2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Ben doktoruma sordum içinde yanık yağ olduğı için tavsiye etmedi normal kızartmayı bile tavsiye etmiyorlar. Canın çok çekerse az yiyebilirsin dedi. Ben bazen 5 10 tane yiyorum geçiyor zaten isteğim o da iki ayda bir oluyor ya da olmuyor. Abartmadan azıcık yiyebilirsin.

benim arada canım istiyor 1 paket yiyorum ama hergün yemiyorum

Ben doktoruma sordum içinde yanık yağ olduğı için tavsiye etmedi normal kızartmayı bile tavsiye etmiyorlar. Canın çok çekerse az yiyebilirsin dedi. Ben bazen 5 10 tane yiyorum geçiyor zaten isteğim o da iki ayda bir oluyor ya da olmuyor. Abartmadan azıcık yiyebilirsin.

benim arada canım istiyor 1 paket yiyorum ama hergün yemiyorum

suksuk paylaştığın şeylerle güldürdün beni ALLAHTA seni güldürsün emi:1::1::1:
kızlar ilk ayda göğüslerim acayip derecede büyüdüler çatlak patlak oldular şimdi söndüler ve resmen sarktılar yaa:14::14::14:
bacaklarımda çoook çatlamışlar hiiç farkında değildim vee yanlardan 4er tane çatlağım var kırmızı kırmızı:14::14:
amın canımm :)) bende cok guldumm..goguslerımınalt kısmı benımde bır yada 2 catlagımmm oldu..bazende alev alevler dokunulmuo uc kısımlarınaa.. bıde gogus uclarım resmen sıyah oldu :17::17::17:ve kocamanlarr.. sönmedı benım daha nıe ole oldukıı.. belkı benımde olur bılmıyorum:1::1::1:daha basımıza nelr gelıcek:9::9::9:
arkadaşlar bişey sorucam hamileyken cipsi yemek bebeğe zarar verirmi? bilen varmı

ben cok nadır azda olsa yedım cnm bısey olmaz cok yemezsenn :56::56::56:

Kızlar cepten ekliyorum ins foto gelir gecen haftaki halim, bu arada ilk aylarda sisen memişler su an bende de folfurfoş :)))

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 30
kızlar içimden geldi size şarkı sölicemmmmmmm belki midemi göğüs altı mı her neremse ağrısı geçer bugün sabah halsiz ve keyifsizdim ama şimdi bir enerji patlaklığım var:27::27:

neyse şarkıma geliyorum :)

bir güzeli sevdim ben bir güzeli
içimde gizledim büyük sevgimiiiiiiii
kaybettim inanınnnn dostlar kendimiiiiiiiiiiiii
sevdiğim kız bana abiiiiiiii deyinceeeeeeeeeeeeeeee

dan diri dannnn diriiri diriri diriiri :1::1::1::1::1::1:

gerçeği burda :)

Bilal Göregen - Sevdiğim Kız Bana Abi Deyince - YouTube buna rastladım şimdi dilime takıldı :32::32::32:

kaburganın olduğu yerde acıma gibiyse bende de oluyor aynısı, özellikle yemek yiyince, ben doktora sordum mide yukarı çıktığı için baskıdan oluyordur dedi, önemseme dedi.. o kadar acımayı nasıl önemsemeyeceksem :)

Ayy sorma ya helede sandalyede oturunca daha da kötü oluyorum...

göğüslerdeki durumu bende bugün fark ettim canım, benimde çok büyüyüp çatlamışlardı, şimdi acayip yumuşayıp söndüler anlamadım bende :53:

o yanma bende de var canım, mide tam ortada oluyor zaten, mide yanması değil yani, sol göğsümün altı yemeklerden sonra acır gibi böyle yanıyor, karıncalanıyor benimde , birde sol tarafıma çok uzun süre yatınca oluyor, doktoruma sordum, bebek bastırdığı için sinir sıkışması olabilir dedi.

Anladım canım napalım çekecez artık Allah başka dert vermesin bebişimiz var ya yeter...

