Bende toplam 4 kilo aldım, gecen hafta da 1 kilo vermistim sinir stresten,simdi onu da almısım.
Kızlar bir iki tasiyem olacak, eger mecbur degilseniz bir zorunlulugunuz yoksa kesinlikle hamileyken tasınmayın. Ben ev tasıdım bu ay, ama tayin veya mecburi bir durum yoktu, zaten düsünüyorduk hamileligimden önce de, ev denk gelince tuttuk ama hayatımda yaptıgım en büyük hatalardan biriymis. O kadar zorlandım ki anlatamam. Hem fiziksel olarak, ama daha önemlisi psikolojik olarak. Tasınma stresini kaldıramadım, günlerce agladım, evde koliler oyle günlerce bekledi bir tanesini bile acmadım geri tasınırız belki diye. İkimizde begenmistik yeni tasınacagımız evi, ama ben tasınınca cok feci oldum, her sabah kalktım "burası bizim evimiz degil" diye agladım.Banyo diye yanlıslıkla baska bir odaya girdim diye saatlerce agladım. Muhite alısamıyorum diye günlerdir aglıyorum, Daha hangi birini anlatayım bilmiyorum. Hamileyken tasınmak kesinlikle cok kötü bir fikirmis.
Bir ikinci konu ise bu haftalardan sonra düsmelere dikkat. Gecen gün yolda yürürken yüzüstü yere bir düstüm, aklım gitti bir sey olucak diye, allahtan karnımı korudum ama hemen doktora kostuk, cünkü en ufak bir kanama bile gecirmemem gerekiyor, kan uyusmazlıgımız var ve ignemi olmamıstım henüz,hemen ignemi yaptırdım, allahtan doktor muayenede bir sorun görmedi ama vücudun denge merkezi degistigi icin düsmeler olabiliyormus, cok dikkat edin arkadaslar.