didemcim gecmış olsun canım, o görünmez kaza olmuş,,, azcık dıkkat et
saol canım ya ediyorum işde de bazen ne kadar etsen de buluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
didemcim gecmış olsun canım, o görünmez kaza olmuş,,, azcık dıkkat et
hoşgeldin canım oy oy oy maşallah annesi iyi bakmışsın oğlunakızlar biz geldik dr. dan, oğlum 3 hafta 2 günde 400 gr. almış ve 1045 gr. olmuş maşallah. Boyu da 35cm, dr. herşey normal dedi. Keyfi yerindeymiş paşamın, bugün ilk defa renkli ultrasonda gördük, yüzü çok net görünüyordu, yine yan yatıyordu, başı sol göğsümün, poposu da sağ göğsümün altındaymış. Dr. daha doğuma kadar döner merak etme dedi. Doğum tarihim 26 Eylül görünüyor, dr. a sordum, bu tarihten önceki 15 gün içinde doğumun %80 olasılıkla gerçekleşir dedi, yani 10 Eylül'den sonra heran olabilirmiş. Bu hemoroid normal doğumdan sonra biraz sorun olabilirmiş, ama doğumdan bir süre sonra geçer dedi. Ve 2. güzel haber ben sadece 1 kilo almışım, toplam 9.6 kilo almış oluyorum yani. Bizden böyle.![]()
canım bende doktora söeldim belin ve göbeğin se çatlaklar başlıyor önlemini al dedi yani korkma çatlıyor olabilir
selam kızlar şimdiye kadar eylül ekim annelerindeydim zaten doğumumda 3 ekim görünüyor ama sezeryan olacağı bende eylül annesi olacağım inş bebişlerimizi hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız bu arada kızım olacak
Görüştüm doktorla, çatlaklık bişy değilmiş safradan kaynaklanıyormuş. Bi test 5 temmuzda çıkacak bi testide tok karnına vermem gerekiyomuş uyarmamışlar beni bi daha gidip verecemLosyona başlamamız gerekli dedi.. Tam anlayamadım yarın gidip bakacam bi nedir ne değildir diye
![]()
bende çok rahattım canım bulaşık bile yıkamazdım:) hadi sen piskolojine bağladın ben pekii:):)
kızlar biz geldik dr. dan, oğlum 3 hafta 2 günde 400 gr. almış ve 1045 gr. olmuş maşallah. Boyu da 35cm, dr. herşey normal dedi. Keyfi yerindeymiş paşamın, bugün ilk defa renkli ultrasonda gördük, yüzü çok net görünüyordu, yine yan yatıyordu, başı sol göğsümün, poposu da sağ göğsümün altındaymış. Dr. daha doğuma kadar döner merak etme dedi. Doğum tarihim 26 Eylül görünüyor, dr. a sordum, bu tarihten önceki 15 gün içinde doğumun %80 olasılıkla gerçekleşir dedi, yani 10 Eylül'den sonra heran olabilirmiş. Bu hemoroid normal doğumdan sonra biraz sorun olabilirmiş, ama doğumdan bir süre sonra geçer dedi. Ve 2. güzel haber ben sadece 1 kilo almışım, toplam 9.6 kilo almış oluyorum yani. Bizden böyle.![]()
gerçekten mi ben normal hayatta da sakardım zaten de şimdi daha da arttı... sana da çok geçmiş olsun canım ya dikkat etsek de oluyor işde:)
Kızlar bi doğum yapalım sonra burdan zayıflama olayına da başlarız :)))
Cnm geçmiş olsun bende senin gibiyim geçen kolumu çizdirdim kapıya mor gezdim kaç gün 2 gün öncede banyo dolabının sivri köşesine kafamı çarptım bnm de şişti kafamama bi yuerde okudum hamileliğin bu aylarında normalmiş sakarlık :)))
![]()
ıns cnmm onemlı bısey yoktur kasınmaa ılk aydda belımde cok oldu benımdee sımdı yok ama.. genelde catlak olucagı zaman kasınır belkı ole bıseydıırr ..Hanımlar, sizde de kaşıntı oluyor mu göbek, bel ve sırt çevresinde. Doktora geçen cuma gitmiştim bişeyden kaşınmakla ilgili bir şey söyledi ben kaşınıyorum dedim öncemli olmamakla birklikte safradan kaynaklabilir, kanına bakalım dedi. Az önce aradım bi kaç değer yüksek çıkmış, bi kaç tane daha istemiştim onlar da görünmüyor labaratuvardan bakıp seni ararım dedi bekliyorum inşaaallah önemli bi şey çıkmaz![]()
Selam bayaaaanlaaarrrrr
Azıcık geçmişe baktım da herşey yolunda iyi maşallah
biraz uyuyaim dedim tel. durmadı hay lanet deyip kalktım
yine çamaşır as,yine topla yine yerleştir offf offf
Ben kaçıyorum arada yine uğrarım canlar...
