onada alsın annesıı cıcı cıcı elbıselerr ayy onların ıcınde dusunuyorummdaa.. yerım ben onlarıayy bak benim kızda çok beğendi anne banada al die tutturduu ağlıyor:):)

heheee bende dıyorum cocukk aglayınca gecelerı bakarsın dıedee bakamaam benn ıse gıdıcem dıoo delı kocam benımewet canım ya uykunun tadını çıkar diyor herkes.. bende çok uyanıyorum uykum kaçıyor doğa anneliğe hazırlıyormus işde.. eşimde diyorki doğa beni de babalığa hazırlıyor deliksiz uyuyorum çocuğun ağlamasını duymayayım die:)

sabah uyanınca iki bardak su
kahvaltı, iki dilim peynir- 1 yumurta- 2 dilim ekmek, domates salatalık
ara da bir bardak yarım yagl süt, bir porisyon meyve. ( kavun- karpuz ince bir dilim- muz ise yarım- kayısı 4 tane gibi), 2 ceviz
öğlen 3 köfte kadar et- tavuk, bol salata, yarım kase yoğurt, 4 kaşık sebze yemeği, iki dilim ekmek( ekmekler tost ekmeği, 30 gr)
ara, bir porsiyon meyve, 10 fındık, 6 badem, 1 kepekli galeta
akşam 4 köfte kadar et- tavuk, bol salata, yarım kase yoğurt, 4 kaşık sebze yemeği, iki dilim ekmek( ekmekler tost ekmeği, 30 gr) ya da 6 kaşık bulgur pilavı
ara. bir bardak yarım yağlı süt, bir porsiyon meyve , 2 ceviz.
günde 2-3 lt su içmek lazım
bende meyveyıı dondurmayı abartmısımmmm sımdı dıkkat zamaanıı artıkk kg almak ıstemıyorumm