Kızlar cepten ekliyorum ins foto gelir gecen haftaki halim, bu arada ilk aylarda sisen memişler su an bende de folfurfoş :)))

benim memişlerde ilk aylar davul gibiydi şimdi söndüler yaa demek tek bende değilmiş :1::1: :nazar::nazar: canımmmmm

kızlar içimden geldi size şarkı sölicemmmmmmm belki midemi göğüs altı mı her neremse ağrısı geçer bugün sabah halsiz ve keyifsizdim ama şimdi bir enerji patlaklığım var:27::27:

neyse şarkıma geliyorum :)

bir güzeli sevdim ben bir güzeli
içimde gizledim büyük sevgimiiiiiiii
kaybettim inanınnnn dostlar kendimiiiiiiiiiiiii
sevdiğim kız bana abiiiiiiii deyinceeeeeeeeeeeeeeee

dan diri dannnn diriiri diriri diriiri :1::1::1::1::1::1:

gerçeği burda :)

Bilal Göregen - Sevdiğim Kız Bana Abi Deyince - YouTube buna rastladım şimdi dilime takıldı :32::32::32:
:1::1::1::1::1::1:alemsın cnm
masalahh canım kocaman olmusun:nazar::nazar::nazar:

slm kızlar,

hepiniz iyisinizdir umarım :nazar::nazar:
size birşey danışmak istiyorum, çok kararsız kaldım da:18:
eşimle bir tatil planımız var, ya o tek gidecek yada beraber gideceğiz, ama ben korkuyorum oğluma birşey olur mu diye :18:
bu çarşamba günü arkadaşlar arabaları ile kuşadası tarafına gidecekler, bizde onlarla kusadasına gıdıp, orada esımın teyzesının yazlıgı var 3-4 gün orada kalıp sonra nazıllıye gecmeyı dusunuyoruz, nazillide de eşimin aılesı var, kusadası -nazilli arası 1,5 saat falan sürüyor otobus ile. bırkac gunde nazıllıde kaldıktan sonra izmire gececegız, orada da eşimin ablası var, 2 günde orada kalıp sonra ucakla istanbula doneceğiz , doktoruma sordum 34. haftaya kadar istediğin yere gidebiilirsin dedi, uçağa binmende de sakınca yok dedi. ben 14. haftamda başlayan ve 1 ay süren kanama gecırmıstım, o nedenle korkuyorum dedım doktora, oda o kanama çoktan oldu bıttı, şu an bir risk tasımıyorsun korkma , hatta yüzmek ıyı gelır kolay dogum yaparsın dedı.sizce gideyim mi yaaa , ya oralarda erken dogurursam diye korkuyorum:18::18: bir yandandan eşimle yapısık ikiz gibiyiz, o olmadan ben burada 1 hafta kafayı yerım :19:

Kızlar yaa 30 lu haftaları görmüşzüüüüzzz:nazar::nazar::nazar:
hiç geçmeyen o 2 ayın içine girmiş bulunuyoruz gazamız mübarek ola:9:
ayyy 8 hafta geçer mi beahhh:49::49::49:

Ben iyice hantallaştım bu arada resimde de görüldüğü gibi şu an tam tamına 15 kilo almış vaziyetteyim
ve daha 2 ay var aman allahııımm sana geliyoruummmm:52::52:

bu kadar kilo alırsam midem de yanar başka yerimde dicem kendime ama üzülüyorum kendime :1::1::1: Pof ya 92 kilo oldum :21::21::21: yakında tv lere sumo güreşçisi olarak çıkazammmm :21::21::21::32::32::32::52::52::52: :1::1:
Renniyi midemde yanma olunca içiyorum bu tarif ettiğim daha farklı daha bi tuhaf orjinal bi yanma :1::1:
canım bende sana yakınım 88kg galiba topikin en tombiş anneleri olmaya adayız hehe:35::35:
arkadaşlar bişey sorucam hamileyken cipsi yemek bebeğe zarar verirmi? bilen varmı
abartmamak kaydıyla bi sorun olacağını zannetmem canım ye gitsin ama azıcık:10:
göğüslerdeki durumu bende bugün fark ettim canım, benimde çok büyüyüp çatlamışlardı, şimdi acayip yumuşayıp söndüler anlamadım bende :53:

