canım tesekkur ederım tecrubelerıni bizimle paylastıgın ıcın, dıger sayfada yazdıklarınıda okudum..e bizim ılk bebek olunca cahıllıkte hat safhada oluyo,her nekadar ogrensekte, herzamnkı gıbı yasayıpta ogrenmek var işin içinde, ...
sunnet ıcın bızde kararsızız, eşim dugunle beraber yaparız dıyo, bende dogunca yapalım dıyorum, ama bılmıyorum karar vermedık
canim cahillik olur mu hic,burda herkes bebegi icin herseyin en iyisini yapma telasinda,tecrubesizlikler olacak ki ne kadar tecrube de olsa her an yeni ogrendigimiz seyler oluyor ve unutmamak lazim ki her bebek her gebelik bile farkli oluyor,farkli ihtiyaclar doguyor.
sunnet isini iyi dusunun derim,sunnet derisinin altinda birikinti olup sonradan enfeksiyon sorunu yasayan da cok tanidigimiz oldu,oyle bir sorun olmamasi icin de surekli sunnet derisini geri cekip temizlik yapmak gerekiyor,bebegin cani aciyor sikiliyor rahatsiz oluyor vs.gecenlerde bir arkadasimin 2.5 yasindaki oglu sunnet derisinin altindaki birikintiden dolayi ciddi enfeksiyon gecirdi ve acil sunnet soz konusu oldu,ama bu yastaki bir sunnetin cocugun psikolojisindeki yaralari tahmin bile edemezsiniz.Ne olursa olsun bebeklerimiz icin en hayirlisi olsun dilerim.