Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HERŞEY YOLUNDAMI
- HERKESE BİZDEN GÜNAYDIN
- bego748,
- ecrin1001,
- asilemir+,
- eftellya,
- turkuazsuay,
- selinselinn+,
- gulrose1983,
- _spirit
- H
çok şükür herşey yoolundaacaba nst ye 32 den sonramı almaya başlarlar bizi:26:
Gunaydin kizlar hava yagmurlu serin ne guzel.yatiyorum hala kizimda uyanmadi kalkip yumurtasini piisirsem iyi olcak kucuk hanimin uyaninca baslar anne karnimiz cok acikti demeye:)
HERŞEY YOLUNDAMI
- HERKESE BİZDEN GÜNAYDIN
- bego748,
- ecrin1001,
- asilemir+,
- eftellya,
- turkuazsuay,
- selinselinn+,
- gulrose1983,
- _spirit
- H
netten baktım da şimdi 36 haftadan sonra rutin olarak nst ye alınırmış gebeler...duruma göre değişir tabi bu..çok şükür herşey yoolundaacaba nst ye 32 den sonramı almaya başlarlar bizi:26:
ay ne güzel tatlım ya gör bizden de selam söylegünaydın kızlar biz de geldik, bugün dr.a gidiyoruz, sıpamı görücem inşallah, çok özledim çooookkkkk....
bu arada bakalım kaç kilo daha almışım![]()
çok şükür herşey yoolundaacaba nst ye 32 den sonramı almaya başlarlar bizi:26:
of allahım herkes de bi uyku problemi sırt ağrısıdır gidiyor valla:44:Günaydınlarrrrrr,sıcak+uykusuzluk+sırt ağrıları haricinde herşey yolunda
kilo diyince aklıma geldi, geçen bir tanıdığımız ay sen ne kadar ağarlaşmışsın öyle hiç mi yürüyüş yapmıyorsun, hiç mi hareket etmiyorsun dedi, sinir oldum, ağzımı açıp 6 aylık hamileyim 63 kiloyum, hala herşeyin s bedenini giyiyorum, bütün kilom karnımda bırak o kadar da olsun demek istedim, hatta daha neler demek istedim ama neyse.
Bi de bana diyor ki bu sıcakta ne taşıcan, doğur gitsin, sözde espri yapıyor, ne doğurucam be daha 1 kilo olmamış bebeği. Arkadaşıma diyor ki; sen hamilelik nedeniyle böyle çok alınmışsın. Evet eve geldim düşündüm düşündüm iyice sinir oldum. Yapmasınlar kardeşim hamileye şaka, hele kilosu ve bebeği hakkında hiç.
Bi arkadaşım da diyor ki bakalım oğlun yakışıklı olacak mı, o da espri yapıyor, onun çok güzel bi kızı var da. Ben de sonunda dedim ki, oğlum kocama benziyormuş, kocam da çok yakışıklı olduğuna göre sorun yok. Bi de onu öyle almasaydın, bunu biraz daha renkli alsaydın diye sürekli bebeğime aldıklarıma kulp buluyor, ben de sonunda dayanamadım, kusura bakma ikimizi aynı anda memnun edemiyorum dedim.
Ay sabah sabah hepsi nerden aklıma geldi.
aman dünyada gıcık mı yok ben bana laf söyleyenlere cvbını veriyorum gerçi öyle snn ki gibi bişey de yaşamadım ama neyse boşver sıkma canını kimiside kıskançlıktan laf söylüyorkilo diyince aklıma geldi, geçen bir tanıdığımız ay sen ne kadar ağarlaşmışsın öyle hiç mi yürüyüş yapmıyorsun, hiç mi hareket etmiyorsun dedi, sinir oldum, ağzımı açıp 6 aylık hamileyim 63 kiloyum, hala herşeyin s bedenini giyiyorum, bütün kilom karnımda bırak o kadar da olsun demek istedim, hatta daha neler demek istedim ama neyse.
Bi de bana diyor ki bu sıcakta ne taşıcan, doğur gitsin, sözde espri yapıyor, ne doğurucam be daha 1 kilo olmamış bebeği. Arkadaşıma diyor ki; sen hamilelik nedeniyle böyle çok alınmışsın. Evet eve geldim düşündüm düşündüm iyice sinir oldum. Yapmasınlar kardeşim hamileye şaka, hele kilosu ve bebeği hakkında hiç.
