2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kizlar bakim urunlerini takim almaniza gerek yok,her markanin guzel urunleri oluyor,onlardan kombin yapmakta fayda var.
-Ilk once dikkat etmeniz gereken goz yakmayan bir sampuan bulmak,ben 2 yildir oyle bir sampuan kesfedemedim ne yazik ki(goz yakmiyor ibaresine aldanmayin),bebeginizden once kendiniz bir deneyin derim,ve goz yakmayan bir urun bulursaniz paylasin lutfen.
-en onemli kozmetik bence pisik kremidir ve ben sudocrem tavsiye ederim.
-bebeginiz cok cabuk buyuyecegi ve cildi cok gerilecegi icin de her gun banyodan sonra masaj yaparak yaglamalisiniz,bunun icin de kaynatilmis sogutulmus zeytinyagindan daha iyi ve dogal bir urun bulamazsiniz,bebe yaglarinin cogu paraben icerir.
-bir de cok gerekli olmamakla birlikte arada bir gerekbileceginden bir de bebek pudrasi alabilirsiniz,ben bebeten kullaniyorum.Ama pudrayi da cok abartmamak lazim,gozenekleri tikiyor o da.
bebege baska kozmetik gerekmiyor.

kendiniz icin de dogumda sonrasi icin bir gogus ucu kremi mutlaka edinin-lansinoh oneririm,mustela da fena degil ama lansinohun yerini tutamaz.bir de yine vucudunuzu nemlendirmek icin yag karisimi,zevkinize gore aktardan alip karistirin yada gebelikte kullandiginiz yaglara devam edin.belki gogus pedlerine de ihtiyac duyabilirisiniz ve hamilelikte oldugu gibi emzirme doneminde de gunes koruyucuyu yuzunuze surmeyi ihmal etmeyin,olusan lekelerin tedavisi ne yazik ki cok zor oluyor.

kizlar bakim urunlerini takim almaniza gerek yok,her markanin guzel urunleri oluyor,onlardan kombin yapmakta fayda var.
-Ilk once dikkat etmeniz gereken goz yakmayan bir sampuan bulmak,ben 2 yildir oyle bir sampuan kesfedemedim ne yazik ki(goz yakmiyor ibaresine aldanmayin),bebeginizden once kendiniz bir deneyin derim,ve goz yakmayan bir urun bulursaniz paylasin lutfen.
-en onemli kozmetik bence pisik kremidir ve ben sudocrem tavsiye ederim.
-bebeginiz cok cabuk buyuyecegi ve cildi cok gerilecegi icin de her gun banyodan sonra masaj yaparak yaglamalisiniz,bunun icin de kaynatilmis sogutulmus zeytinyagindan daha iyi ve dogal bir urun bulamazsiniz,bebe yaglarinin cogu paraben icerir.
-bir de cok gerekli olmamakla birlikte arada bir gerekbileceginden bir de bebek pudrasi alabilirsiniz,ben bebeten kullaniyorum.Ama pudrayi da cok abartmamak lazim,gozenekleri tikiyor o da.
bebege baska kozmetik gerekmiyor.

kendiniz icin de dogumda sonrasi icin bir gogus ucu kremi mutlaka edinin-lansinoh oneririm,mustela da fena degil ama lansinohun yerini tutamaz.bir de yine vucudunuzu nemlendirmek icin yag karisimi,zevkinize gore aktardan alip karistirin yada gebelikte kullandiginiz yaglara devam edin.belki gogus pedlerine de ihtiyac duyabilirisiniz ve hamilelikte oldugu gibi emzirme doneminde de gunes koruyucuyu yuzunuze surmeyi ihmal etmeyin,olusan lekelerin tedavisi ne yazik ki cok zor oluyor.

yazdıklarını beynime kazıdım :27:

Merhabaaa, uzun zaman sonra yine geldim :)
Artık amerikadayız. Annem babamdan kopmak çok zor oldu tabi. ama yine de geldim.
Geleli 1 hafta oldu. Evimize yerleştik. Doktor randevumuzu da aldık. Artık eylülü bekliyoruz.
Burada yanlız olmaktan korkuyorum ama Allah yardımcımız olur inşallah.
Bunlar da mahallede, newyork'ta ve central parktan resimler.
$3.webp $1.webp $2.webp

iyi geceler kızlar bizde bugün 2 doz aşımızı olduk kızımla misafirimiz vardı güzel bir gün geçirdik günü çabuk bitirdik en azından şimdi kızımın babasıylada konuştuk biz uzanıyoruz kendinize ve bebişlere dikkat edin öptüm hepinizi:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