o yanma bende de var canım, mide tam ortada oluyor zaten, mide yanması değil yani, sol göğsümün altı yemeklerden sonra acır gibi böyle yanıyor, karıncalanıyor benimde , birde sol tarafıma çok uzun süre yatınca oluyor, doktoruma sordum, bebek bastırdığı için sinir sıkışması olabilir dedi.
başlarda patlamaya hazır bomba gibiydi eşim fln vaay böyle kalsın bunlar diyodu:17:
şimdi ise hani poşete su koyarız ya öyle hehe yumuş yumuş:1::1:
amın canımm :)) bende cok guldumm..goguslerımınalt kısmı benımde bır yada 2 catlagımmm oldu..bazende alev alevler dokunulmuo uc kısımlarınaa.. bıde gogus uclarım resmen sıyah oldu :17::17::17:ve kocamanlarr.. sönmedı benım daha nıe ole oldukıı.. belkı benımde olur bılmıyorum:1::1::1:daha basımıza nelr gelıcek:9::9::9:

ben cok nadır azda olsa yedım cnm bısey olmaz cok yemezsenn :56::56::56:
ahh ahh valla bilmiyorum daha başımıza neler gelecek. göğüslerimin uçları benimde simsiyah ve galiaa öyle kalacaklarr eyvaah eyvahhh:emir_bebek:

evet aynıyız :) haftaya gidicem canım kontrolüm varr
persembe gıttım cnm bendee bıdaha bır ay sonra cagırdı onu sorucaktım senıde olemı cagırdı dıee cok deılmı yaa koca bı ay :14::14::14:
slm kızlar,

eşimle bir tatil planımız var, ya o tek gidecek yada beraber gideceğiz, ama ben korkuyorum oğluma birşey olur mu diye :18:
bu çarşamba günü arkadaşlar arabaları ile kuşadası tarafına gidecekler, bizde onlarla kusadasına gıdıp, orada esımın teyzesının yazlıgı var 3-4 gün orada kalıp sonra nazıllıye gecmeyı dusunuyoruz, nazillide de eşimin aılesı var, kusadası -nazilli arası 1,5 saat falan sürüyor otobus ile. bırkac gunde nazıllıde kaldıktan sonra izmire gececegız, orada da eşimin ablası var, 2 günde orada kalıp sonra ucakla istanbula doneceğiz , doktoruma sordum 34. haftaya kadar istediğin yere gidebiilirsin dedi, uçağa binmende de sakınca yok dedi. ben 14. haftamda başlayan ve 1 ay süren kanama gecırmıstım, o nedenle korkuyorum dedım doktora, oda o kanama çoktan oldu bıttı, şu an bir risk tasımıyorsun korkma , hatta yüzmek ıyı gelır kolay dogum yaparsın dedı.sizce gideyim mi yaaa , ya oralarda erken dogurursam diye korkuyorum:18::18: bir yandandan eşimle yapısık ikiz gibiyiz, o olmadan ben burada 1 hafta kafayı yerım :19:

benı esım goturmuo hamıle oldugum ıcın bence hıc dusunmeden gıt kafan dagılır hemm.. ben olsam hıc dusunmeden gıtmıstım:9::9::9:

