bız cok sey aldık bu sıteden hepsı gorundugu gıbı cıktı baska satılan magaza bakıpta sıparıs verebılırz cnm
ben tıklayıncada kendı sepetım acılıo bos dıoo![]()
:)))) tamam canım demekki sepeti göstermiyor:)))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bız cok sey aldık bu sıteden hepsı gorundugu gıbı cıktı baska satılan magaza bakıpta sıparıs verebılırz cnm
ben tıklayıncada kendı sepetım acılıo bos dıoo![]()
ay çok tatlılarrrr şuana kadarkinin hepsi uyuyordu hemen face profili yaptımEki Görüntüle 452361
esımı tahmın bıle edemıyorumm
Eki Görüntüle 452362
sız hangısısınızz
ben 8 ve 6 numaralıya uyuyorumm:)) sısmısve duygusall
![]()
cokgsel cnm kaca aldınn ııgunlerde kullan ıınss
Eki Görüntüle 452425 2 ay olucak sanırım hemen hemen erken aldık bızz anneannemız aldı hattaa..
benımkı yemeklerden sonraa tatlı yersem bıdde deymeyın keyfınee..![]()
anladım cnm inşallah çıkmaz bişeygüzel haberlerini bekliyoruz.... benim de yarın şeker yüklemem yapılacak bakalım.ama ben hastaneye aç nasıl gideceğim bilmiyorum. sabahları gözüm dönmüş şekilde bulantı ve mide kazınmasıyla uyanıyorum. hemen kahvaltı yapmak istiyorum.nasıl gideceğim hastaneye bilemiyorum
![]()
travel sıstem cnmm agırlıgı 3 kg muss.. modelıde bu JOHNSON -DB 205
Bebek Arabası bende cok begeendım esıme aksama gosterıcem
buarada % 45 ındırımde gıttı gıdıyorda
ooo ben her saniye tartılıyorum afedersin wc ye girmeden çıktıktan sonra sabah aç karnına gece yatmadan:) mesela sabah ile aksam arasında 1.200 gr oynuyor bende 1 günde bu kadarmı yedim die söyleniyorum ama su çok içiyorum herlade ondan:)
çok güzel canım beğendim ama arabalar için biraz erken değil mi?
çok güzelmiş canım hem fiyatı hemde 3 kg olması çok iyi şaka gibi benm beğendğm de 15 kg mş vazgeçicem sanırım![]()
yatak da cok hos hangi siteden fiyat ne kadar cok sordum ama ben daha karar veremedim oyun parki mi karyola mi yoksa besik mi alsam diye
kızlar biberon almak istiyorum..avent yada dr.browns en iyisi diye duydum..cammı olmalı plastikmi..ne dersiniz:26::26:![]()
3kg mıtravel sıstem cnmm agırlıgı 3 kg muss.. modelıde bu JOHNSON -DB 205
Bebek Arabası bende cok begeendım esıme aksama gosterıcem
buarada % 45 ındırımde gıttı gıdıyorda
görüntü güzel canımama özellikleri nasıl
kaç kilo, tek elle kapanabiliyormu çift yönlümü vs..
kızlar bebişlernz ne zamanlar daha çok oynuyo.. ben hep gündüz yürürken hareketliyken sallandıkları için uyurlar daha az hareket ederler diye okuyodum ama benmki ne zaman dışarı çıksam arabaya binsem coşuyo :) evde daha sakin.. bu işte bi terslik yokmu :) sizinkiler nasıl ?
canım kesinlikle cam biberon al plastikler kansorejen madde içeriyor..cam daha sağlıklı...ben biberonda almıcam siz niye alıyorsunuz anlamadım ? çalıştığınız için mi emziremiceksinizkızlar biberon almak istiyorum..avent yada dr.browns en iyisi diye duydum..cammı olmalı plastikmi..ne dersiniz:26::26:![]()
ayy 3kg mıymış gayet iimiş. ben sımdı almıycam bebek arabasını ama, bu fıyat olarakta ii.. almınacım 15 kg'sa hemen vazgec bencede..
ben de öyleyim akşam yatarken ve sabah aç karnına istinasız tartılıyorum her günooo ben her saniye tartılıyorum afedersin wc ye girmeden çıktıktan sonra sabah aç karnına gece yatmadan:) mesela sabah ile aksam arasında 1.200 gr oynuyor bende 1 günde bu kadarmı yedim die söyleniyorum ama su çok içiyorum herlade ondan:)
benim de genelde otururken ve yatarken oynuyor...yani ben o zamanlar hissediorum..ayaktaykende oynuyordur kesin ama ben hissetmiyorum canım...günün her saati tetikde bnm ki durmuyor hiç çok hareketli olcak valla yandım ben:18:kızlar bebişlernz ne zamanlar daha çok oynuyo.. ben hep gündüz yürürken hareketliyken sallandıkları için uyurlar daha az hareket ederler diye okuyodum ama benmki ne zaman dışarı çıksam arabaya binsem coşuyo :) evde daha sakin.. bu işte bi terslik yokmu :) sizinkiler nasıl ?
canım kesinlikle cam biberon al plastikler kansorejen madde içeriyor..cam daha sağlıklı...ben biberonda almıcam siz niye alıyorsunuz anlamadım ? çalıştığınız için mi emziremiceksiniz