• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar az once kotu bı haber aldık :43::43::43::43:esımın kuzenı 4 aylık hamıleydı bugun dr kontrolune gıtmıs bebegınkalp atısları durmus kurtaj yapılmıs cok uzuldukk allahım herseyın hayırlısı versın .. :14::14:

çok zor cnm Allah yardım etsin :((((

kızlar az once kotu bı haber aldık :43::43::43::43:esımın kuzenı 4 aylık hamıleydı bugun dr kontrolune gıtmıs bebegınkalp atısları durmus kurtaj yapılmıs cok uzuldukk allahım herseyın hayırlısı versın .. :14::14:
ayyyyyyyyyy.... kıyamam yaa :((((( çok üzüldüümm.......
onaylanmıs cnm artık anneye danısmanlar normal dogum hakkında ıknaa konusmaları yapıcaklarmıss ama cok korkan panık olan annelere ıstedıklerı halde sezeryan olma hakkı oldugundan bahsedıldı.. gerek duyulmadıgı surece yasaklanmıss cnmm ..
eh o da bir seçenek sayılır...

Ben yıkadım ütüledim hepsini
biz de haftaya yapacağız teyzesi ile.. yeni kıyafetler tekstil tozu yıkama kimyasalları... vb ile cildine zararlı olacbilecek şeylerle kaplı.. tabi satış tezgahı (poşette bile olsa ) kimlere göstermek için açıldığını ve kimlerin ellediğini düşününce ...ıyyy!! yıkamaktan ve ütülemekten başka birşey düşünemiyorum ;))

merhaba kızlar biz kontrolümüze gittik oğluşum çok iyiymiş maşallah 1843 gr mış kilosu.1 hafta geri alıcaz doğum tarihini dedi ölçümleri ilerde çıkıyormuş.doğum 13 eylül gözüküyodu.ultrasonda 7 eylül gözüküyormuş.sat 8 aralıktı sat yanlış olabilir dedi. bidahaki kontrolde kesin bişey söyliycek eski dosyalara bakıp.

canım çk üzüldüm. çok zor bi durum allahım inşallah çok bekletmeden tekrar gönderir bebeğini.

hanımlar iyi akşamlar hepinize ve bebişlerinize.. ben bişey hakkında danışacaktım size.. benim karnım artık çok geriliyor tuvaletteyken mutfaktayken namazda falan çok zorlanıyorum.. oturduğum yerden kalkamıyorum resmen.. son 1 haftadır böyleyim.. inş. geçici bir durumdur.. yoksa böyle iki ay daha düşünemiyorum.. bir an öncede miniğimi elime alıp yanıma alıp uyutup ööyle saatlerce izlemek istiyorum.. gittikçe sabırsızlaşıyorum ben.. :( :43::43::43: hareketlerim baya kısıtlandı ama miniğim için herşeye katlanırım.. sizdede varmı böyle bir durum??

hanımlar iyi akşamlar hepinize ve bebişlerinize.. ben bişey hakkında danışacaktım size.. benim karnım artık çok geriliyor tuvaletteyken mutfaktayken namazda falan çok zorlanıyorum.. oturduğum yerden kalkamıyorum resmen.. son 1 haftadır böyleyim.. inş. geçici bir durumdur.. yoksa böyle iki ay daha düşünemiyorum.. bir an öncede miniğimi elime alıp yanıma alıp uyutup ööyle saatlerce izlemek istiyorum.. gittikçe sabırsızlaşıyorum ben.. :( :43::43::43: hareketlerim baya kısıtlandı ama miniğim için herşeye katlanırım.. sizdede varmı böyle bir durum??

evet cnm ben ayakkabı bağlarken zorlanıyorum namazları da ancak oturarak kılabiliyorum karnım aşırı gergin diyemem ama beni zorluyo yine de

Selam annişler biz geldik kızımla :))) bebişim Lara'm 1565 gr olmuuuuşşşş :)) :16: :16: boyu 41 cm olmuşşşşş... 41 kere maşallah kızıma :nazar: :nazar: benim de 27'sinde kontrol :)) çoğunluk 26sına almış galiba ama benim doktor yıllık izne çıkıp gelecek o arada :))))) bebişim kafa aşağıda duruyormuş yani normal doğum gibi zaten meclis tatile girmeden yasayı onayladı...! :(( vallahi eşim diyor ki bir hamile kaldın yasayı değiştirttin :)))))))

canım maşallah kızına kocaman olmuş annesi.bu yasa yi oldu bence en azından doktorlar keyfi sezeryan yapamasın bana yeter.gerçi şimdi yapamazlarmı onuda bilmiyorum

merhaba kızlar biz kontrolümüze gittik oğluşum çok iyiymiş maşallah 1843 gr mış kilosu.1 hafta geri alıcaz doğum tarihini dedi ölçümleri ilerde çıkıyormuş.doğum 13 eylül gözüküyodu.ultrasonda 7 eylül gözüküyormuş.sat 8 aralıktı sat yanlış olabilir dedi. bidahaki kontrolde kesin bişey söyliycek eski dosyalara bakıp.

