2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

slm kızlar bz geldık .. sabahtan kahvaltıya gıttık ordan alısverıse.. bebek ıcın dalının alt acma paketınden aldımmm.. kotex markanın ultra gecesı cıkmıss yogun gunlerde dıo ben hastane ıcın ondan aldım..hasta bezıde ıstıolar burda.. bı paketde ondan aldık .. onlarıda hallettık hayırlısıylaa...
eeve geldıkk.. halılarım yıkamadan gelmıstı evı sıl supur onları yerlestırdık , camasır yka banyoyu yıka derkenn popom yenı yer gordu:1::1::1:anca gırebıldımm.. aksama volkan konak konsserı var gıdermıyım bılmem :6:....gecmıs yapımm sızlerde ıyısınızddır ınsss:nazar::nazar::nazar:

Eki Görüntüle 450642 Eki Görüntüle 450643 Eki Görüntüle 450644 Eki Görüntüle 450645

sızleerde bunlardan alıcakmısınızz buarada bızımm devlet hastanesı bunları ıstıo malesef..:25:

Hoşgeldinizz.... Oh ne güzel bir sürü iş yapmışsınız :nazar::nazar: Dalinin alt açma bezleri marketlerde satılıyor mu? Hasta bezi alıp almama konusunda kararsızım ama lazım oluyormuş öyle söylüyorlar.

çiftt rakama düşmüşümmmmm:46::46::46::46::46::nazar::nazar::nazar:

:nazar::nazar: Bende 60 lara düşecem yakında :21::21:

Yemeğimizi yedik geldik gidip cıbı cıbımızı olalım. Bir sürü ütüm var da ayakta kalmamak için yapmıycam şu ayaklarım azcık normele dönsün bir sürü ütü beni bekliyor :14::14: Ben çıkıorum kızlar kendinize bebişlerinize cici bakın :16::16:

İyi akşamlar hanımlar
Bugün doktor kontrolümüzde bebeğimizin midesinde asit tespit edildi. Miktarı azmış fakar başlangıç olabileceği söylendi. Detaylı ultrasona girdim bütün organlarına uzuvlarına tek tek bakıldı bişey çıkmadı herşey yolundaydı çok şükür. Yalnız mide de asit görüldü. Perinatoloji bölümüne gönderildi zaten orda bakıldı detaylı ultrasona. Şimdi bir kaç tahlil test yaptırıcaz nedenini anlamaya çalışacaklar bakalım neler olucak. Allahtan hayırlısı diyorum

Sizin aranızda hiç böyle bir durum yaşayan oldu mu merak ettim?
gecmıs olsun cnm ıns hemen duzelır

Filiz hosgeldin canım ne güzel resimler hiç kilo da almamisain, Allah utandirmasin pişman etmesin girdin bı yola artık...

Kızlar bu arada ben 80 kilo olmuşum yaa, kızımda 83 le doguma girmiştim ve daha 2 ayim vaaarrr:(
Nolacak benim Halim yaa nerde hata yapıyorum moralim çok bozuldu, yürüyüş yapiyomusunuz??
hergun yapamıyorum cnm haftada 2 yada 3 oda bazen degsıoo yuruyemıyorum ayaklarım cok uyusuoo buaralar
Kızlar Merhabaa,

Benim göğüslerimden sarı renkte süt gelmeye başladı, panik oldum birden normal midir sizce?
Bendede 3 aydır yaklasık var cnmm sıkmıyorumm amaa.. bzen dayanamıyorum arada ellıyorum buarada goguslerım kasınıoo catlıycak sanırım:5:
ayyy 3 haftadır salladığım ütüyü bugün yapmam gerek, Allahım güç versin banaaa

poff bu sıcaktaaaa da hiç çekilmiyor :52::52::52:
ben gecen aksam ustu balkonda yaptım koca bır sepet utu yapmayıda hıc sevmem esımde hep utulu gıyerr mecbur yapıyorumm artık kolay gelee :))
kızlarrr bişey sorcam hastane cıkısları ölçüleri standartmı oluyo??? yanı boyu kılosu farkedıyormu acaba??
biz bugun alısverıse cıkıcazda,hastane cantasını hazırlıcam nasıpse,,

5o cm yazıo benımkınde cnmm

MAVISMAVISewt cnm satılıo markettden aldım bende eczanelerde var ama ıstedıgın yerden alabılırsın sanırmm markette daha uygun
hasta bezı lazım oluoo burda ıstıolarr hastanedee . sanrıım hastaneeye gıderken kocaman bı valızım olucak burda 3 gun yatıyorlar cnkı :))

