Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkezın farklı cnm benımm ablamm 41 haftada dogurdu meselaa oda sezeryan hıc sancısı olmadıı
gayet guzel yaaaa nerden bu markasi ne travel sistem sanirim
travel sıstem cnmm agırlıgı 3 kg muss.. modelıde bu JOHNSON -DB 205
Bebek Arabası bende cok begeendım esıme aksama gosterıcem
buarada % 45 ındırımde gıttı gıdıyorda
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn herkeseeeee
sabah sağlık ocağına gittim tekrar((
tokluk şekerim 180 çıktı yawss( glioz yüklemeisnde bir sorun yoktu nerden çıktı şimdi bu anlamadım
inş almayız yaa tartılmaya korkuyorum artık eşim soruyor her seferinde 1 kg eksik söylüyorum:)
travel sıstem cnmm agırlıgı 3 kg muss.. modelıde bu JOHNSON -DB 205
Bebek Arabası bende cok begeendım esıme aksama gosterıcem
buarada % 45 ındırımde gıttı gıdıyorda
bız cok sey aldık bu sıteden hepsı gorundugu gıbı cıktı baska satılan magaza bakıpta sıparıs verebılırz cnmdur ben de gostereyim gelince fiyati cok uygun ama gorundugu gibi mi acaba
gittigidiyorda onun 3 tekerlisi de var o da guzel ama cift yonlu degil
cnm ben nüby anne meme ucu gıbı olanından aldımm Eki Görüntüle 452408
sağlık ocağında da yapıyolar mı bunu.. bikaç gün öncesinde yediğin en ufak bi tatlı bile etkiliyomuş doktorum demşti bana o yüzdendr belki de
didem alemsin valla canım:)))))))),arada hiç tartılmıyorumda bakalım ben nekadr oldum:)
bız cok sey aldık bu sıteden hepsı gorundugu gıbı cıktı baska satılan magaza bakıpta sıparıs verebılırz cnm
ben tıklayıncada kendı sepetım acılıo bos dıoo![]()
kızlar bebişlernz ne zamanlar daha çok oynuyo.. ben hep gündüz yürürken hareketliyken sallandıkları için uyurlar daha az hareket ederler diye okuyodum ama benmki ne zaman dışarı çıksam arabaya binsem coşuyo :) evde daha sakin.. bu işte bi terslik yokmu :) sizinkiler nasıl ?
cokgsel cnm kaca aldınn ııgunlerde kullan ıınss
yatak falan aldiniz mi peki
kızlar bebişlernz ne zamanlar daha çok oynuyo.. ben hep gündüz yürürken hareketliyken sallandıkları için uyurlar daha az hareket ederler diye okuyodum ama benmki ne zaman dışarı çıksam arabaya binsem coşuyo :) evde daha sakin.. bu işte bi terslik yokmu :) sizinkiler nasıl ?