kolay gelsın canımmm evde hıc ıs bıtmıo cnm yaa sorma.. bende gezerden aldımm 4o numara 38 gıyıyodum ama olmuo artık .. dogumdada gıyerım ılerde evterlıgı olur artık napalımm.. ıyıgunlerde kullanalım ınssBi tane terlik aldım kızlar
hastanede giymek için,lohusa terliği
Ceyo dan aldım hem rahat hem de şık daha sonra ev terliği de yaparım dedim
80TL
selam kızlar nasılsınız?? benim biraz moralim bozuldu. doktordan geliyorum. normalde bgn tam 27+4üm. ama bebeğim ultrasonda (bebeğin kafa çapı) BPD= 26+5 di. ( uyluk kemiği,bacağın üst kemiği) FL= 24+6 çıktı. bide bebeğim 800 grammış. uyluk kemiği haftasına göre geride kalmış yakalar inşallah dedi. 1 ay nce doktorum tam uyumlu haftasıyla çok güzel demişti. doktorum evlendi gitti. bnde özelde bir doktora gttim böyle oldu sonuç sizin bebişlerin kiloları nasıldı benim haftamda????? moralimi bozdu bu adam biraz![]()
selam kızlar nasılsınız?? benim biraz moralim bozuldu. doktordan geliyorum. normalde bgn tam 27+4üm. ama bebeğim ultrasonda (bebeğin kafa çapı) BPD= 26+5 di. ( uyluk kemiği,bacağın üst kemiği) FL= 24+6 çıktı. bide bebeğim 800 grammış. uyluk kemiği haftasına göre geride kalmış yakalar inşallah dedi. 1 ay nce doktorum tam uyumlu haftasıyla çok güzel demişti. doktorum evlendi gitti. bnde özelde bir doktora gttim böyle oldu sonuç sizin bebişlerin kiloları nasıldı benim haftamda????? moralimi bozdu bu adam biraz![]()
canım seni anlıyorum insanın eli,nde değil hemen en kötüsünü düşünüyoruz ama bu çok önemli değil değişebiliyor bazen bencede başka bi dr.daha görün en azından kafan rahatlar emin olursun kiloyu da çok dert etme sağlıklı olsunda zayıf olsun napalımselam kızlar nasılsınız?? benim biraz moralim bozuldu. doktordan geliyorum. normalde bgn tam 27+4üm. ama bebeğim ultrasonda (bebeğin kafa çapı) BPD= 26+5 di. ( uyluk kemiği,bacağın üst kemiği) FL= 24+6 çıktı. bide bebeğim 800 grammış. uyluk kemiği haftasına göre geride kalmış yakalar inşallah dedi. 1 ay nce doktorum tam uyumlu haftasıyla çok güzel demişti. doktorum evlendi gitti. bnde özelde bir doktora gttim böyle oldu sonuç sizin bebişlerin kiloları nasıldı benim haftamda????? moralimi bozdu bu adam biraz![]()
bozma cnmm moralını bundan sonra gelısımlerı hızlanıcakk sonuctaa.. baska dr goster bakalımm doktordan doktoraaada degısıoo .. kılosunu takma o heran degısebılır cnm sonucta kg bebegı dgurmakta zor.. ben yarın ogrenıcem ogrenınce yazarım cnmm kg bılmıyorumm dahaa.. 1.5 ay oldu![]()
Bence öyle her doktora inanma sonuçta ultrasondaki ölçümleride yanlış yapabiliyolar.Canınıda sıkma her canlının gelişme süreci kendine özeldir ve bence başka bir doktorada görün derim ben....
bozma moralini canım bazen önde bazen geriden gidiyor düzelir sen moralini bozma ben 23 haftalıkken gitmiştim 607 gr dı ayın 3 de tekrar gidicem bakalım ne kadar olmuş
memlekete gidiyoruz cuma günü hemen gitcem başka doktora zaten doğumda orada olcak inşallah. bnde yanlış ölçüm yaptıklarını temenni ediyorum. eşimde girmişti adam ölçmek için koyduları noktaları 2- 3kez koydu tam tutturamadı falan dedi ama bilemedim üzüldüm biraz. ya bide burada bebişlerin kg görüyorum maşallhhepsine kocaman bnmki kücücük tabiyki doğru ölçtüyse bakalım nolcak haftaya yazarım artık noldu memleketteki doktor ne dedi die. çok sağolun kızlar ya iyiyki varsınız ya
![]()