2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

dediklerin bende de oldu, tatlıyı çok severdim, bi ara hiç yiyemedim şimdi de hiç aramıyorum, meyve yerdim ama az yerdim, şimdi kilo kilo yiyorum, özellikle 3 ve 6. ay arası çok fazla salata yedim. Ben de diyorum ki bebeğim yararlı şeyleri yememi istiyor.

benmde oyle bazı seylerı canım ısterken aynı seyi bi zamn sonra hıç istemıyorum, gecen gün eve gttıgımde 5 tane domates yedım, tospa gıbıydım:))))
salatayı zaten asırı cok yıyorum, yemegın yanında salata deıl, salatanın yanında yemek yıyorum, ve buara dondurma ve karpuza sarmıs durumdayım:))

evet canım aynnen 28.hfta bıttıgınde 7.ayda bıtmış oluyor...

merhaba kızlar,

ben de 6,5 aylık hamileyim, 7 nin bitmesini sabırsızlıkla bekliyorum, zaten bende bi 27. hafta takıntısı vardı, hep 27. haftalık olanları görüp ben ne zaman o kadar olucam derdim, bu hafta takvimimde 27 yi görünce çoookkk sevindim.::32::32::32::32::32::32::32:

ben de yeni 7. aya girdim o zaman:34:zaten satım 23 aralıktı. 23 haziran bitti ve 7. aya girdim. benim hesap tutuyor bu şekilde:34:
yani kızlar 28. hafta bittiğinde 7. ayınızı bitmiş olmaz. 10 aya göre mi hesaplıyorsunuz siz:44:

evet zaten hamilelik 9 ay değil 10 ay sürüyo nerdeyse...9.5 ay..40 haftada 10 ay yapar

turkuazsuay gri de güzel bak bu da güzel hepsi güzel aslında fark yok:1:
3biurun1340373235.jpg

bunun markası ne nerden buldun canım?

bende 29+4 olduğuma göre 7,5 aylık ilan ediyorum kendimi :nazar:
10 ay hesabı yapıyorsan evet 7.5 aylıksın. ama halk arasındaki 9 aylık hesabına göre 7.5 aylıksan ağustos ortası dıoğumun. bu da sata uymuyor:44:
evet zaten hamilelik 9 ay değil 10 ay sürüyo nerdeyse...9.5 ay..40 haftada 10 ay yapar

evet cnm doğru söylediğin ama benim söylediğim yaygın olarak hesaplanan 9 aya göre.neyse benim de kafam karışmaya başlıypor yine:49:

31 haftaya kadar 7 aylık mı oluoo ben ole bılmıodum aklım karıstı:25::25::25:

evet kizlar bu tablo dogru cunku haftalar adetin baslangicina gore hesaplandigi icin ve de adetin ilk gunu hamile kalmadigimiza gore adetin 3. ya da 4. haftasi hamile kaldigimiz dusunulurse hafta ve y tutmuyo ay dersek 7*4 28 hafta yani 7 aylik degil 28 hafta +3 hafta =31 hafta diyince 7 ay bitmis oluyo

yok cnm yaa hepsı bıze aıt deıll 3500 kg olarak dogmus bı bebegınn ortalama degerlerı solee :

BEBEK: 3500 gr.
PLASENTA: 700 gr.
AMNİYON SIIVISI: 800 gr.
UTERUS (RAHİM): 900 gr.
MEME DOKUSU: 400 gr.
KAN HACMİNDEKİ ARTIŞ: 1250 gr.
DOKULARDAKİ SU ARTIŞ: 1250 gr.
ANNEDEKİ YAĞ HACMİ ARTIŞI: 3200 gr.
burdakı yazanlarr dogruysaa egerr bızım aldgımız kıloo dogumdan sonraa gıdıverır:9::9::9::9:

ama bizim henüz bebeğimiz 3.500 olmadiki su an ki kilo ile öle ama doğuma kadar ne olacak bakim:)

benim bi arkadaşımın iki kızı var, ikisini de 38. hafta dolar dolmaz doğurmuş, dr. lar 40 hafta diye fazla fazla söylüyorlar diyor, yani o en geç olasılıkmış.

herkezın farklı cnm benımm ablamm 41 haftada dogurdu meselaa oda sezeryan hıc sancısı olmadıı

herkesee selaammm biz geldik oğluşumla.. çok sıcak bi gün yaa ben evde otururken yanıyorum Allah çalışan annişlere yardım etsin valla:)

Back
X