Artık amerikadayız. Annem babamdan kopmak çok zor oldu tabi. ama yine de geldim.
Geleli 1 hafta oldu. Evimize yerleştik. Doktor randevumuzu da aldık. Artık eylülü bekliyoruz.
Eki Görüntüle 450301 Eki Görüntüle 450302 Eki Görüntüle 450303

Hoşgeldin... Hakkınızda hayırlısı olsun kolay alışırsın inşaallah.. Hem bebişin var hiçte yanlız kalmazsın :16::16: Hem bizlerde varız.
Çok tatlı çıkmışsın.. Eşinin görevi dolayısyıla mı gittiniz Amerkiya?

Hoşgeldin... Hakkınızda hayırlısı olsun kolay alışırsın inşaallah.. Hem bebişin var hiçte yanlız kalmazsın :16::16: Hem bizlerde varız.
Çok tatlı çıkmışsın.. Eşinin görevi dolayısyıla mı gittiniz Amerkiya?

Yok sadece dogum icin geldik. Bebegin amerikan pasaportunu alip hemen geri donucez.

:21::21::21::16::16::16::16: Biz gedikkk bizim koca göbişimize yer açınnnnnn :)

Kızlar bugün Aişemi gördüm cadı kzıım korkttu beni gayet iyi çok şükür elhamdüllilah. Bi sıkıntı yok sadece sen çok kilo alma eğer sen alırsan bebiş alımını durdur dedi hamur tatlılarını hamur işini kes dedi dedide dedi :36::36::36: doktor kaşındığımı söyledim karnın gerildİğindendir her ihtimale karşı karnın büyüor safrakesesi salgısı artmış oalbilir dedi kan tahlili yaptırdım

Ayağımdaki şiş ve kan birikmesi için kalp damar dotorna gittim ve bana VARİS ÇORABı önerdi bu sıcaklarda böğğğğğğ en korkunç yanıda fiyatı ayaktan kalçaya kadar olan 160 külotlu hamile varis çorabıda 260tlcikkkkkkkk :35::35:

Alıp almamaya karar vereemedim :24::24:

Böyle işte kuzular.. karar aldım daha kendimi yormuycam yoksa Aişem susuyo ses yapmıyo bende üüzlüyorum bu arada günde 10 kere en az hissetmek gerekirmiş hissetmemek su azlığından kaynaklanabilirmiş. Kendimizi çok yoruncada hissedemezmişiz falan filaannn :32::32:

ohh mis canım korktuğun gibi değil bak, aklımıza kötü şeyler getirmemeliyiz:nazar:

Çok şükür canım çok sevindim Aişe kuzuya, minnak şeyler:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Eki Görüntüle 450301 Eki Görüntüle 450302 Eki Görüntüle 450303

Hoşgeldin canım, hiç korkma Allahım yardım eder inşallah :nazar:

anchusa da hiç gözükmüyor ya O da çıkacaktı yurtdışına iş için felan ondan mı gelemedi acaba ???

:26:

İyi akşamlar hanımlar
Bugün doktor kontrolümüzde bebeğimizin midesinde asit tespit edildi. Miktarı azmış fakar başlangıç olabileceği söylendi. Detaylı ultrasona girdim bütün organlarına uzuvlarına tek tek bakıldı bişey çıkmadı herşey yolundaydı çok şükür. Yalnız mide de asit görüldü. Perinatoloji bölümüne gönderildi zaten orda bakıldı detaylı ultrasona. Şimdi bir kaç tahlil test yaptırıcaz nedenini anlamaya çalışacaklar bakalım neler olucak. Allahtan hayırlısı diyorum

Sizin aranızda hiç böyle bir durum yaşayan oldu mu merak ettim?

İyi akşamlar hanımlar
Bugün doktor kontrolümüzde bebeğimizin midesinde asit tespit edildi. Miktarı azmış fakar başlangıç olabileceği söylendi. Detaylı ultrasona girdim bütün organlarına uzuvlarına tek tek bakıldı bişey çıkmadı herşey yolundaydı çok şükür. Yalnız mide de asit görüldü. Perinatoloji bölümüne gönderildi zaten orda bakıldı detaylı ultrasona. Şimdi bir kaç tahlil test yaptırıcaz nedenini anlamaya çalışacaklar bakalım neler olucak. Allahtan hayırlısı diyorum

Gecmis olsun. Hic boyle bir sey duymamistim simdiye kadar. Insallah gecici bir durumdur.