Son düzenleme:
slm kızlar bz geldık .. sabahtan kahvaltıya gıttık ordan alısverıse.. bebek ıcın dalının alt acma paketınden aldımmm.. kotex markanın ultra gecesı cıkmıss yogun gunlerde dıo ben hastane ıcın ondan aldım..hasta bezıde ıstıolar burda.. bı paketde ondan aldık .. onlarıda hallettık hayırlısıylaa...
eeve geldıkk.. halılarım yıkamadan gelmıstı evı sıl supur onları yerlestırdık , camasır yka banyoyu yıka derkenn popom yenı yer gordu:1::1::1:anca gırebıldımm.. aksama volkan konak konsserı var gıdermıyım bılmem :6:....gecmıs yapımm sızlerde ıyısınızddır ınsss:nazar::nazar::nazar:

Eki Görüntüle 450642 Eki Görüntüle 450643 Eki Görüntüle 450644 Eki Görüntüle 450645

sızleerde bunlardan alıcakmısınızz buarada bızımm devlet hastanesı bunları ıstıo malesef..:25
nıye bu kadar acele edıyorsunuzkı?

ben gecen aksam ustu balkonda yaptım koca bır sepet utu yapmayıda hıc sevmem esımde hep utulu gıyerr mecbur yapıyorumm artık kolay gelee :))

Sağol canım o kadar çoktu ki başka hiç bir iş yapamadım rezil gibi evim ama napim yarım gün ütü yaptım başka bişi yapamiciiim:52:

inşallah misafir felam gelmez, çünkü ne zaman ağır oluyum evim rezil gibi olur biri damlar gelir :30:

kızlar şimdi Gürkan Kubilay'ı izliyorum da çocuğunuz olursa boyu kaç cm olur hesaplayabilirsiniz dedi ve bir formül verdi...

Kız çocuğu için : Annenin boyu + babanın boyu - 13 / 2

Erkek çocuğu için : Annenin boyu + babanın boyu + 13 / 2

Yani ben 160 cm babiş 185 cm ikisinin toplamı 345 + 13 = 358 / 2 = 179

Yani bu formüle göre benim paşa 179 cm felan olacakmış :27::27::27:

slm kızlar,

herkesler iyidir inşallah :nazar: Ben geceleri uyuyamamaya başladım artık, hem sıcak, hemde göbiş iyice büyüdü, sağa sola dönmek zor olmaya başladı, ağustosta ne yapacağım acaba diye düşünüyorum ama oğluş herşeye değer :16:

Merhabaaa kızlarr

Bende geceleri çok zor uyuyorum :( nefes darlığı yaşıyorum zaten burundan nefes alamıyorum sağa sola çok dönüyorum :44:

sızleerde bunlardan alıcakmısınızz buarada bızımm devlet hastanesı bunları ıstıo malesef..:25
nıye bu kadar acele edıyorsunuzkı?

cunkı tek basıma yasıyorum yardım edebılecek kımsem yok markettler oturdugumm yere uzak yokuslu dık bıyerde yasıyorumm.. oyuzden son ayımda cıkamıycam ıcın aldım sımdıdenn .. benımde aılem yanımda olsaydıı onlar herseyımı hallederdıı :5::5::5::5::5::5::5::5:

Son düzenleme:
Sağol canım o kadar çoktu ki başka hiç bir iş yapamadım rezil gibi evim ama napim yarım gün ütü yaptım başka bişi yapamiciiim:52:

inşallah misafir felam gelmez, çünkü ne zaman ağır oluyum evim rezil gibi olur biri damlar gelir :30:

nezaman dagınık olsa bırı gelır zaten cnmm :1::1::1::1::1::1:bız hamıleyızz artık kusura bakmıycaklar ıdare edıceklerr:34:

bende dalinin altaçma paketini aldım canım daha iyi bence..ben daha hasteneyle konuşmadım temmuzda gitcem sorarım ne lazım diye ...baya bişeyleri halletmişsin eferim sana :46:

kızlar selam biz dün babamız ve kızımız denize gittik ama su baya soğuktu ama ben yinede girdim:) bi güzel serinledik kızımla... bu arada ben bi türlü doktorları bulamıyorum yaaa devletteki sürekli ameliyathanede bnm doktor da izine çıkmış delircem yaa ne sonucumu gösterebildim nede kızımı görebildim:( bu arada alışverişler nerdeyse tamamlanmış gibi ama herşeyi en ince ayrıntısına kadar şimdiden almaya gerek yok bence annişler her hastanenin yanında mutlaka eczaneler var acil lazım olursa alınır hemen ben göğüs pompası bebek yağı biberon falan almıcam şimdiden belkide sütümüz hemen gelir hiç gerek kalmaz onlara... zaten en fazla 2-3 gün yatırıyolar oda sezeryanda... normal doğumda 1 gün zaten öle değilmi ama:44: bu arada bnm kız bugün karnımdan dışarı çıkacak gibi tekmeledi yürürken bi an delinecek sandım karnım:1:

