2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

acilll ay kizlar oglenden beri agrim var bacak ic kisimda yuruyemiyorum inanin.otururken ssorun yok pek ayakta adim atamiyorum varmi yaayan neden acaba?karnimda agri yok.baski eklinde ama hafif baski var asagi.yazliktayiz yarin doncez iyi degilim ya????
kasık bölgendemi baskı hissediyorsun

iyi akşamlar kızlar!! biz teras keyfi yapıyoruz ohhh serin serin :))) bebek bakım setlerini araştırdım en iyisi hangisi diye... nivea alacaktım bugüne kadar ama fikrimi değiştirdim... tek kozmetik içermeyen bakım ürünü sebamedmiş ondan almaya karar verdim.. iki farklı çeşidi var setlerde.. biri yenidoğan seti 140 tl ama bayaa gider boyutları büyük.. diğeri 65 tl gibi 100-150 ml arası ürünler.. araştırdım paylaşayım dedim sebamedi doktorlar da öneriyormuş bilginiz olsun ;)) aaa eğer set alamam almam derseniz tek tek ürün tercihiniz de sebamed olsun derim.. farklı ürünlerin çeşitleriyle set yapmak ph dengesizliği yaratabilirmiş ve bebeğin cildi kabullenmeyebilir allerjik reaksiyon yapabilirmiş.... dedim ya ben paylaşıyorum isteyen araştırabilir ;))) herkesi öpüyoruz kızımla :16: kendinize çok iyi bakın duştan sonra bebe yağını unutmayın ;)

iyi akşamlar kızlar!! biz teras keyfi yapıyoruz ohhh serin serin :))) bebek bakım setlerini araştırdım en iyisi hangisi diye... nivea alacaktım bugüne kadar ama fikrimi değiştirdim... tek kozmetik içermeyen bakım ürünü sebamedmiş ondan almaya karar verdim.. iki farklı çeşidi var setlerde.. biri yenidoğan seti 140 tl ama bayaa gider boyutları büyük.. diğeri 65 tl gibi 100-150 ml arası ürünler.. araştırdım paylaşayım dedim sebamedi doktorlar da öneriyormuş bilginiz olsun ;)) aaa eğer set alamam almam derseniz tek tek ürün tercihiniz de sebamed olsun derim.. farklı ürünlerin çeşitleriyle set yapmak ph dengesizliği yaratabilirmiş ve bebeğin cildi kabullenmeyebilir allerjik reaksiyon yapabilirmiş.... dedim ya ben paylaşıyorum isteyen araştırabilir ;))) herkesi öpüyoruz kızımla :16: kendinize çok iyi bakın duştan sonra bebe yağını unutmayın ;)

Vajinaya dogru hafif baski.ic kemiklerim agriyor bacakta.offf.magnezyum ve minoet ictim hala ayni.
bence doktoruna veya hastanenin nöbetçi doktoruna tlf ulaş
muhakkak doktordan bilgi alınmalı hiç birşey yoktur inşallah erken doğum felam ama çok ta rahat olmamamız lazım normalin dışındaki her sıkıntı bence doktora bildirilmeli

Acilll ay kizlar oglenden beri agrim var bacak ic kisimda yuruyemiyorum inanin.otururken ssorun yok pek ayakta adim atamiyorum varmi yaayan neden acaba?karnimda agri yok.baski eklinde ama hafif baski var asagi.yazliktayiz yarin doncez iyi degilim ya????

Bacak iç kısımlarındaki ağrı bende idrar yolu enfeksiyonundandı. Sonra geçti ama..

