2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

6\10 yada 7\11 canım tansiyonum genelde hep o ayarda. okadar halsizlik yapmaz bnce ama kandeğerlerin nasıl canım kansızlık cok etkiler

kansızlık zaten hep vardı, ama kan ilacımı düzenli kullanıyorum. demek tansiyondan değil. kendimi sarhoş gibi hissediyorum genelde. ya olmazsa dr.u arayıp sorayım, ama o da normal dicek.:44::44::44::44:

Bende oluyor dediğin hal iki gündür ayağımın altı kayıyor gibi oluyor halsizlik veriyo gidip yatıyorum tansiyon aletide yok evde doktor da 12 8 çıkmıştı hep öyl çıkıyor zaten bi önceki kontrolde 8 5 di dikkat et demişti sonraidne 12 8 çıkınca tamam dedim iyi gidiyo ama şu iki gündür heralde bendede düşük. Yüksek olsa çünkü baş ağrısı felan yapar. Allah şifamızı versin..Bi doktoruna danış istersen..

aynen dediğin gibi, bende de son 4-5 gündür var. inşallah geçer ya.oğlum da çok kıpırdıyor içim bituhaf oluyor, midem bulanıyo.

iyi geceler kızlar, bugün hiç yazamadık dışarıdaydık.

benim şu aralar en büyük sorunum halsizlik, kolum kanadım kalkmıyor, hep uykum var, kendimi öyle yorgun hissediyorum ki anlatamam, yazmak bile zor geliyor, kahvaltımı ediyorum uzanıyorum, uyku gözümden akıyor ama uyuyamıyor sonra öğle yemeği yiyorum sonra yine acayip bi halsizlik yaşıyorum, sizde de böyle mi durum?

bende de var o halsizlik canım akşamları yürüyüşe gidiyordum önceden şimdi hiç halim yok eve tıkınıp kaldım

Resim yarin eklemeye calisirim kizlar.bende halssizlik degilde sinirlilik var bu ara.cok cabuk parliyorum.mavis pogacanin tarini atarmisin sabah yaparim kahvaltiya.

Canım hepimizde türlü türlü haller oluyor benim her zaman olmasa bazen öyle bi halsizlik çöküyor ki aynı senin tarif ettiğin gibi oluyorum... Hele öğle yemeği yedikten sonra uyumadan duramıyorum..

Bu arada kızlar yeni bir poğaça tarifi dened,m süper oldu isteyene verebilirim 3 2 1 tarifin adı bilen vardır heralde ben çok memnun kaldım mayalının yeri ayrı ama bu da aynı mayalı gibi oldu basit :56::56:

ben alsam mı ki bilemedim azcık şeker diyetindeyim de :17::26:

Resim yarin eklemeye calisirim kizlar.bende halssizlik degilde sinirlilik var bu ara.cok cabuk parliyorum.mavis pogacanin tarini atarmisin sabah yaparim kahvaltiya.
biri sinir mi dedin offf terör estiriyorum evde kapıları çarpmak bişeyleri fırlatmak ....:52::52::52:deliriyorum bazen , snra kızıyorum kendime yersiz yere yapıyorum. :43:

Şeker ben sana geçen makarnalıı börek tarifi atacaktım mesaj syaın dolmuş atamadım. Burdan yazıyım tarifi..

3 paket kabartma tozu
2 su bardağı yoğurt
1 su bardağı sıvıyağ
1 tatlı kaşığı tuz
5,5 su bardağı un

İçi için: Peynir maydonoz, Kıymalı harç hepsi güzel oluyor

Yapılışı: 3 paket kabartma tozlarını bir büyük kaba döküyoruz sonra yoğurdu döküp kabartıyoruz. Bir bardak sıvıyağını döküp karıştırıyoruz. Sonra un tuz koyup iyice karıştırıyoruz çok sert olmayacak çokta cıvık olmayacak. Yoğurup içine harcı koyuyoruz. üzerinede yumurta sarısı kızdırılmış fırında 200 derecede pişiriyoruz yumuşacık oluyor.