nezaman dagınık olsa bırı gelır zaten cnmm :1::1::1::1::1::1:bız hamıleyızz artık kusura bakmıycaklar ıdare edıceklerr:34:

ayyy nerde öle anlayışlı insanlar be cnm hemen konuşmaya başlıyo millet aaaa ne pasaklı olmuş hamilelikte bu kadın vs die insanı deli ediyolar:47: sanki kendileri pür paktı he:37: ben bugün kocişe süpürttürdüm valla evi artık yapamıyorum ağrı giriyo heryerime:50: doğum için temizliğede annem gelecek:52:

kızlar selam biz dün babamız ve kızımız denize gittik ama su baya soğuktu ama ben yinede girdim:) bi güzel serinledik kızımla... bu arada ben bi türlü doktorları bulamıyorum yaaa devletteki sürekli ameliyathanede bnm doktor da izine çıkmış delircem yaa ne sonucumu gösterebildim nede kızımı görebildim:( bu arada alışverişler nerdeyse tamamlanmış gibi ama herşeyi en ince ayrıntısına kadar şimdiden almaya gerek yok bence annişler her hastanenin yanında mutlaka eczaneler var acil lazım olursa alınır hemen ben göğüs pompası bebek yağı biberon falan almıcam şimdiden belkide sütümüz hemen gelir hiç gerek kalmaz onlara... zaten en fazla 2-3 gün yatırıyolar oda sezeryanda... normal doğumda 1 gün zaten öle değilmi ama:44: bu arada bnm kız bugün karnımdan dışarı çıkacak gibi tekmeledi yürürken bi an delinecek sandım karnım:1:

eczanelerde daha yuksek fıyatları cnm bılmem bılıomusunn.. buarada bızım hastanenın ıstedıklerını bıldıgım ıcın aldımm benn hazır olsun dıe.. pımpırıklı oluncada bıraz bole oluo hersey kusursuzz olucakk:1::1::1::1::1:masallahh cnm kıızınaa bızde yemek yedık kıızım sımdı costuu :nazar:

Son düzenleme:
ayyy nerde öle anlayışlı insanlar be cnm hemen konuşmaya başlıyo millet aaaa ne pasaklı olmuş hamilelikte bu kadın vs die insanı deli ediyolar:47: sanki kendileri pür paktı he:37: ben bugün kocişe süpürttürdüm valla evi artık yapamıyorum ağrı giriyo heryerime:50: doğum için temizliğede annem gelecek:52:

ole yapanlarınn asıll bıtaraflarındann akıodurr pıslık :) hıc ole ınsanları sevmem.. hamıle hamıle bıle elımden gelenınn fazlasını yapıyorum saolsun esımde cok yardımcı oluyor .. bende esıme temızlık yaptırdım bugunn gorsen halını ter ıcındde kaldıı :1::1::1::1::1::1:

eşimle tartıştım ya....

Her zamanki gibi üste çıkıp benim sinirimi bozdu, o kadar güzel beceriyor ki bunu...Her zaman aynı....Bu da beni daha çok sinirlendiriyor.

Eskiye göre ona olan zaafımı baya törpüledim ama halen uçlarım var, inşallah onları da atlatacağım, bebeğim olunca hiçbir şeyi kafama takmayacağım özellikle eşim konusunda, ne hali varsa görsün!!!

eczanelerde daha yuksek fıyatları cnm bılmem bılıomusunn.. buarada bızım hastanenın ıstedıklerını bıldıgım ıcın aldımm benn hazır olsun dıe.. pımpırıklı oluncada bıraz bole oluo hersey kusursuzz olucakk:1::1::1::1::1:masallahh cnm kıızınaa bızde yemek yedık kıızım sımdı costuu :nazar:

ewet birazdaha pahalı cnm ama hiç gerekde kalmayabilir onlara o yüzden dedim bide senin için demedim sen en iyisini yapmıssın tek başına herşeyle başetmek zordur rabbim sorunsuz tek nefeste kurtarsın inş seni...yemek yiyince daha bi çoşuyolar dimi:16: çossun tabi kızın annesi yeterki çossun:emir_bebek:

Back
X