- 25 Mayıs 2012
- 2.599
- 469
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
offffsss yaw kızlar artık giyecek bişe bulamıyorum yaaa herşey sıkıştırıyo sanki beni nefes alamıyorum hele dışarı çıkacağım zaman tam 3 saat gardrobun başında bekliyorum ne giysem die ancak elbise ile rahat ediyorum 2 tane elbisem var gidip gelip onları giyiyorumgülsemmi ağlasammı bilemedim şimdi
![]()
çok hoşssunn canım yaaaaaaaaa doğrusun sabah kalktığımda neden benimde bukadar midem kazınıyorr diye merak ediyordum:))nasıl tok kalalım kiii gece resmen yatak sporu yapıyorumsola dön doğrul sağa dön olmadı biraz sırt üstü dön olmadı tekrar sol prensin keyfini yapmak için hiç durmuyorum sabaha kadar
![]()
güle güle kullan canım ben de çok beğendim.
Canım bu indirimler nereden yapıldı? ben de alıcam suan ödedme asamasındayım ama 693 lira alıyo benden![]()
en az senin günün kalmş 70 e düşmüşsün ..bizden önce doğurursun sen doğumdan sonra bize yaz hmn tamam mı?
3.gebeliğim rahimde kalp şeklinde perde var doktorumun dediğine göre rahim perdeden dolayı büyüyemiyormuş ve düşüğe sebep veriyormuş. dün doktora gittiğimde drum kesenin sağlıklı olduğunu ve iyi yere yerleştiğini söyledi ve yüreğime su serptti. 12. haftaya geldiğimde vajina içinden dikiş atacak ki inşşh 12.haftaya gelebilirim.2. bebeğimi 9 haftalıkkken kaybettim kalbi yavaş attığı için durmuştu........
canım Allah kolaylık versin sağlık sıhat versin inş.herşey yolunda gider inş.
sağolun rabbim kavuşmayı nasip etsin
arkadaşlar yardım kafam çok karışık.rahimde perde var ve 5 haftalık hamileyim artı kan pıhtılaşmam sınırda çıktı böyle durumu yaşayan var mı.bebek 1 hafta geriden gidiyor. 1.bebeğimi düşürdüm 2 bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum
geçmiş olsun kadınlar kulübünün rahim ağzı yetmezliği diye bir forum başlığı var orada bu tarz sıkıntılı gebeler gebelikleri ile ilgili tecrübelerini bilgilerini paylaşıyor
bu konuda özel doktorların adlarını ve adreslerinide öğrenebilirsin
her şey güzel olur inşallah
canım idrar kültürü idrarda enfeksiyon olup olmadığını gösteriyor idrar tahlilinden daha değerli ben ayda1-2 defa yaptırıyorumkızlar idrar kültürü ne oluyor ? bu hafta sonucunu alcam siz de yaptırdınz mı?
çarşamba günü alcam inş sonucu bişey çıkmaz inş. bunun bi belirtisi var mı acaba?canım idrar kültürü idrarda enfeksiyon olup olmadığını gösteriyor idrar tahlilinden daha değerli ben ayda1-2 defa yaptırıyorum
arkadaşlar... size birşey danışmak istiyorum.. sizce bu ürün kullanışlı olur mu?? Tiny Love 3`ü Birarada Uykucu Ana Kucağı (18 Kg) - e-bebek.com
normalde prensesimize oda yapıcaz inş..bir de ilk aylar için yatak yanına beşik.. ayrıca anakucagı falan.. sonra bunları nereye kaldıracam telaşı olacak tabi.. bu ürün hem anakucağı hem de beşik olarak kullanılabiliyor diyor..4-5 ay için güvenli olursa alınabilir diye düşündük eşimle ama bir de size sorayım dedim ben...
çarşamba günü alcam inş sonucu bişey çıkmaz inş. bunun bi belirtisi var mı acaba?