selam kızlar biz geldik yine :) bir sorum olucak bebişin kıyafetlerini yıkamak ütülemek illa gerekiyormu ?:44:
Ben yıkadım ütüledim hepsini
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar biz geldik yine :) bir sorum olucak bebişin kıyafetlerini yıkamak ütülemek illa gerekiyormu ?:44:
kızlar az once kotu bı haber aldıkesımın kuzenı 4 aylık hamıleydı bugun dr kontrolune gıtmıs bebegınkalp atısları durmus kurtaj yapılmıs cok uzuldukk allahım herseyın hayırlısı versın ..
![]()
ayyyyyyyyyy.... kıyamam yaakızlar az once kotu bı haber aldıkesımın kuzenı 4 aylık hamıleydı bugun dr kontrolune gıtmıs bebegınkalp atısları durmus kurtaj yapılmıs cok uzuldukk allahım herseyın hayırlısı versın ..
![]()
eh o da bir seçenek sayılır...onaylanmıs cnm artık anneye danısmanlar normal dogum hakkında ıknaa konusmaları yapıcaklarmıss ama cok korkan panık olan annelere ıstedıklerı halde sezeryan olma hakkı oldugundan bahsedıldı.. gerek duyulmadıgı surece yasaklanmıss cnmm ..
biz de haftaya yapacağız teyzesi ile.. yeni kıyafetler tekstil tozu yıkama kimyasalları... vb ile cildine zararlı olacbilecek şeylerle kaplı.. tabi satış tezgahı (poşette bile olsa ) kimlere göstermek için açıldığını ve kimlerin ellediğini düşününce ...ıyyy!! yıkamaktan ve ütülemekten başka birşey düşünemiyorumBen yıkadım ütüledim hepsini
kızlar az once kotu bı haber aldıkesımın kuzenı 4 aylık hamıleydı bugun dr kontrolune gıtmıs bebegınkalp atısları durmus kurtaj yapılmıs cok uzuldukk allahım herseyın hayırlısı versın ..
![]()
hanımlar iyi akşamlar hepinize ve bebişlerinize.. ben bişey hakkında danışacaktım size.. benim karnım artık çok geriliyor tuvaletteyken mutfaktayken namazda falan çok zorlanıyorum.. oturduğum yerden kalkamıyorum resmen.. son 1 haftadır böyleyim.. inş. geçici bir durumdur.. yoksa böyle iki ay daha düşünemiyorum.. bir an öncede miniğimi elime alıp yanıma alıp uyutup ööyle saatlerce izlemek istiyorum.. gittikçe sabırsızlaşıyorum ben..![]()
hareketlerim baya kısıtlandı ama miniğim için herşeye katlanırım.. sizdede varmı böyle bir durum??
Selam annişler biz geldik kızımla :))) bebişim Lara'm 1565 gr olmuuuuşşşş :))![]()
boyu 41 cm olmuşşşşş... 41 kere maşallah kızıma
![]()
benim de 27'sinde kontrol :)) çoğunluk 26sına almış galiba ama benim doktor yıllık izne çıkıp gelecek o arada :))))) bebişim kafa aşağıda duruyormuş yani normal doğum gibi zaten meclis tatile girmeden yasayı onayladı...!
( vallahi eşim diyor ki bir hamile kaldın yasayı değiştirttin :)))))))
merhaba kızlar biz kontrolümüze gittik oğluşum çok iyiymiş maşallah 1843 gr mış kilosu.1 hafta geri alıcaz doğum tarihini dedi ölçümleri ilerde çıkıyormuş.doğum 13 eylül gözüküyodu.ultrasonda 7 eylül gözüküyormuş.sat 8 aralıktı sat yanlış olabilir dedi. bidahaki kontrolde kesin bişey söyliycek eski dosyalara bakıp.