Bu arada ben de8 kilo aldım :)

günaydın güzel anneler biz uyuyamadık çok acıkmışız çünkü kalkıp kahvaltı yaptık kızımla:)

Günaydın teyzoşlar

Bizde erkenden uyandık kahvaltımızı yaptık, çamaşır ve bulaşıklarımızı makineye attık size geldikkkkkkk:1:

ayyyy neden erkenden kalkıyorsunuz:31::31: ben sbah içimden sayarak kalkıp işe geldim:50::50: keşke evde yatsaydım:31:
çok çalışkan hatunlarsınız:6::6::6:

Günaydın herkese, ben de erkenden kalkıyorum artık, gece de uyuyamıyorum. Ufaklılıklar şimdiden antrenman yaptırıyor bize az uyku konusunda :1:

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrr:))
bugün itibariylee 11.70 kg almışım vatana millete hayırlı olsun hahaha:DDD ömrümde ilkkez gördüğüm kiloyu görüyorummm
7 temmuzdaaa yakın bir akrabamın düğünü varrr kıyafet aldım dün umarım kilo almam ozaman kadar:D vallahi olmazzz elbise:DDD
aldığım yer soruyorum nekadar sürede değiştirebilrim 1 hafta dediler gelin biz bunu 15-20 gün yapalım dedim ben hamileyim heran kilo alabilirim başka kıyafet bakarım tamam dedilerr:DDD anlayışlı esnafım benim:D

ayyyy neden erkenden kalkıyorsunuz:31::31: ben sbah içimden sayarak kalkıp işe geldim:50::50: keşke evde yatsaydım:31:

aynen canım yaaaa yastıkğımla ayrılmakk çok zorrr geliyor artık:DD
hemde yatakta bana ait yastık sayısı çoğalmışken:DDD
yok sırtıma yok bacak arama:D yok kafamaaa hangi birisinden ayrılsam bilemiyorum hehehe

ya bende çok uyumak istiyorum ama maalesef karnım çok acıkıyor, hemde uyuyamıyorum, hem zırt pıt tuvalete gidiyorum uykum kaçıyor...

Çok uyku düşkünü bir tip değildim ama en azından hafta sonu 9-10 yapıyordum zorda olsa ama şimdi iş saatimde hatta daha erken ayaktayım............

Çok arıcaz bugünleri ama keşke uykum olsa:26:

Gunaydın kızlarrr nasılsınız ???

Cpok uykusuzummmmm benım mınık dun okdr yukarı cıktıkı herhalde dedım agzımdan cıkmaya nıyetı var:))))ama cok acıdı karnım halada ole yukarda duruo dun gece hıc uyutmadı benı eve gıtmek ıcın can atıyorummmmmm

kızlar 2011 eylül annelerinin geçen sene bu zamanlarını okuyorum ne tatlı bizler gibi telaşlardalarmış:))) çok hoş yaaa anyı şeyler yaşamışız:)

aynen canım yaaaa yastıkğımla ayrılmakk çok zorrr geliyor artık:DD
hemde yatakta bana ait yastık sayısı çoğalmışken:DDD
yok sırtıma yok bacak arama:D yok kafamaaa hangi birisinden ayrılsam bilemiyorum hehehe
hele bunların son rahat zamanlarımız olduğunu düşünürsek daha da zorlaşıyor:1::1:
ya bende çok uyumak istiyorum ama maalesef karnım çok acıkıyor, hemde uyuyamıyorum, hem zırt pıt tuvalete gidiyorum uykum kaçıyor...

Çok uyku düşkünü bir tip değildim ama en azından hafta sonu 9-10 yapıyordum zorda olsa ama şimdi iş saatimde hatta daha erken ayaktayım............

Çok arıcaz bugünleri ama keşke uykum olsa:26:

doğru cnm bu tuvalet işi benim de canımı sıkıyor.:1: hep öyledir zaten.ben erken kalkacağımı bildiğim için uyku tatlı geliyor. ben de pazar günleri erkenden uyanıyorum:50:sinir oluyorum kendimee:49:

Biz geldikkkk kahvaltımızı hazırladık bişey yaptık onun pişmesini bekliyoruzz :56::56:

Nasılsınız bakalım biz çok iyiyz dün kızımı gördüm balım benim yerim onu ben :21::21: Sizler nasılsınz..

Back
X