ne güzel 1 hafta daha öne gelmiş cnm bebişine de maşallahhh:nazar::nazar:

evet cnm ben ayakkabı bağlarken zorlanıyorum namazları da ancak oturarak kılabiliyorum karnım aşırı gergin diyemem ama beni zorluyo yine de
demekki bundan sonr böyle galiba tatlım.. bide yemek falan yiyince dahada zorlanıyorum ben.. namazdada secdeye gitmek çoook zor oluıyor.. eğilemiyorumki karnımın üstüne hiç..yatarken bile rahatsız oluyorum ben.. yana dönersem biraz iyi oluyor sadece.. doktor benimkine 15 gün falan geri derken bu seferde tosuncuk oldu benim meleğim sanırım.. gittikçe ağırlaşıyor.. ama kuzumu taşımaktanda çook memnunum..:16::16::16::16:

Ben de oturarak kılıorum ya :(

Geçen gün yengeme sordum oturarak kılıyorum diye o da farz namazlarında özellikle ayakta kılmak gerekir gibi bişi dedi cnm sıkıldı ben secdeye varamıyorumki bildiğim hamileler hep son zamanlarında oturarak kılıodu .. dinde zorlama yoktur diorum Allah kabul etsin bırakmaktansa böyle devam edioruz napalım bu sene oruçta yok bebişler için Allah kabul etsin namazlarımızı

Selam annişler biz geldik kızımla :))) bebişim Lara'm 1565 gr olmuuuuşşşş :)) :16: :16: boyu 41 cm olmuşşşşş... 41 kere maşallah kızıma :nazar: :nazar: benim de 27'sinde kontrol :)) çoğunluk 26sına almış galiba ama benim doktor yıllık izne çıkıp gelecek o arada :))))) bebişim kafa aşağıda duruyormuş yani normal doğum gibi zaten meclis tatile girmeden yasayı onayladı...! :(( vallahi eşim diyor ki bir hamile kaldın yasayı değiştirttin :)))))))
ooo maşallah kuzuna kocaman olmuş:nazar::nazar:
bende haftaya gideceğim kontrole ayın 10unda benim oğlan ne kadar oldu acaba:44:
canım çoook üzüldüm yaa ALLAHIM evlat acısı vermesin yaa inşallah en kısa sürede tekrar hamile kalır...
ayy senin kuzunda kocaman olmuş maşallah:nazar::nazar:
bende görmek istiyorum artık yavrumuuuu:84:

allah allah nasıl sat yanlış olabilir? benim de 9 aralık bebişin sağlıklı olsun da 1 hafta önce olsun boşver :)) maşallah bu arada benimki de 1565 gr olmuş :)) :nazar: boyu da 41 cm olmuş ;)) :16: :16: :16:
ay ben de tef gibi oluyorum bazen :)) yürüyüş yapıyorum bazen iyi geliyor :)) ben de minik kızzımı yanıma alıp kokusuyla yatmak istiyorum minicik popuşunu öpe öpe kıyafetlerini giydirmeyi :16: :16: :)))

sağol canım bidahaki randevuyu 1 ay sonrasına verdi ben 2 haftada bi olucak sanıyordum artık

cnm bnm dr.umda ole yaptı 18 inde gitmiştim 1 ay sonra gel dedi daha sonra 15 günde bire düşücez dedi tabi ben eşimin çalışması sebebiyle 26 sına alabildim 7-8 gün geç gidicem :(( ama bnm birazda mecburi yalovadayım bursaya gidiyorum 1 saatlik yol ama telaşe oluo her gidiş..

kızlar benim sadece bi tane geceliğim var sizce bi tane daha alayımmı yoksa bi tane gecelik yeter mi birde kaç tane pijama takımı alayım bana fikir verin yaaa:14:
$6fa0fc1f-7bee-4cf9-9e72-4fc2bfe818eb.webp$24d4d56c-4058-48fc-a405-1bac9d760c5b.webp$cc77c45c-c464-41e2-bb45-d90187f3d59c.webp birinicisi33.99tl
ikincisi ve üçüncüsü 39.99 nasıl sizce

Back
X