kızlar dün akşam arkadaşımla konuştum doğumdan falan..gittiğim dr.u o tavsiye etmişti bana..o hamileyken dr.un ağzını aramış..benim ilk doğumum olcak ben çok korkuyorum sezeryen düşünüyorum serçin hanım demiş..dr.serçin de demiş ki kesin sezaryende kararlıysan başka doktora git canım..ben kimseyi sebebsiz yere sezaryen yapamam..ilk önce kemik yapını kontrol ederim eğer kemik yapın normal doğuma müsaitse normal doğum yaparsın eğer normal doğuma müsait değilse kemik yapın o zaman sezaryeni düşünürüz demiş...hem niye sezaryen istiyorsun kışın hep dikişlerin sızlıcak ameliyat sonuçta falan demiş.....
bunları anlatınca içim öyle rahatladı ki yani bu kadın kesinlikle %100 normal doğumcu...temmuzda bende gitcem kontrole baktırcam bi benim ki normal doğuma müsait mi diye...
bir de bi dua veriyormuş bunu oku diye doğum kolay oluyormuş :53:

kızlar dün akşam arkadaşımla konuştum doğumdan falan..gittiğim dr.u o tavsiye etmişti bana..o hamileyken dr.un ağzını aramış..benim ilk doğumum olcak ben çok korkuyorum sezeryen düşünüyorum serçin hanım demiş..dr.serçin de demiş ki kesin sezaryende kararlıysan başka doktora git canım..ben kimseyi sebebsiz yere sezaryen yapamam..ilk önce kemik yapını kontrol ederim eğer kemik yapın normal doğuma müsaitse normal doğum yaparsın eğer normal doğuma müsait değilse kemik yapın o zaman sezaryeni düşünürüz demiş...hem niye sezaryen istiyorsun kışın hep dikişlerin sızlıcak ameliyat sonuçta falan demiş.....
bunları anlatınca içim öyle rahatladı ki yani bu kadın kesinlikle %100 normal doğumcu...temmuzda bende gitcem kontrole baktırcam bi benim ki normal doğuma müsait mi diye...
bir de bi dua veriyormuş bunu oku diye doğum kolay oluyormuş :53:

Hangi hastanede bu doktor ?

Şeker ben sana geçen makarnalıı börek tarifi atacaktım mesaj syaın dolmuş atamadım. Burdan yazıyım tarifi..

3 paket kabartma tozu
2 su bardağı yoğurt
1 su bardağı sıvıyağ
1 tatlı kaşığı tuz
5,5 su bardağı un

İçi için: Peynir maydonoz, Kıymalı harç hepsi güzel oluyor

Yapılışı: 3 paket kabartma tozlarını bir büyük kaba döküyoruz sonra yoğurdu döküp kabartıyoruz. Bir bardak sıvıyağını döküp karıştırıyoruz. Sonra un tuz koyup iyice karıştırıyoruz çok sert olmayacak çokta cıvık olmayacak. Yoğurup içine harcı koyuyoruz. üzerinede yumurta sarısı kızdırılmış fırında 200 derecede pişiriyoruz yumuşacık oluyor.

Sabah yapayimda esimle kizim yesin sicaak sicak.kabartma tozu cokya acilik vermez dimi?:)

Sabah yapayimda esimle kizim yesin sicaak sicak.kabartma tozu cokya acilik vermez dimi?:)

Valla şeker ben şimdi yaptım ne acılık var ne bişey yumuşacık oldu.. Daha mayalı kolay kolay yapmam bunu yaparım herhalde :) Bi de buna yumurta sürmüyorlar galeta ununa buluyorlar öylede yapabilirsin ben yumurta sarısı sürdüm çok güzel oldu. Yap bakalım beğenecek misin?