Bi arkadaşım da diyor ki bakalım oğlun yakışıklı olacak mı, o da espri yapıyor, onun çok güzel bi kızı var da. Ben de sonunda dedim ki, oğlum kocama benziyormuş, kocam da çok yakışıklı olduğuna göre sorun yok. Bi de onu öyle almasaydın, bunu biraz daha renkli alsaydın diye sürekli bebeğime aldıklarıma kulp buluyor, ben de sonunda dayanamadım, kusura bakma ikimizi aynı anda memnun edemiyorum dedim.
günaydın kızlar biz de geldik, bugün dr.a gidiyoruz, sıpamı görücem inşallah, çok özledim çooookkkkk....
bu arada bakalım kaç kilo daha almışım![]()
oyle olumsuz ınsanlardan uzak dur canım, takma bıseyı kafana.. banada aaaaaaaaa tam agır zamnların sıcaga gelcek dıyolar,, ee dıyorum bende, ofıste klımalı evde, sorun yok sımdılık dıyıp guluyorum, boşver yanı, heryerde var oylelerı
gunaydınn cnmm ınss ıs gorusmesı olumlu gecer.. cogu yere yagmurlu dedıler bugun buraya yagıoo zonguldaga yanı :))allah kabul etsın cnm dualarını..günaydın kızlarrrrr
Babamız bugün iş görüşmesine gitti . Kahvaltı hazırladık yedik. Yasin okuyup geldim .
Ama erken kalktım mayıştım heran uyuyabilirimama koçiş gelicek üst değiştirip işe gidiçek
Siz ne yapıyorsunuzzz Ankara yağmurlu dedi ama tık yok güneş tepede oyh
ayy en nefret ettıgım sey bende nekadar sısmısınn cok kg almısınn .. ayakalrınn nekadar buyumus... buyucek herhalde sankı onlar hamıleykenn buyumedı bıtarflarıkilo diyince aklıma geldi, geçen bir tanıdığımız ay sen ne kadar ağarlaşmışsın öyle hiç mi yürüyüş yapmıyorsun, hiç mi hareket etmiyorsun dedi, sinir oldum, ağzımı açıp 6 aylık hamileyim 63 kiloyum, hala herşeyin s bedenini giyiyorum, bütün kilom karnımda bırak o kadar da olsun demek istedim, hatta daha neler demek istedim ama neyse.
masallahh dee sekerımm nazzaar degmesın bendee uykuya hemen dalıyorum sadece donerkenn sorun yasıyorummof allahım herkes de bi uyku problemi sırt ağrısıdır gidiyor valla:44:
ama ben turp gibiyimhiçbişeyim yok saat 12 dedimmi bnm gözler gidiyor..
_spirit_, selinselinn+, turkuazsuay, FUFA60+, didem_0101 günaydınnnnnnnnnn![]()
gunaydın cnmm afıyet olsunnn ıyız bızdeee kızımlaaa oturuyoruzz azcık mayıstık sankıı uykumuzz geldıı sankıbutungece uyamadıkk![]()
gunaydın cnm evde olanlar valla yatın uyun bu saaate nıye uyanynz:)))ahh ben evde olsam keske suam yatagm yastgm gozumun onunde evde olmak gbısı yok
hastane cantamızı nezaman hazırlassak daha ıı acaba yaa aklımkarısık bu konuda allh gostermesın acıl bısey olsa kımsemde yok esımdee anlamazz![]()
Ben abuk sabuk rüyalar görüyodum bebğin kıyafetlerini yıkamadım rüyamda onlarla uğraşıyodum hep yaa :) Senin içinde uyurum ben birazdan :)
ben de garip rüyalar görmeye başladım yaa... dün rüyamda bebeğim olmuş emziriyordum. şapur şupur emiyordu yaa.. uyanınca bir garip hissettim kendimi
Canım ben bir hafta sonra 32 haftalık olcam ozaman herşeyi yıkayıp ütüleyip geekli olanlarıda çantaya koyacam hazır ve nazır dursunlar diye çantaya koymasam bile bir çekmeceye hastaneye gidecek olanların hepsini koyarım acil bişey olursa eşim ordan alır hepsini.. Sende öyle yapabilirsin kuzm...
evet..benim dr. um 32 den sonra 15 günde bir çağırıcakmış sordum ben..daha 1 aydan fazla var yanibende merak ettım bak sımdı sız yazınca,,,hastanede karsıdan baktıgım gobeklı kadınların girip cıktıgı odaya biz de gırıcezz artık nasıpse :))))))), bende dıyordum buodaya gıren cıkmıyooo , nerden bıleyım uzun sürdügünü:))
benım kontrolum haftaya, acaba ondan snra 2 haftayamı düşürür kontrolleri??