2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Çantayı da 32. haftama gireyim hazırlarım herhalde kendime gecelik sabahlık aldımda iki takımda ince pijama aldımmı tamamdır

bendede bi takım ince pjama vardı hiç kullanmadım bi tanede uzun kollu aldım onlar yeter herhalde belki bide sabahlık alırım orda koridorda gezerken falan hatlar belli olmasın die... bu arada sen emzik aldınmı tatlım bnm doktor kesinlikle önermiyorum dedi bende düşünmüyodum zaten hem diş yapısını bozuyo hemde memeden uzaklaşmasını sağlıyomuş

bendede bi takım ince pjama vardı hiç kullanmadım bi tanede uzun kollu aldım onlar yeter herhalde belki bide sabahlık alırım orda koridorda gezerken falan hatlar belli olmasın die... bu arada sen emzik aldınmı tatlım bnm doktor kesinlikle önermiyorum dedi bende düşünmüyodum zaten hem diş yapısını bozuyo hemde memeden uzaklaşmasını sağlıyomuş

Canım ben emzik aldım dursun diye 19 tl de para verdim küçücük bi emziğe satıcı kızın ağzına kandım. Annem de kızdı ne emziği diye annem hiç sevmez yengemlerde hiç kullanmadılar ben aldım durusn diye ama kullanmam. Gecelik sabahlık boyuma göre buldum hepsi kısaydı ben uzun boy istedm bileklerime kadar koridorda yürümek gerekirse diye. Bide ince pijama laızm olur herhalde ben çok terliyen birisiyim ben yanıma yedek alacam bi kaçtane.

Kaınvalidem sağolsun bişeyler örüyormuş eli çok güzeldir. Kıyafetlerde almış benim annemde nevesimi felan diktirdi oda bişeyler ördü aldı annem gelirken onla gönderecek kaynanam :16::16:

sağol tatlım cevabın için ya millet kafamı karıştırıyo diyolar 60 derecede yıka yoksa bi işe yaramaz mikropları ancak kırılır diyolar ama 60 da yıkarsak o küçücük kıyafetler hepten gözden kaybolur herhalde:1: bide renkler bozulur bende senin dediğin gibi yapacam cnm uff daha çanta falan hazırlanacak park yatağı alınacak çok iş var çok:49::53:

bebişinin gelişiminede sanada maşallah:))
kıyafetlerin beyaz üzeri renkli desenliyse 60 derecedede yıkasan da renkler birbirine girmiyor
ben henüz oğluma hiç ama hiç birşey almadım ama benim 2. çocuğum olduğu için biraz tecrübe var kıyafetleri ister pazardan al ister çok markalı pahalı şeyler al üretirken bu konuya dikkat ediyorlar sanırım için rahat dilediğin gibi yıka birde mikrop olayına çok takılmayın derim çünkü onlarda hazırlıklı doğuyorlar biraz mikroplara

slm kızlarrrrr
nasılsınız?????????bebişleriniz iiii miii?
biz kızımla iyiyiz sadece biraz halsizlik ve bel ağrımız oluyooooo
eeeeeeeeeee artık büyüdük normalmişş........

bu arada göbişler kayulmuş maşallah... süperlerrrrrr

vallahi emzik her annenin sağ koludur benim oğlum 4 yaşında bıraktı şimdi 6 yaşına girecek dişleri inci gibi ben bolca almayı düşünüyorum

vallahi emzik her annenin sağ koludur benim oğlum 4 yaşında bıraktı şimdi 6 yaşına girecek dişleri inci gibi ben bolca almayı düşünüyorum

canım bende emzik konusuna pek sıcak bakmayan anne adaylarındanım
bıraktırması zor olur dieee,ama çalışan anne olucağım için ihtiyacın mutlaka olucak diyolar....

slm kızlarrrrr
nasılsınız?????????bebişleriniz iiii miii?
biz kızımla iyiyiz sadece biraz halsizlik ve bel ağrımız oluyooooo
eeeeeeeeeee artık büyüdük normalmişş........

bu arada göbişler kayulmuş maşallah... süperlerrrrrr

Hoşgeldin.. İyiyz biz.. Bende de halsizlik oluyor gün içinde 1 saat uyuyorum ben ancak kendime gelebiliyorum.. Bide ayaklarıkın şişi iniyor hepten inse süper olacak :)

MavisMavis+, mommy+, mericdemir2007, tentation
selam kızlarrrr ben geldimm
geçmiş yapayımmm uamarım çok kaynatmamışsınızdır

Gel göbiş tokuşturalım :))) 69 olduk.. Bakalım aynı güne denk getirip aynı gün doğurabilcez mi :1::1:

Kızlar çok sıcak ya ben dayanamıyorum ya :( Suyun altından çıkmasam ancadır.. Allahım dayanma gücü kuvveti versin.. Evdede canım sıkılıyor eşim evde kpss çalışıyor banada çalış diyoda hiç oturupta çalışasım yok yattığım yerde okuyorum :33::33: Ev aldı başını gidiyor pofuduk pofuduk oldum yaa :37::37:
hadi tokuşturalımm:)))
ama senin kızın olacaktı dimi sen bendne önce doğurursun fıstığını:)))

Hoşgeldin.. İyiyz biz.. Bende de halsizlik oluyor gün içinde 1 saat uyuyorum ben ancak kendime gelebiliyorum.. Bide ayaklarıkın şişi iniyor hepten inse süper olacak :)
bende de başladı el ve ayak şişkinliği.....
alyansımı artık takamıycam sanırımm....

MavisMavis+, mommy+, mericdemir2007, tentation
selam kızlarrrr ben geldimm
geçmiş yapayımmm uamarım çok kaynatmamışsınızdır

ay canım yaaaa haklısın geçmiş yapamıyrm zaten,baya kaynatılmış....
neyse hoşgeldin............

canım bende emzik konusuna pek sıcak bakmayan anne adaylarındanım
bıraktırması zor olur dieee,ama çalışan anne olucağım için ihtiyacın mutlaka olucak diyolar....
ben bir zararını görmedim zaten her bebek emziği kabul etmiyor benim gözlemlediğim anne sütü ememeyen veya huzursuz bebekler daha çok emziğe sarılıyor

kızlar
birkaç gündür hep ağlıyarak uyanıyrm ben yaaaaaa
çok kötü bişey uyanmak istiyrm aama uyanamıyrm,garip garip rüyalar....
sonra bütün gün aptal aptal dolanıyrm ortalıktaa.....

Kızlar 50lik şeker 142 sınır 140 ne olurki . Doktoru arıcam şimdi

korkma birşey olmazz canımm ama dikkat et diyebilrrr tam sınırdasın çünkü.
bugün sağlık ocağından bende kan almışlardır tokluk şekerine bakmışlarr öğleden sonra ebemizz aradı ilknur hanım sabah kahvaltı ypamışmıydınız ne yediniz diyorr 150 çıkmış şekerim, dedim ballı süt içtim sadece ama balı biraz fazlaydıı siizin normaldi de yüksek çıkmış biraz dr bey tekrar çağıralımm yineleyelim testi demiş, bana şeker ölçülecek dememiştiniz ben dikkat etmedim hiç bu hafta dedim yarın sabah gideceğim baklaım ne çıkacak.
ama içimden kötü birşey çıkacğaını söylemiyor

Canım ben emzik aldım dursun diye 19 tl de para verdim küçücük bi emziğe satıcı kızın ağzına kandım. Annem de kızdı ne emziği diye annem hiç sevmez yengemlerde hiç kullanmadılar ben aldım durusn diye ama kullanmam. Gecelik sabahlık boyuma göre buldum hepsi kısaydı ben uzun boy istedm bileklerime kadar koridorda yürümek gerekirse diye. Bide ince pijama laızm olur herhalde ben çok terliyen birisiyim ben yanıma yedek alacam bi kaçtane.

Kaınvalidem sağolsun bişeyler örüyormuş eli çok güzeldir. Kıyafetlerde almış benim annemde nevesimi felan diktirdi oda bişeyler ördü aldı annem gelirken onla gönderecek kaynanam :16::16:

anladım cnm yani sen yine kullanmassın ama kenardada bulunsun dediğin gibi... gecelikde dediğin gibi mutlaka yedek gerekiyo bende çok terliyorum bide kan meselesi falan var çıkar mıkar pjamaya pedden allah korusun:) bol bol iç çamaşırı koy cnm çantana bide çorap falanda koy doğumdan sonra insan üşüyomuş çok öle diyolar yani.. oh se3nin nevresimide annen mi dikti ayy ne güzel ben daha onuda alacam:15:

KIZLAR hastane çıkışı almaktan vazgeçip bunu alsam nasıl olur bide battaniye uydururum ne dersiniz Eki Görüntüle 451614

sadece bu olmaz hayatım bunun içerisindee iç dış zıbın falanda alman gerekirrr bebişler doğunc aüşüyorlarmışş iki kat giydiriyorlar o yüzden hatta ikinci battaniyeye bile sarıyorlarmış.

$Fotoğraf0510.webp

kızlaaar buda biziz kızımlaaaaaaa
ama bu 3 hafta önceki halimiz........

Back
X