kızlar slm nasılsınız.benim dünden beri moralim çok bozuk.çarşamba günü kontrolüm vardı.doktor plt değerimin düşük olduğunu söyledi ve hematoloji bölümüne gönderdi.oradada düşük çıktı.gebeliktede oldukçça tehlikeli normalde de tehlikeli bir durummuş.kanın katılaşmasını engellediği için doğumda veya herhangi bir durumda kanama durmazmış.birde başka şeyleride etkiliyormuş.o nedenle her hafta kontrol önerdi doktor.bebeğin sağlığınıda çok etkiliyormuş çünkü.zekasını beyin yapısını vs gibi.o nedenle her hafta ayrıntılı ultrason tetkikler filan.pazartesi günü hematoloji doktorunun verdiği konsiltasyonla kendi doktoruma geri gideceğim bakalım ne olacak.dua edin kızlar allah bebeğimi ve beni korusun.beni de diyorum çünkü bebeğimin iyi olması bana da bağlı.
canım çok çok geçmiş olsun aman kontrollerini atlatma bebişine ve kendine çoook iyi bak...
Selammmm annişlerrrrrr biz geldik Tuğramlaaa:49::49::49: hiç geçmiş yapmadan dalıyorum meydana inşallah herkes, bütün bebişler iidirrr:16::16::16:
biz bugün doktorumuza gidip bebbeğimiz gördükkkk çooooook tatlıydıııı:nazar::nazar::nazar: doktor bile şaşırdı verdiği pozlara:52::52::52::52: kıpır kıpırdı maşallah paşamm. Herşeyimiz normal çıktı veeee tam 1170gr olmuşuzzzzz:46::46::46::46: kan şekeri ve idrar normal sadece vitamin b 12 çok düşmüş. kan hapındaki miktarda yetmiyormuş bana. bebek de benim depolardan faydalandığı için. şimdi 3 hafta boyunca birer tane sonra doğuma kadar her ay bir tane iğne vurulacağımmm depoları tekrar dolduracağızz:15::15::15:bu ay 2 kilo daha almışımmm doktor ayda 2den fazla alma dedi. toplamda 5 kg almış oldummm:56::56: bir de kızlar burda konuşulmuştu gece yatarken çok fazla dönünce kordon dolanabiliyormuş diye doktora sordum kesinlikle hiç alakası yok o sizin hareketlerinizden bağımsız bir şekilde suyun içinde dedi:1::1:
bizden haberler böyle kızlarrrr sizler nasılsınızzz, keyifler ne alemdeee:3::3::3: iştee paşamızzzz
Eki Görüntüle 455616
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:maşallah paşana canım çook tatlııı ben hiiç oğluşumu böyle göremedim doğunca görcem artık....
Ayyy kizlar lohusa serbet bardaklari icin malzeme almistimya tul emzik yaptim diktim cok sirin oldular.13 tane cikti yeter ayni anda 13 kisi ziyarete gelmez sanirim:)
yarın resim bekliyooruz o zamaaan...:16:

kızlarr merhaba hepinize iyi geceler
epeydir giremiyorum ben yaa yoğunum:((
geçmiş yapamayacağım inş. herkes iyidir kızlar Allah bütün anneleri ve bebişleri korusun inş.
Bizim babamız şehir dışında 3 gün yanlızız oğlişimleee

ben rüyamda hep yemek yiyorum yemek yapıyorum ve çok aç uyanıyorum saldırıyorum:(
iki günde 2 kg aldım resmen:DDD
benim dyiet yalan oldu tatlı yemiyorum fazla ekmeğide kepekledim ama çok açım ben ya
üşenmedim kalktım az önce kek yaptım cevizli üzümlü tarçınlı:D
2 dilim yedim sütle

Son düzenleme:
istanbulda canım bu doktor ben şimdi ankaradayım ama doğumu istanbulda yapcam afiyet hastanesinde anadolu yakasında

O hastanede bir kadin dogumcu cok suratsiz diye cok duydum.ama bir druda normal dogumcu safiyemi adi ne.ama kucucuk birr hastane ben hic dusunmedim.yeni dogan unitesi varmi?

ben rüyamda hep yemek yiyorum yemek yapıyorum ve çok aç uyanıyorum saldırıyorum:(
iki günde 2 kg aldım resmen:DDD
benim dyiet yalan oldu tatlı yemiyorum fazla ekmeğide kepekledim ama çok açım ben ya
üşenmedim kalktım az önce kek yaptım cevizli üzümlü tarçınlı:D
2 dilim yedim sütle

Merak ettim niye diyet yapıyorsun?

Back
X