kızlar şuna bakın topikte gezinirken gördüm bayanın biri oyun halısı yapmış kendi elleriyle çokta güzel olmuş el becerime azcık güvensem bende yapmak isterim ama neyse baboşla beraber oturur başına yaparız artık çok heveslendimEki Görüntüle 453089![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar şuna bakın topikte gezinirken gördüm bayanın biri oyun halısı yapmış kendi elleriyle çokta güzel olmuş el becerime azcık güvensem bende yapmak isterim ama neyse baboşla beraber oturur başına yaparız artık çok heveslendimEki Görüntüle 453089![]()
cnm sen teksın ya bence hazırla koy bı koseye ben dhah hazırlmdm gercı bebgn dha bıseyı yokkkıhastane cantamızı nezaman hazırlassak daha ıı acaba yaa aklımkarısık bu konuda allh gostermesın acıl bısey olsa kımsemde yok esımdee anlamazz![]()
saol cnm gece uyuymyrm 4 5 gbı dalıyrm uykuya 7 de kalk ıse gel pufffffffffff.(((kolay gelsınn cnm sanadaa allah yardımcın olsunn .. ben evdeykenn bayılıp ayılıyorumm![]()
Ben abuk sabuk rüyalar görüyodum bebğin kıyafetlerini yıkamadım rüyamda onlarla uğraşıyodum hep yaa :) Senin içinde uyurum ben birazdan :)
:))))
Canım ben bir hafta sonra 32 haftalık olcam ozaman herşeyi yıkayıp ütüleyip geekli olanlarıda çantaya koyacam hazır ve nazır dursunlar diye çantaya koymasam bile bir çekmeceye hastaneye gidecek olanların hepsini koyarım acil bişey olursa eşim ordan alır hepsini.. Sende öyle yapabilirsin kuzm...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
AAAAAAAAAAAAAAAAA süpermiş yaaaa!!! hemen teyzesine göstereyim hazırlıklara başlasın! bayılır böyle şeylerle uğraşmaya!!
canım ablam iyi ki varsın yoksa ben nasıl yapayım derdim bunu! :))))
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
oy oy maşallahhh
ben bütün foruma bir okuyayım üfleyeyim çok tatlısınız hepinizzz kızlarrrr
Selam kızlar bugün çoğumuz için yağmurlu ve esintili bir hava olması sebebiyle güzel başlamış :)) ben şuan çok iyi değilim ama süt içmiyorum diye süt içiyim dedim şuan aşırı midem bulanıyor süt içmeyi sevmiyorum acaba yerine ayran içsem sütteki kalsiyum varmıdır ? buarada herkes kilolarını yazmış ben temmuzda evlendim 59 kg dum aralıkta hamile kaldığımda tam 72 dim yani hamile kalmadan önce 5 ayda 13 kg aldım saolsun kocişim yemeyi çok seviyor beni de ole yedirdi yedirdi balon oldum :) nese 72 ke hamile kaldım 31. haftadayım 81 im 9 kg aldım inş çok almadan bitiririm zaten doğum sonrası acil diyete başlamam lazım yoksa tombik bi hatun olup kalıcam :))) Allahtan kocacım bana hala çok güzelsin falan diyo da gönlümü alıo :)))![]()
yoğurtta süte oranla daha fazla kalsiyum var canım bnm bildiğimSelam kızlar bugün çoğumuz için yağmurlu ve esintili bir hava olması sebebiyle güzel başlamış :)) ben şuan çok iyi değilim ama süt içmiyorum diye süt içiyim dedim şuan aşırı midem bulanıyor süt içmeyi sevmiyorum acaba yerine ayran içsem sütteki kalsiyum varmıdır ? buarada herkes kilolarını yazmış ben temmuzda evlendim 59 kg dum aralıkta hamile kaldığımda tam 72 dim yani hamile kalmadan önce 5 ayda 13 kg aldım saolsun kocişim yemeyi çok seviyor beni de ole yedirdi yedirdi balon oldum :) nese 72 ke hamile kaldım 31. haftadayım 81 im 9 kg aldım inş çok almadan bitiririm zaten doğum sonrası acil diyete başlamam lazım yoksa tombik bi hatun olup kalıcam :))) Allahtan kocacım bana hala çok güzelsin falan diyo da gönlümü alıo :)))![]()
Kızlar selam, uzun zamandır ihmal ettik forumu.Eşim görevde olunca ben de ablamlara gittim. Oradaydım 2 gündür. Dün kontrole gittik.Bebişim 1500gr olmus. Herşey yolunda cok sükür. 3 boyutlu cekerken yine yüzünü kapattı.Sadece cenesini ve yanaklarını görebildikSanırırm babasına benzicek benim kızım
Bu arada park yatağımızın siparişini vericez birazdan.Son kez bi size danışayım deidm.Sizce bu nasıl?
Eki Görüntüle 453090
Bir de ben nevresimlerini almıstım bebişin ama bu yatakların içine yan ve bas koruyucu almak gerekiyormus.Onlar da hep set olarak satılıyor.Tek basına satılan biryer var mı bildiğiniz?
idrar kültürüm temiz çıktı ama bebeeğimi göremedim
pis doktor almadı ultrasyona beni
bi hafta sonra tekrar çağırdı şeker kontrolü için![]()
Selam kızlar bugün çoğumuz için yağmurlu ve esintili bir hava olması sebebiyle güzel başlamış :)) ben şuan çok iyi değilim ama süt içmiyorum diye süt içiyim dedim şuan aşırı midem bulanıyor süt içmeyi sevmiyorum acaba yerine ayran içsem sütteki kalsiyum varmıdır ? buarada herkes kilolarını yazmış ben temmuzda evlendim 59 kg dum aralıkta hamile kaldığımda tam 72 dim yani hamile kalmadan önce 5 ayda 13 kg aldım saolsun kocişim yemeyi çok seviyor beni de ole yedirdi yedirdi balon oldum :) nese 72 ke hamile kaldım 31. haftadayım 81 im 9 kg aldım inş çok almadan bitiririm zaten doğum sonrası acil diyete başlamam lazım yoksa tombik bi hatun olup kalıcam :))) Allahtan kocacım bana hala çok güzelsin falan diyo da gönlümü alıo :)))![]()
cnm ayranda faydalı benm mıdem yanınca sut ıcıyrm rhtlıyrm yogurt dahada faydalı ben hamıle kalmadan 49 kıloyn en son gttgmde 56 kılo olmustm ama almısımdr yıne
yoğurtta süte oranla daha fazla kalsiyum var canım bnm bildiğim
kendımı gordum sende:))) ben de gecen sene temmuzda ewlendım 62 dım hamıle kalana kadar hooopp 76 oldukk:) sımdı de 85:))) yalnız degılsın cnm:)))
kendımı gordum sende:))) ben de gecen sene temmuzda ewlendım 62 dım hamıle kalana kadar hooopp 76 oldukk:) sımdı de 85:))) yalnız degılsın cnm:)))
geçmiş olsun sakarcım diikat et lütfen ! aaaaaaahersey benim başıma gelmek zorundamı kızımla az önce yine ufak kaza geçirdik![]()
yok canım ilk değil 3.yada 4.kezşekere ilk defa mı baktırıyorsunuz?
hersey benim başıma gelmek zorundamı kızımla az önce yine ufak kaza geçirdik![]()