Ben iyice hantallaştım bu arada resimde de görüldüğü gibi şu an tam tamına 15 kilo almış vaziyetteyim
:1::1::1::1:aynen cnmm yaa.. son 2 ayda nasıl bısey olucam cok merak edıyorum:52::52:

slm kızlar,

Canım dr un risk yok demiş ya,allah korusun olacağı varsa evde de olur zaten
ben de 34.haftamda taaa Adanaya gidicem uçak mı arabamı hala karar veremedim ama
gidicem benim dr um da uzun yol uçağı tercih et dedi bakalım..
Sen git eşinle bence,bi daha gelmez bu günler.:24:

slm kızlar,

doktorun bi sorun yok dediyse git bence canım hem bebişden önce bi hava almış kafa dağıtmış olursun eşin yanında değilken strese gireceğine gez dolaş ama bi sorun yoksa tabiki:10:

ayy evet yaa çoook az kaldı artık 60 lara düştük bile. eşimde artık doğuuur diyo hehe adam yaklaşamıyoo tabi:9::9:

persembe gıttım cnm bendee bıdaha bır ay sonra cagırdı onu sorucaktım senıde olemı cagırdı dıee cok deılmı yaa koca bı ay :14::14::14:

benı esım goturmuo hamıle oldugum ıcın bence hıc dusunmeden gıt kafan dagılır hemm.. ben olsam hıc dusunmeden gıtmıstım:9::9::9:

:1::1::1::1:aynen cnmm yaa.. son 2 ayda nasıl bısey olucam cok merak edıyorum:52::52:

canım 8.ayına girdiğinde 2 haftada bir geliceksin demişti doktor bana bende bu önümüzdeki pazartesi gidicem senin doktorun 1 ay demiş allalla:44:

kızlar diş ağrısına iyi gelen birşey biliyor musunuz ya doktora da gidemedim hem gitsem de bişey yapabilecek mi bilmiyorum:50:

Hayatımda ilk defa bu kadar zorlu bir diş ağrısı çekiyorum hamilelikten önce hiç yaşamadım zaten hamileliğimin ilk zamanlarında yaşamıştım ama bu sefer çok kuvvetlii :14::14:

Bi bildiğiniz var mı ya:43::43::43::43:

gögüs çevresinin koyu rengi zamanla geçiyor kızlar eskisi gibi pembe oluyor
hem gögüs ucu da bu kadar büyük kalmıyor,o da küşülüyor
allahın işi işte yeni doğan bebeklerin görme duyusu çok azmış
özellikle beyaz zemin üstüne siyah nesneleri daha iyi seçebiliyorlarmış göğüslerin de koyulaşmasının sebebi buymuş
minikler hemen seçsin yapışsınlar diye...Bir de böyle koyulaşınca süt kokusunu daha iyi yayıyormuş bu da bebekler için
inşallah doğduktan sonra memeyi yüzüne doğru yaklaştırınca nasıl arandıklarını ,ühemen ağız açıp kapıverdiklerini hayretler
ve göz yaşları içinde göreceksiniz
:40::5:

slm kızlar,

Canım doktorun sıkıntı yok dediyse git evde yanlız canın sıkılacak Allahn izniyle bişey olmaz inşaallah yoldada bol bol dua edersin bişeycik olmaz )

Bende öyleyim ya bu gidişle 20 kilo yu geçecem poff yaa çevremdekiler olmasa sıkıntı yokda çok şişmişsin diyolar yok dudaklarım burnum şişmiş yok bilmem ne Allahın izmiyle bi sağlıkla doğum yapıp sonrada eski hallimden daha zayıf halime dönsemde görseler şişliği gııcklarr:35::35::35:

canım bende sana yakınım 88kg galiba topikin en tombiş anneleri olmaya adayız hehe:35::35:

abartmamak kaydıyla bi sorun olacağını zannetmem canım ye gitsin ama azıcık:10:

başlarda patlamaya hazır bomba gibiydi eşim fln vaay böyle kalsın bunlar diyodu:17:
şimdi ise hani poşete su koyarız ya öyle hehe yumuş yumuş:1::1:

ahh ahh valla bilmiyorum daha başımıza neler gelecek. göğüslerimin uçları benimde simsiyah ve galiaa öyle kalacaklarr eyvaah eyvahhh:emir_bebek:

Rekor bende olacak heralde kiloda :1::1: 100 olmassam iyidir :30::30:

Back
X