oldular.hamile kaldım kalalı 2 kere aldım bikini bölgemi oda alma denirse çünkü azıcık bişey çıkıyor.vücudumda da hiç yok.benim meleğim hormonlarıma ne yaptı ise çok rahatım.tek sorun artık kendim alamıcam çünkü karnımdan eğilemiyorum.ilk defa kuaföre gideceğim.doktorlar zaten gördü alıştım artık bide kuaförde ağdacı görsün:)

yok canım öyle birşey ya. internetten de araştırdım yaptıranlar çok faydasını görmüş erken doğum yapıp bebkleri solunum cihazına bağlanmamış. sana yapılmayacak mı bu iğne ?

kızlar ne iğnesinden bahsediyorsunuz ben baya bişeyler kaçırmışım galiba...

bizler iyiyizde sen galiba sıcakların etkisine fazlaca girmişsin çünkü bende nezaman sıcaktan bunalsam aynen böyleyim serinlemeyi dene canım duş al hafif yiyecekler ye yatmadan önce ben anca öyle atlatıyorum

canm valla calısyrm ızne cıkcıam cıkamadm yenı bırı geldı 4 gundur anlat anlat bıktım anlamıo daral geldı artık banada zaten gelmek ıstmyrdm ıyıce daraldım artık yaaa

stres yapma kendine.hergün ılık duş al rahatlarsın.benim iştahımda pek sorun yok ama bende artık azıcık birşey yediğimde hemen doyuyorum nefesim daralıyor sığınamıyorum.bunun sebebide bebeklerimizin büyümüş olmasıymış canım midemizin yeri daraldı.korkunç rüyalar bendede başladı yine.hatta sabah eşimi ise gönderdim biraz ortalığı topladım baktım uykum var biraz uzandım uyumuşum.öyle bir korkuttularki hemde uyandım kımıldayamıyorum bağıramıyorum canım çok acıyor.dua okumaya başladımda öyle kurtuldum.oku öyle yat gece.
artık izine ayrılamıyormusun.kaç haftaydı doğum öncesi izin.biraz rahat et canım

stres yapma kendine.hergün ılık duş al rahatlarsın.benim iştahımda pek sorun yok ama bende artık azıcık birşey yediğimde hemen doyuyorum nefesim daralıyor sığınamıyorum.bunun sebebide bebeklerimizin büyümüş olmasıymış canım midemizin yeri daraldı.korkunç rüyalar bendede başladı yine.hatta sabah eşimi ise gönderdim biraz ortalığı topladım baktım uykum var biraz uzandım uyumuşum.öyle bir korkuttularki hemde uyandım kımıldayamıyorum bağıramıyorum canım çok acıyor.dua okumaya başladımda öyle kurtuldum.oku öyle yat gece.
Artık izine ayrılamıyormusun.kaç haftaydı doğum öncesi izin.biraz rahat et canım

cnm ızne 12 temmuzda yarılcm ama ben yıllık ıznımı kullanıp daha erken ayrılmak ıstyrm yenı bırı basladı ona ogretmye calısyrm ama yok yanı o benı ıyıce daraltıo ben ızınden gelene kadar yerıme bakıcak patrona kalsa gondermıcek zaten hıc besık alalım buarya dıo:)
dedım dogumhanede hazırla ebe falaln getır oldu olucak:)))allah yardımcmz olsun valla hele calısanlra dahada zor eve gdıosun yemek derdı oluo bıde offf offf

DOGUM ONCESI 8 HAFTACANM DOGUM SONRASI DA 8 HAFTA

Son düzenleme:
Kızlar ben inanılmaz caatladım yaaa! :43: hergün dus alıyorum, sabah aksam yağlanıyorum yine de catır catır catladım.Taaa bacaklarımın arkalarına kadar..Özellikle de karnım cok fena..bundan sonra daha da büyüyeceğini hesaba katarsak benim karnım cizgilerden görünmicek sanırım:43::43::43::43:

selam herkeze kilo alımlarından bahsedilmiş şeker yüklemem yüksek çıkıncadr drum dieyete soktu beni 6 temmuza kadar duruma göre yükleme yapıcak normalde kilom tavan yapacaktı şu 2 haftadır deil kilo almak tam tersi verdim abur cuburu ve çikolata karpuzu kestim yemiyorum şuana kadar toplam 2 kilo verip 12 kilo almışım cnm dondurma tatlı çok çekiyor ama kilomund şuan iyi olduğunu düşündükçe diyorum her işte bir hayır var şekerim yüksek çıkmasaydı şu 2 haftada 2 kilo vermek yerine 5 kilo daha alırdım kızımda toplam 18 kilo almıştım 6 kilo alma hakkım var bakalım doktor tamam desede ben diyete devam edicem doğum sonrası vermekte sorun oluyor

Kızlar ben inanılmaz caatladım yaaa! :43: hergün dus alıyorum, sabah aksam yağlanıyorum yine de catır catır catladım.Taaa bacaklarımın arkalarına kadar..Özellikle de karnım cok fena..bundan sonra daha da büyüyeceğini hesaba katarsak benim karnım cizgilerden görünmicek sanırım:43::43::43::43:
inanmıyorum yaaa ama daha çatlamak için çok erken korktum bak şimdi :53::53::53:

kıar hastane çantanızı hazırlamaya başladınızmı ben 30uncu haftayı bitirip sonra hazırlayacağım kızımada öyl yapmıştık iyikide yapmışız 2hata sonrada doğuma gitmiştik

ben hiçbirşey hazırlamadım temmuz ayını ayırıcam yıkama ütüleme çanta hazırlama işlerini ,temmuzun sonundada mobilyalar geliyor allahın izniyle direk yerleştiririm

Back
X