demekki bundan sonr böyle galiba tatlım.. bide yemek falan yiyince dahada zorlanıyorum ben.. namazdada secdeye gitmek çoook zor oluıyor.. eğilemiyorumki karnımın üstüne hiç..yatarken bile rahatsız oluyorum ben.. yana dönersem biraz iyi oluyor sadece.. doktor benimkine 15 gün falan geri derken bu seferde tosuncuk oldu benim meleğim sanırım.. gittikçe ağırlaşıyor.. ama kuzumu taşımaktanda çook memnunum..evet cnm ben ayakkabı bağlarken zorlanıyorum namazları da ancak oturarak kılabiliyorum karnım aşırı gergin diyemem ama beni zorluyo yine de
ne güzel 1 hafta daha öne gelmiş cnm bebişine de maşallahhh![]()
Ben de oturarak kılıorum ya![]()
ooo maşallah kuzuna kocaman olmuşSelam annişler biz geldik kızımla :))) bebişim Lara'm 1565 gr olmuuuuşşşş :))![]()
boyu 41 cm olmuşşşşş... 41 kere maşallah kızıma
![]()
benim de 27'sinde kontrol :)) çoğunluk 26sına almış galiba ama benim doktor yıllık izne çıkıp gelecek o arada :))))) bebişim kafa aşağıda duruyormuş yani normal doğum gibi zaten meclis tatile girmeden yasayı onayladı...!
( vallahi eşim diyor ki bir hamile kaldın yasayı değiştirttin :)))))))
canım çoook üzüldüm yaa ALLAHIM evlat acısı vermesin yaa inşallah en kısa sürede tekrar hamile kalır...kızlar az once kotu bı haber aldıkesımın kuzenı 4 aylık hamıleydı bugun dr kontrolune gıtmıs bebegınkalp atısları durmus kurtaj yapılmıs cok uzuldukk allahım herseyın hayırlısı versın ..
![]()
ayy senin kuzunda kocaman olmuş maşallahmerhaba kızlar biz kontrolümüze gittik oğluşum çok iyiymiş maşallah 1843 gr mış kilosu.1 hafta geri alıcaz doğum tarihini dedi ölçümleri ilerde çıkıyormuş.doğum 13 eylül gözüküyodu.ultrasonda 7 eylül gözüküyormuş.sat 8 aralıktı sat yanlış olabilir dedi. bidahaki kontrolde kesin bişey söyliycek eski dosyalara bakıp.
allah allah nasıl sat yanlış olabilir? benim de 9 aralık bebişin sağlıklı olsun da 1 hafta önce olsun boşver :)) maşallah bu arada benimki de 1565 gr olmuş :))merhaba kızlar biz kontrolümüze gittik oğluşum çok iyiymiş maşallah 1843 gr mış kilosu.1 hafta geri alıcaz doğum tarihini dedi ölçümleri ilerde çıkıyormuş.doğum 13 eylül gözüküyodu.ultrasonda 7 eylül gözüküyormuş.sat 8 aralıktı sat yanlış olabilir dedi. bidahaki kontrolde kesin bişey söyliycek eski dosyalara bakıp.
ay ben de tef gibi oluyorum bazen :)) yürüyüş yapıyorum bazen iyi geliyor :)) ben de minik kızzımı yanıma alıp kokusuyla yatmak istiyorum minicik popuşunu öpe öpe kıyafetlerini giydirmeyihanımlar iyi akşamlar hepinize ve bebişlerinize.. ben bişey hakkında danışacaktım size.. benim karnım artık çok geriliyor tuvaletteyken mutfaktayken namazda falan çok zorlanıyorum.. oturduğum yerden kalkamıyorum resmen.. son 1 haftadır böyleyim.. inş. geçici bir durumdur.. yoksa böyle iki ay daha düşünemiyorum.. bir an öncede miniğimi elime alıp yanıma alıp uyutup ööyle saatlerce izlemek istiyorum.. gittikçe sabırsızlaşıyorum ben..![]()
hareketlerim baya kısıtlandı ama miniğim için herşeye katlanırım.. sizdede varmı böyle bir durum??
sağol canım bidahaki randevuyu 1 ay sonrasına verdi ben 2 haftada bi olucak sanıyordum artık
çok üzücü hayırlısı Allahtan sabırlar diliyorum canımkızlar az once kotu bı haber aldıkesımın kuzenı 4 aylık hamıleydı bugun dr kontrolune gıtmıs bebegınkalp atısları durmus kurtaj yapılmıs cok uzuldukk allahım herseyın hayırlısı versın ..
![]()