İyi akşamlar hanımlar

Bende hiç duymamıştım, Allahım şifa versin.

Umarım birşey çıkmazzzzzz canım, içini ferah tut sen, bak diğer hiçbir şeyde sorun yokmuş, uak bir ayrıntıdır bu da, hallolur inşallah merak etme:nazar:

Gecmis olsun. Hic boyle bir sey duymamistim simdiye kadar. Insallah gecici bir durumdur.

Bende hiç duymamıştım, Allahım şifa versin.

Umarım birşey çıkmazzzzzz canım, içini ferah tut sen, bak diğer hiçbir şeyde sorun yokmuş, uak bir ayrıntıdır bu da, hallolur inşallah merak etme:nazar:

Enteresan bir durum arada olurmuş böyle ama nedenini bulması biraz zor olurmuş. İlk düşündükleri kendi doktorumla perinatoloji doktorunun kan uyuşmazlığı oldu ki eşimle benim kan grubumuz + pozitif benim A eşimin 0 pozitif ama yine de ikimizin kan gruplarına yine bakacaklar kell dufy kan uyuşmazlığı diye bişeye bebekte anemi şüphesi duydular öyleyse halletmesi kolay dedi bebeğe anne karnındayken kan veriliyormuş. belki de kendiliğinden düzelecek kimbilir diye şıklar hoş iç açıcı değil. insanın canı sıkılıyor tabi haliyle bakalım neler olucak. 3 ayım kaldı şimdiye kadar da bir sıkıntım yoktu çok şükür inşallah hayırlısıyla doğururum kızımı diyorum :nazar:

Filiz hosgeldin canım ne güzel resimler hiç kilo da almamisain, Allah utandirmasin pişman etmesin girdin bı yola artık...

Kızlar bu arada ben 80 kilo olmuşum yaa, kızımda 83 le doguma girmiştim ve daha 2 ayim vaaarrr:(
Nolacak benim Halim yaa nerde hata yapıyorum moralim çok bozuldu, yürüyüş yapiyomusunuz??

Masumiyet gecmis olsun inşallah kendiliğinden düzelir bu tatsız durum

Filiz hosgeldin canım ne güzel resimler hiç kilo da almamisain, Allah utandirmasin pişman etmesin girdin bı yola artık...

Kızlar bu arada ben 80 kilo olmuşum yaa, kızımda 83 le doguma girmiştim ve daha 2 ayim vaaarrr:(
Nolacak benim Halim yaa nerde hata yapıyorum moralim çok bozuldu, yürüyüş yapiyomusunuz??

TakmA kafana boşver bende güyaaa 90la bitirecektim şimdiden 91 oldum :21::21: doktor bi liste verdi buna uyarsan ayda bir kilo alırsın diye ben bugün başladım ona uymaya :) Doktor sordu kaç kilo aldın dedim 14 dedi listeye uymuyormusun dedim bugün başladım :33::33::33:
Yürüyüş yapacamda ayağımın ağrısı bi insin geçsin yapmam lazım yoksa iyice hökümet olacam :27::27:

İyi akşamlar hanımlar

Allah şifa versin canım çevremde de hiç duymadım geçici bir şydir inşaAllah...

bu 80 kılo oldum 90 kılo oldum olayına fazla takılmayın bence.bebegınız saglıklıysa zaten sorun yok demektır.ben de fazla kıloloyum ama zaten hamıle kalmadan da kılom vardı.bu yuzden kac kılo aldıgınız daha onemlı...daha onemlı bebek huzurlu olsun boswerın verılır kıloo...:)

Hanımlar biz bugün doktora git gel yorulduk Ankara trafiği İstanbulu geçti melih gökçek yolları yapıyoooo güya her yer karman çorman :35:
Biz uyumaya gidiyoruz kızımla hayırlı geceler herkese:16::16:

Acilll ay kizlar oglenden beri agrim var bacak ic kisimda yuruyemiyorum inanin.otururken ssorun yok pek ayakta adim atamiyorum varmi yaayan neden acaba?karnimda agri yok.baski eklinde ama hafif baski var asagi.yazliktayiz yarin doncez iyi degilim ya????

Back
X